sabah sabah kızlarla hemen bi mix yapıverdik
ohoooo bu daha ne bizde ne cevherler var bakma söylemiyoruz da ondan
yakında yeni single çıkarıcaz ama sizden hamiş haberleri gelsin onun şerefine topikte yer yerinden oynicak
o tarz benim
dolan tabi bende yarın gidicim gesmeye bugün evdeyim
sizinle sohbet edicimmm tüm gün
senı de ozledım ama bunu bılkızlar ben şimdi çıkıyorum saat 15:00 itibari ile yeniden aranızda olicimmm
kız orda hep tartışma var he bayram da bakmıştım bende 2 gunBu tarz benimi takip ediyorum ben hiç ilgimi çekmeyen bir yarışma tipi ama bu sene ilgimi çekti
Tüm gün burdasın yani o zaman ben sadece bir markete gideyim hemen geleyim çok dolanmayım..
Tam yarim saattir yazdiklarinizi okuyorum, cok güldüm size, nasil bi enerjidir bu anlamadim. Ben koltugun bi kösesinden öbür kösesine yatmakla mesgulüm .Kizlarin okuldan gelmesini bekliyorum, yemeklerini yesinler uyuycam birazcik .
Yeni hafta, yeni baslangiclar, yeni bebisler getirsin insallah...
Tabii plateste topu patlatmıyorsan doğru yoldasın demektirtop patlamıyorsamı
Az kaldı kuzunun gelmesine ne güzelcanım ayın 10 u gibi demişti doktor gün bekliyoz hayırlısıyla bakalım sen naptın tedaviye nereye karar verdin ne zaman başlıyon
kızlar ben şimdi çıkıyorum saat 15:00 itibari ile yeniden aranızda olicimmm
kızlar dün ne oldu biliyormusunuz şimdi bzim cimcime 1.5 yaşında ama ayakabbı aşığıbiz dün cimcimeyle kavga ettik (tabiki cimcime bana terlik fırlatarak fark attı)bana git dedi (diğer teyzesini istiyor emineeeeeeeeee emineeee diyor hata banada emine diye sesleniyor )bende ona dedim ki emineee yok yandı bitti kül oldu suya düştü inek içiti emine yi dedimm çok sinirlendi yüzü koyun yattı ağlamaya başladı ama nasıl ağlıyor ellerini yere vura vura canım seni öpeyimmi diyorum hıhhh diyor cici alayımmı diyoyum hıhh diyor mamak(abur cubur) almaya gidelim diyorum hıh diyor eeeee ozaman ayakabı almaya gidelim dedim hıhı dedi bir an durdu kalktı elimden tutu kapıya götürüd beni tabi ben yerlerdeyim gülmekten
ah kuzum ya
ah kuzuum ya cok saol valla..
ama ınan bu durum benı cok uzuyor gucluyum sanıyordum amaa deılmışım meğer..
gelirimm kız geneeee merak etme sen..özlendiğim için de ayrıca teşekkürler..
kız orda hep tartışma var he bayram da bakmıştım bende 2 gun
Oyyyy saramm tedaviye başlıyor
Canım bende senden haber bekliyordum..
Fsh özellikle çok iyi
Maşallahın var..
Bu güzel başlangıcı devam ettir kimsenin canını sıkmasına müsaade etme
canım pembe montumuz var o yüzden sanırım bembe bir botumuz olacak ve galiba o botu ben alacağımİnşallahhhhh....
Tabii plateste topu patlatmıyorsan doğru yoldasın demektir
Az kaldı kuzunun gelmesine ne güzel
Benim durumum stabil canım yani aynı..Evde boykot var aynı zamanda ekşın grevindeyim...
Beyimiz aklını başına alana kadar elleşmece yok..
Bende çıkıyorum 15.30 gibi en geç gelirim
Yiriiimmmmmm pabuç sevdalısı daha şimdiden...
Ben bordo bir ayakkabı almasını öneririm bu sonbahar bordo trend
Alışırsın canım zamanla daha bir güçlü oluyor insan...
Evet sürekli çemkiriyorlar birbirlerine reyting
Valla ben baya baya takip ediyorum daha öncede başka bir formatta vardı ivananın jüriliğini yaptığı onu izlemedim hiç bu kez kendimi alamıyorum...
Kiz o anlik cikti o yazi otobusteydim sofor gaza fazla basti gaz dan yazi oralara geldi"Tüpçüler verin gazı göbişler dolsun " çoook iyi
Arkadaslar kafami kurcalayan bisey var,
daha önce de bir cok örnegi olmus, bizim tüpcükleri karistirma ihtimali olur mu ki???Burada almanyada gecen senelerde olmustu öyle bikac vukuat, aile tamamen farkli fiziksel özelliklerde bi bebek sahibi olup, süphelenmis, özellikle baba. Adamin icini bi kurt kemirmis durmus yillarca. Sonunda gizlice dna testi yaptirmis.Cocuk adamdan cikmamis.Yani klinikler böyle bi riski göz önüne alamaz ama yine de düsünmeden edemiyorum...
Yine farkli bi cift bebegin kendilerine benzemedigini fark etmis ve testler sonucu onlarin olmadigi belli olmus. Bizimkiler baskasinin bebegine hamile kalip dogurmus, onlarinki de ingiliz bi aileye transfer edilmis.Ingiliz aile kendi bebegini istiyo, alman kadin vermiyo. Bunu ben tasidim ,büyüttüm, benim bebegim bu, benim genlerimi tasimamasi umrumda degil diyo .Saka gibi yani... bu günlerde bu düsünce karabasan gibi basiyo beni...
Beni sakinlestirin lütfennnnn
canım pembe montumuz var o yüzden sanırım bembe bir botumuz olacak ve galiba o botu ben alacağım
yukarada yazdıkalrımı okuduysan cimcime bana aldırack o pembe botuyerim men senin cimcimeni pembe bot haaaa canım yaaaa
haaaaaaaaaaaa birde öyle pembe botlar almak sanda kısmet olsun inşşşyerim men senin cimcimeni pembe bot haaaa canım yaaaa
evet tüm gün burdayımBu tarz benimi takip ediyorum ben hiç ilgimi çekmeyen bir yarışma tipi ama bu sene ilgimi çekti
Tüm gün burdasın yani o zaman ben sadece bir markete gideyim hemen geleyim çok dolanmayım..
bende özledim gel hasret giderelim nereye gittinsenı de ozledım ama bunu bıl
Evet haklisin ama yine de kurcaliyo iste, engel olamiyorumHayatta hiçbir şeyin garantisi yok malesef. Bu işleri yapanlar da insan o yüzden hata ihtimali var. Ama kötü düşünme derim ben 5 yıla yakındır tüp bebek ile ilgili bir sürü yazı yorum vs. okudum ilk kez duyuyorum mesela. İyi bir klinik ve iyi bir doktor seçmen bence endişelerini giderir. Kütü düşünmenin sonu yok malesef.
yukarada yazdıkalrımı okuduysan cimcime bana aldırack o pembe botuama bende bu cezayı hak ettim tezen yadı bitti kül oldu suya düştü suyu inek içitti dermisin sen cimcimeye alacaksın o pembe botları
haaaaaaaaaaaa birde öyle pembe botlar almak sanda kısmet olsun inşşş
kızlar doktordan geldim benim işler biraz karışık bir yumurta büyümüş diğer 4 yumurta küçük kalmışdoktor kararsız aşılama mı yapsak yoksa tüp mü yapsak dedi tahlil verdim e2 ye bakılacak ona göre tedaviye devam edilecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?