• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar doktordan geldim benim işler biraz karışık bir yumurta büyümüş diğer 4 yumurta küçük kalmış:KK43: doktor kararsız aşılama mı yapsak yoksa tüp mü yapsak dedi tahlil verdim e2 ye bakılacak ona göre tedaviye devam edilecekmiş o_O
canım üzülme bende tedavi olurken bi hasta ile tanıştım onunda başına aynısı gelmiş
yani en iyisine zaten doktorun karar verir,sen sıkma canını 1 yumurta ile hamile olanları da duyuyoruz hep
moral bozmak yook Rabbim hayırlı olanı nasip etsin canım

tüpçüler anlar benim her halimden istediğimi
dünyada vazgeçmem bu yoldan geri :KK75::KK75::KK75::KK75:

toparlamak gerekirse kısaca miximiz kızlar best of tüpçüler number one :)
engel mi mesafeler tüp yoluna.bebek yoluna bulurum seni ben kaf dagında .
tüpçüler anlar benim her halimden istediğimi
dünyada vazgeçmem bu yoldan geri

Deliyim gözü kara deliyim yakarım romayıda yakarım ben
olurum opu da olurum olurum transferde olurum :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
:KK9::KK9::KK9:çok güzel olmuş :KK9::KK9::KK9:

bencede alacaksın sen o pembe botları :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

tedavin hayırlı olsun canım hakkında hayırlısı hangisiyse Rabbim ona yönlendirsin seni
soğal canım inş herşey yolunda gider
canım üzülme bende tedavi olurken bi hasta ile tanıştım onunda başına aynısı gelmiş
yani en iyisine zaten doktorun karar verir,sen sıkma canını 1 yumurta ile hamile olanları da duyuyoruz hep
moral bozmak yook Rabbim hayırlı olanı nasip etsin canım
amin canım inşaallah

kızlar dün ne oldu biliyormusunuz şimdi bzim cimcime 1.5 yaşında ama ayakabbı aşığı o_O biz dün cimcimeyle kavga ettik:KK11:(tabiki cimcime bana terlik fırlatarak fark attı)bana git dedi :63: (diğer teyzesini istiyor emineeeeeeeeee emineeee diyor hata banada emine diye sesleniyor )bende ona dedim ki o_Oemineee yok yandı bitti kül oldu suya düştü inek içiti emine yi dedimm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:çok sinirlendi yüzü koyun yattı ağlamaya başladı:KK70::KK70::KK70: ama nasıl ağlıyor:KK70::KK70: ellerini yere vura vura :KK70::KK70::KK70: canım seni öpeyimmi diyorum hıhhh diyor:KK62: cici alayımmı diyoyum hıhh diyor:KK62: mamak(abur cubur) almaya gidelim diyorum hıh diyor:KK62:LaALn ayakabı almaya gidelim dedim hıhı dedi bir an durdu kalktı elimden tutu kapıya götürüd beni :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:tabi ben yerlerdeyim gülmekten :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
maaşaALLAH :KK68::KK68::KK68:teyze olmak çok güzel :KK68:bazen anne olmak gibi:KK68::KK68:

B brsnugur
canım konuyu bilmeden
kızlar doktordan geldim benim işler biraz karışık bir yumurta büyümüş diğer 4 yumurta küçük kalmış:KK43: doktor kararsız aşılama mı yapsak yoksa tüp mü yapsak dedi tahlil verdim e2 ye bakılacak ona göre tedaviye devam edilecekmiş o_O
canım benim bir arkadaşımla şans eseri karşılaştık aynı tüp bebek merkezine gidiyormuşuz o başka bir doktordaymış hamileymiş çok sevindim tedavi macerasını anlattı amh değeri çok kötüymüş ilk tedavide tek yumurta gelişmiş ama kaliteliymiş onu almışlar döllenme ve bölünme süper olmuş embriyoyu dondurmuşlar biraz zaman sonra tekrar tedavi olmuş bu sefer 2 yumurta olmuş birinin kalitesi iyi diğeri vasat altı ama oda bölündüğü için dondurulan ilk embriyoyu çözmüşler üçünü transfer etmişler ikisi tutmuş ikiz hamile tedavi şekli süper bence sende bil istedim hakkında hayırlısı inşaALLAH canım:KK68::KK68::KK68:

kuzenim 1 senelık ugras ve doktor gezmesınden sonra menopoza giridğini öğrendi tek yumurtası vardı. 2 tüp bebek denedi olmadı. 3. sü için soğan kürü hazırlıkları yaptı tabi bu 3 senelık sureç içerisinde kist ameliyatı filan da oldu. Neyse 3. tüp için relg olmayı bekledi gecikti moralimiz bozuldu tabi gecikmesinden menapoz diye ama bi baktık hamile:)) Şimdi ikizlerimiz var:)) O yüzden hiç moralini bozma derim sen bol bol dua et ve rahat ol :))

Back