2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sabah sabah kızlarla hemen bi mix yapıverdik
ohoooo bu daha ne bizde ne cevherler var bakma söylemiyoruz da ondan
yakında yeni single çıkarıcaz ama sizden hamiş haberleri gelsin onun şerefine topikte yer yerinden oynicak

inşallah kuzum benm inşallaahh

o tarz benim
dolan tabi bende yarın gidicim gesmeye bugün evdeyim
sizinle sohbet edicimmm tüm gün

Bu tarz benimi takip ediyorum ben hiç ilgimi çekmeyen bir yarışma tipi ama bu sene ilgimi çekti
Tüm gün burdasın yani o zaman ben sadece bir markete gideyim hemen geleyim çok dolanmayım..

Bu tarz benimi takip ediyorum ben hiç ilgimi çekmeyen bir yarışma tipi ama bu sene ilgimi çekti
Tüm gün burdasın yani o zaman ben sadece bir markete gideyim hemen geleyim çok dolanmayım..
kız orda hep tartışma var he bayram da bakmıştım bende 2 gun

İnşallahhhhh....

top patlamıyorsamı
Tabii plateste topu patlatmıyorsan doğru yoldasın demektir

canım ayın 10 u gibi demişti doktor gün bekliyoz hayırlısıyla bakalım sen naptın tedaviye nereye karar verdin ne zaman başlıyon
Az kaldı kuzunun gelmesine ne güzel
Benim durumum stabil canım yani aynı..Evde boykot var aynı zamanda ekşın grevindeyim...
Beyimiz aklını başına alana kadar elleşmece yok..

kızlar ben şimdi çıkıyorum saat 15:00 itibari ile yeniden aranızda olicimmm

Bende çıkıyorum 15.30 gibi en geç gelirim

Yiriiimmmmmm pabuç sevdalısı daha şimdiden...
Ben bordo bir ayakkabı almasını öneririm bu sonbahar bordo trend

ah kuzum ya

ah kuzuum ya cok saol valla..
ama ınan bu durum benı cok uzuyor gucluyum sanıyordum amaa deılmışım meğer..
gelirimm kız geneeee merak etme sen..özlendiğim için de ayrıca teşekkürler..

Alışırsın canım zamanla daha bir güçlü oluyor insan...

kız orda hep tartışma var he bayram da bakmıştım bende 2 gun

Evet sürekli çemkiriyorlar birbirlerine reyting
Valla ben baya baya takip ediyorum daha öncede başka bir formatta vardı ivananın jüriliğini yaptığı onu izlemedim hiç bu kez kendimi alamıyorum...

Arkadaslar kafami kurcalayan bisey var,
daha önce de bir cok örnegi olmus, bizim tüpcükleri karistirma ihtimali olur mu ki???Burada almanyada gecen senelerde olmustu öyle bikac vukuat, aile tamamen farkli fiziksel özelliklerde bi bebek sahibi olup, süphelenmis, özellikle baba. Adamin icini bi kurt kemirmis durmus yillarca. Sonunda gizlice dna testi yaptirmis.Cocuk adamdan cikmamis.Yani klinikler böyle bi riski göz önüne alamaz ama yine de düsünmeden edemiyorum...
Yine farkli bi cift bebegin kendilerine benzemedigini fark etmis ve testler sonucu onlarin olmadigi belli olmus. Bizimkiler baskasinin bebegine hamile kalip dogurmus, onlarinki de ingiliz bi aileye transfer edilmis.Ingiliz aile kendi bebegini istiyo, alman kadin vermiyo. Bunu ben tasidim ,büyüttüm, benim bebegim bu, benim genlerimi tasimamasi umrumda degil diyo.Saka gibi yani... bu günlerde bu düsünce karabasan gibi basiyo beni...
Beni sakinlestirin lütfennnnn

Selamlar 3. Gun embroyosuyla gamile kalan varmidir benim yumoslari cuma topladilar bugun dondurdular

Oyyyy saramm tedaviye başlıyor

canım menim tedaviye başladım bile hayırlısıyla yarında ultrason kontrolü var inşallah herşey yolunda gider

Canım bende senden haber bekliyordum..
Fsh özellikle çok iyi
Maşallahın var..
Bu güzel başlangıcı devam ettir kimsenin canını sıkmasına müsaade etme

amin canım çok sağol inşallah herşey bu sefer yolunda gidecek ben anne olmayı çok istiyorum inşallah bu sene hepimiz anne adayı olarak seneyi tamamlayacaz bugün çok hevesli inançlıyım dünkü karamsarlığımdan eser yok

canım pembe montumuz var o yüzden sanırım bembe bir botumuz olacak ve galiba o botu ben alacağım

Son düzenleme:

Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok malesef. Bu işleri yapanlar da insan o yüzden hata ihtimali var. Ama kötü düşünme derim ben 5 yıla yakındır tüp bebek ile ilgili bir sürü yazı yorum vs. okudum ilk kez duyuyorum mesela. İyi bir klinik ve iyi bir doktor seçmen bence endişelerini giderir. Kütü düşünmenin sonu yok malesef.

yerim men senin cimcimeni pembe bot haaaa canım yaaaa
yukarada yazdıkalrımı okuduysan cimcime bana aldırack o pembe botu ama bende bu cezayı hak ettim tezen yadı bitti kül oldu suya düştü suyu inek içitti dermisin sen cimcimeye alacaksın o pembe botları

evet tüm gün burdayım
bi ara yemek yaparım okadar :)
kociş ara vardiyada o sebeple bütün gün benimdir
hadi madem çok dolanma 30 dk var yarışmanın başlamasına
bende izliyorum hiç izlemezdim ama bu seneki format hem farklı hemde kızçeler çok fena :)))

Evet haklisin ama yine de kurcaliyo iste, engel olamiyorum

kızlar doktordan geldim benim işler biraz karışık bir yumurta büyümüş diğer 4 yumurta küçük kalmış doktor kararsız aşılama mı yapsak yoksa tüp mü yapsak dedi tahlil verdim e2 ye bakılacak ona göre tedaviye devam edilecekmiş

yukarada yazdıkalrımı okuduysan cimcime bana aldırack o pembe botu ama bende bu cezayı hak ettim tezen yadı bitti kül oldu suya düştü suyu inek içitti dermisin sen cimcimeye alacaksın o pembe botları

bencede alacaksın sen o pembe botları

haaaaaaaaaaaa birde öyle pembe botlar almak sanda kısmet olsun inşşş

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

tedavin hayırlı olsun canım hakkında hayırlısı hangisiyse Rabbim ona yönlendirsin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…