• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben tüp bebeğe karşıyım doğal gebelikten yanayım hem biz korunuyoruz sizin gibi infertilde değilim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ayyyy ne kadar belli oluyor dimi aç tavuk gibiyim:KK48:
Kocamla aram şahane mükemmel öyle ki yüzünü göresim yok o kadar iyiyiz:KK53:
Kronik küsüm ben...
bence sen paşaları özledin

Ben de 1 buçuk yıldır tüp bebekten uzağım ama sizinleyim ve onca şey yaşamış halimle aranızdayım...
Uzak kalmakla çözülebilen bir durum mu emin değilim..
Bu bizim gerçeğimiz burada olmasanda aklından anne olma fikrini çıkarman ya da bir gün tüp bebek yapacağın düşüncesiyle yaşamaman mümkün mü...Bence değil...
Sonuçta karar senin önemli olan iyi hissetmen:KK19:
bende isityorum bu fikiri kafamdan atmak düşünmemek uzak kalamk ama münün olmuyor

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK19:
artık yeterrrrrrrrrrrr bitsin bu hasrettttttttt :KK48:
ne zamandır görmedim seniiiiiiiiiiii gel bi sarılayımmmm:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
nasılsın arkadaşımmmm :KK68:
oy oy kuzummmm fiziken iyi ruhen kötüyümm ağlak zırlak herşeye alınana sürekli olumsuz düşünen bir moddayım canımm nasıl kurtulacağım bu durumdan bilemiyorum
benim bıdık okula başladı buradada karışık ortalık okulara saldıryorlardı günlerdir (bu gün hariç) oulda bıdıkları cimcimeleri bekledik kuzum inşş sakinleşir ortalık

tüpçüler anlar benim her halimden istediğimi
dünyada vazgeçmem bu yoldan geri :KK75::KK75::KK75::KK75:

toparlamak gerekirse kısaca miximiz kızlar best of tüpçüler number one :)
engel mi mesafeler tüp yoluna.bebek yoluna bulurum seni ben kaf dagında .
tüpçüler anlar benim her halimden istediğimi
dünyada vazgeçmem bu yoldan geri

Deliyim gözü kara deliyim yakarım romayıda yakarım ben
olurum opu da olurum olurum transferde olurum :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK68:tünaydınnnnn :KK68: nasılsın:KK19:

( ayy kendim bile okudum yazdıktan sonra ne soguk bi mesaj olmuş sanki trip atıyorum:KK70:)

hemen düzeltiyorummmm
editörümmm canımmmm tünaydınlar olsunnnn inşallah
nasılsın inşallah iyisindir Allah iyilikler versin :oops:

İyiyim sen nasılsın:KK53:
Yok olmadı böyle..Bu tarz benim değil:KK48:
Annemdeyim bir ara dışarı atcem kendimi azcık dolanır gelirim...
4 gündür evdeyim :KK57:

Ben de 1 buçuk yıldır tüp bebekten uzağım ama sizinleyim ve onca şey yaşamış halimle aranızdayım...
Uzak kalmakla çözülebilen bir durum mu emin değilim..
Bu bizim gerçeğimiz burada olmasanda aklından anne olma fikrini çıkarman ya da bir gün tüp bebek yapacağın düşüncesiyle yaşamaman mümkün mü...Bence değil...
Sonuçta karar senin önemli olan iyi hissetmen:KK19:

doğru soyluyorsun canım ama ben o donem kımden hamıle haberı alsam onun ıcın sevındım ama kendım ıcım hep ağladım.
eşimi suçladım aramızda kavgalar oldu vs.
doktor da bıraz çocuk konusundan uzak kalmam gerektiğini söyledi cnku onunla da konuşurken mevzu çocuktan açılınca hep ağladım goz yaslarımı tutamadım :cry:
elbette kafamdan atamam ama her an bu konuyu konuşmakta istemedim.hepsi bu :KK66:

oy oy kuzummmm fiziken iyi ruhen kötüyümm ağlak zırlak herşeye alınana sürekli olumsuz düşünen bir moddayım canımm nasıl kurtulacağım bu durumdan bilemiyorum
benim bıdık okula başladı buradada karışık ortalık okulara saldıryorlardı günlerdir (bu gün hariç) oulda bıdıkları cimcimeleri bekledik kuzum inşş sakinleşir ortalık

canım zaman zaman benimde öyle dönemlerim oluyor
ama inan ne kadar aklımdan çıkarıcam edicem desemde o boşluk varya içimizdeki
nerde nasıl olursan ol illaki belli ediyor kendini
sıkma sen o tatlı canını bak bizlerde aynı durumdayız yalnız değilsin
hepimizin derdi aynı ''evlat hasreti ''ve ilacıda aynı ''evlat ''
herşeyden önemlisi bizim sağlıklı olmamız ve Rabbim in bize mukafatımızı hayırlı zamanda vermesi
gel bida sarılayım sana :KK74: bizler hep beraber omuz omuza yolumuza devam edeceğiz

bende geliyorum kiiii pers adetimi bekliyorum sonra başlıcaz inşallah:KK76:

hıh hıh benm 16sı günüm ki senden önce başlıcam ki şimdi kesin gecikir:KK70::KK70:kız aynı gün olalım aynı gün başlayılımmmm:KK19:

kuzummm özledim kiiii gel bi sarılayım:KK19::KK19::KK19::KK19:
Kız süper olur beraber gün sayariz:KK69:
Hahahaha :KK70::KK70:
Malindamm nerdesin kuzum gel gel eğlence var bizim kızlar çok güzel şarkı söylüyor gel sende iki oyna kurtlarını dök :-)
Geldim geldim:KK76::KK76::KK73::KK73::KK73::KK71::KK71::KK71::KK71:
Gelir şimdi ona oynamak olsun koşa koşa gelir :-)
oyun benim göbek adım:KK71::KK71::KK71::KK71:300 500 300 500 distip distip:KK73::KK73::KK73:

İyiyim sen nasılsın:KK53:
Yok olmadı böyle..Bu tarz benim değil:KK48:
Annemdeyim bir ara dışarı atcem kendimi azcık dolanır gelirim...
4 gündür evdeyim :KK57:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: o tarz benim :cool:
dolan tabi bende yarın gidicim gesmeye bugün evdeyim
sizinle sohbet edicimmm tüm gün :KK68:

doğru soyluyorsun canım ama ben o donem kımden hamıle haberı alsam onun ıcın sevındım ama kendım ıcım hep ağladım.
eşimi suçladım aramızda kavgalar oldu vs.
doktor da bıraz çocuk konusundan uzak kalmam gerektiğini söyledi cnku onunla da konuşurken mevzu çocuktan açılınca hep ağladım goz yaslarımı tutamadım :cry:
elbette kafamdan atamam ama her an bu konuyu konuşmakta istemedim.hepsi bu :KK66:

Tamam canım..
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle takıl..
Biz hep burdayız seni arasada gözlerim kaderimdir der bağrıma daş basarım:confused:

Back