Gaza geldimkatilcam ama bursada olursam katilamama ki
15 gün yokum
![]()
Bursa hatunumu olcan sen de ne çok bursalımız var..
Hayırdır neden taşınıyorsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaza geldimkatilcam ama bursada olursam katilamama ki
15 gün yokum
![]()
kız ben taşıncam da ev bakıyoruz hala istediğim gibi ev bulamadımIzmir içi canım inşallah yeni ev uğur getirsin senin be oldu taşınma işi![]()
Aynı ben..
Ben de bayramdaaaaannnnn bayrama...
Ramazan bayramında da şehir dışındaydım sadece geçen bayram gitmiş oldum..
Keşke büyük gibi davransalar sarıp sarmalasalar bizleri..
Sende mi :)) bizimki bu bayram yanasmaya çalıştı bebek olacak ya...
Bursa hatunumu olcan sen de ne çok bursalımız var..
canım çok tşkler duaların için amin diyorumKizlar merhaba 17 eylulden beri netimiz yok hattimizda sıkıntı var esimin telden bakiyordum onunda net paketi bitti 10 gundurmızmızlandim az once kizlari merak ediyom diyeeeeeee :) net paketi aldi :) var mi bir gelisme :) hamis afaylarimiz nasil :) benim bebis iyi kıpraşmaya basladi :) hamile oldugumu hissetmeye basladim :) sukur arkadaslar :) size hep dua edoyorummmmm :)
editörüm içerik prensesi ödülü geldi nedir bunlarBursa hatunumu olcan sen de ne çok bursalımız var..
Amin canim insalahhhhh :) allahim hepimizi 2015 annesi yapsin insallahhhhh :)canım çok tşkler duaların için amin diyorum
ne güzel demek kıpır kıpır bebiş hissetirmeye başladı
Allah bizede nasip etsin
ALLAH a emanet olun canım öptüm![]()
Bende merak ettimmmm :)editörüm içerik prensesi ödülü geldi nedir bunlar
ayyyy ağzından bal damlıyor canım inşallah inşallahhhhhhhhhhhAmin canim insalahhhhh :) allahim hepimizi 2015 annesi yapsin insallahhhhh :)
prenses oldum kaşla göz arasındaBende merak ettimmmm :)
maaşaALLAH canımKizlar merhaba 17 eylulden beri netimiz yok hattimizda sıkıntı var esimin telden bakiyordum onunda net paketi bitti 10 gundurmızmızlandim az once kizlari merak ediyom diyeeeeeee :) net paketi aldi :) var mi bir gelisme :) hamis afaylarimiz nasil :) benim bebis iyi kıpraşmaya basladi :) hamile oldugumu hissetmeye basladim :) sukur arkadaslar :) size hep dua edoyorummmmm :)
editörüm içerik prensesi ödülü geldi nedir bunlar
anladım sadece gönül alma mıYeni sistemde mesajlarının beğeni sayısı,senin yazdığın mesajların sayıları ödül sebebi...
Senin mesajların 250 beğeniye ulaştığından içerik prensesi denmiş..Bir çok üyeye gönderiliyor bu tür mesajlar...
Küçük gönül almalar diyelim...
Delisin kızım senanladım sadece gönül alma mı
hımmm peki ödül puanları herhangi biyerde geçiyo mu avm lerde falan indirim kazanabiliyos mu
bu ödül puanının bi avantajı olmalı değil mi nitekim :)) saygılar editörüm
dualarım seninle inşallah olacak bugün ne desem oluyo![]()
Delisin kızım sen
He canım tüm avm ve marketlerde geçerli ödül puanları
Puanlar ilerleyen dönemlerde ne amaçla kullanılacak kulüp içinde bilemiyorum ama illa ki patronun vardır bir fikri..