• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ayy evet nerde bu topikkkk huuuuuuuuuuuuu :mad::mad::mad::mad:
kaçtır bakıyorum ara ara kimse yoook isyan çıkaralım hadi yeterr
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKkızlar buraya sohbet havaya kızlar buraya sohbet havaya kızlar buraya sohbet havaya En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Akşam akşam balık kızartma işine girdim huylu kadınım heryeri çamaşır suyu ile temizledim anca geldim yavruumm

Canım seni gördüğüme pek bi sevindim:KK19:
Çatlatma iğnesi olabilirsin tabii ama şöyle yap yumi takibi yaptır ve 18mm civarı olunca çatlatma iğnesini vur..
Çatlatma iğnesi vurduğun gün ,ertesi gün ve bir sonraki gün öpüşün koklaşın...
9 ay 10 gün sonra bebeğinle gel bana:KK48:
hımmmm... bakalım bunu yapcak kadın doğumcu bulur muyum buralarda :)... bende herkesi gördüğüme sevindim ki :D

yessss... naber hatun kişi :D

:cool:nerlerdesin kaçak seni
yokmuş muşsun öyle duydum bugün soruyorlardı seni
yakalamışken azcık sobeleyim dedim :KK48:
valla bi değişiklik yok bende bu ay adaçayı içiyorum farklı olarak yumi günlerine kdr devam edicem ne bileyim belki vesilem odur dedim kanımca :KK55:

hımmmm... bakalım bunu yapcak kadın doğumcu bulur muyum buralarda :)... bende herkesi gördüğüme sevindim ki :D
Özel daktır bul makul ücretli muaynehanesi olsun ona git topu topu 3 kez gidersin 1 muayene ücretinden fazlada ödemezsşn..

:cool:nerlerdesin kaçak seni
yokmuş muşsun öyle duydum bugün soruyorlardı seni
yakalamışken azcık sobeleyim dedim :KK48:
valla bi değişiklik yok bende bu ay adaçayı içiyorum farklı olarak yumi günlerine kdr devam edicem ne bileyim belki vesilem odur dedim kanımca :KK55:
ay işler çok yoğun şekerim... tel de izin vermiyo cevap yazmama.... eve geliyom kocamın bi wordl of the tank diye bi oyunu var... inan yüzüme bakmıyo:KK48::KK48: pc yi de bırakmıyo... bende tele mahkum oluyom öyle olunca, ama mesaj yazma bölümü açılmıyo.... dellencem ayol

Kocam kişisi erkenden yatışa geçti yemezler ama boykot var ekşın grevindeyim gitmicem uyuyana kadar:63:

Akşam akşam balık kızartma işine girdim huylu kadınım heryeri çamaşır suyu ile temizledim anca geldim yavruumm
bak şimdi burda aç bi hatun duruyor sen beni canevimden vurup balık diyorsun yaa
hemde kızartması hımmm pek bi severim:kk77:
ama ızgara günümde yiyebilirim yarın sebze günüm
şok diyete girdim bu arada yine azcık şişkolaştımda
hazır regliyken hamile mamile şüphem yokken aradan çıksın dedim 5 günlük diyet
tüm gün 2 patates haşlamasıylan duruyom ya kızzz açım anacım açç:mad:

Özel daktır bul makul ücretli muaynehanesi olsun ona git topu topu 3 kez gidersin 1 muayene ücretinden fazlada ödemezsşn..
bunu deniycem....En Büyük KKEn Büyük KK çok pis kararlıyım :D tabi benim yumiler doktorun değimiyle "öküze verilcek dozda" iğnelerle anca büyürlerken kendiliğinden büyürler mi bilemedim :D

gidiyom ben :63:
bugün pek burda sohbet yok anlaşılan azcık sonra yine gelirim
Tribini severim ben senin
seni-seviyorum-gif-29.gif

ay işler çok yoğun şekerim... tel de izin vermiyo cevap yazmama.... eve geliyom kocamın bi wordl of the tank diye bi oyunu var... inan yüzüme bakmıyo:KK48::KK48: pc yi de bırakmıyo... bende tele mahkum oluyom öyle olunca, ama mesaj yazma bölümü açılmıyo.... dellencem ayol
benimde kocişim pc de oyun oynuyoo kızzz aynı dertten muzdaribiz demek
çocuk olmadan büyümücek benim adam oyun oynamaya devam ozamana kadar :KK48::KK48:

Kocam kişisi erkenden yatışa geçti yemezler ama boykot var ekşın grevindeyim gitmicem uyuyana kadar:63:

kız ne ara girdin ekşın grevine
biz bebek isteyen hatunlarız grev mırev bizim neyimize
grevsiz bebiş olmuyo, bide grevle zor bu işler tekrar düşün derim saygılar:KK52:

Back