• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sabah sabah kızlarla hemen bi mix yapıverdik :KK73::KK73::KK73:
ohoooo bu daha ne bizde ne cevherler var bakma söylemiyoruz da ondan
yakında yeni single çıkarıcaz ama sizden hamiş haberleri gelsin onun şerefine topikte yer yerinden oynicak :rolleyes::rolleyes:

inşallah kuzum benm inşallaahh:KK46::KK46:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48: o tarz benim :cool:
dolan tabi bende yarın gidicim gesmeye bugün evdeyim
sizinle sohbet edicimmm tüm gün :KK68:

Bu tarz benimi takip ediyorum ben hiç ilgimi çekmeyen bir yarışma tipi ama bu sene ilgimi çekti:KK48:
Tüm gün burdasın yani o zaman ben sadece bir markete gideyim hemen geleyim çok dolanmayım..

Bu tarz benimi takip ediyorum ben hiç ilgimi çekmeyen bir yarışma tipi ama bu sene ilgimi çekti:KK48:
Tüm gün burdasın yani o zaman ben sadece bir markete gideyim hemen geleyim çok dolanmayım..
kız orda hep tartışma var he bayram da bakmıştım bende 2 gun

Tam yarim saattir yazdiklarinizi okuyorum, cok güldüm size :KK48:, nasil bi enerjidir bu anlamadim. Ben koltugun bi kösesinden öbür kösesine yatmakla mesgulüm:KK45:.Kizlarin okuldan gelmesini bekliyorum, yemeklerini yesinler uyuycam birazcik:KK76:.
Yeni hafta, yeni baslangiclar, yeni bebisler getirsin insallah:KK37:...

İnşallahhhhh....

top patlamıyorsamı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Tabii plateste topu patlatmıyorsan doğru yoldasın demektir:KK53::KK48:

canım ayın 10 u gibi demişti doktor gün bekliyoz hayırlısıyla bakalım sen naptın tedaviye nereye karar verdin ne zaman başlıyon
Az kaldı kuzunun gelmesine ne güzel:KK46::nazar:
Benim durumum stabil canım yani aynı..Evde boykot var aynı zamanda ekşın grevindeyim...
Beyimiz aklını başına alana kadar elleşmece yok..

:KK25:kızlar ben şimdi çıkıyorum saat 15:00 itibari ile yeniden aranızda olicimmm :KK25:

Bende çıkıyorum 15.30 gibi en geç gelirim:KK48:

kızlar dün ne oldu biliyormusunuz şimdi bzim cimcime 1.5 yaşında ama ayakabbı aşığı o_O biz dün cimcimeyle kavga ettik:KK11:(tabiki cimcime bana terlik fırlatarak fark attı)bana git dedi :63: (diğer teyzesini istiyor emineeeeeeeeee emineeee diyor hata banada emine diye sesleniyor )bende ona dedim ki o_Oemineee yok yandı bitti kül oldu suya düştü inek içiti emine yi dedimm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:çok sinirlendi yüzü koyun yattı ağlamaya başladı:KK70::KK70::KK70: ama nasıl ağlıyor:KK70::KK70: ellerini yere vura vura :KK70::KK70::KK70: canım seni öpeyimmi diyorum hıhhh diyor:KK62: cici alayımmı diyoyum hıhh diyor:KK62: mamak(abur cubur) almaya gidelim diyorum hıh diyor:KK62: eeeee ozaman ayakabı almaya gidelim dedim hıhı dedi bir an durdu kalktı elimden tutu kapıya götürüd beni :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:tabi ben yerlerdeyim gülmekten :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yiriiimmmmmm pabuç sevdalısı daha şimdiden...
Ben bordo bir ayakkabı almasını öneririm bu sonbahar bordo trend:KK48:

ah kuzum ya

ah kuzuum ya cok saol valla..
ama ınan bu durum benı cok uzuyor gucluyum sanıyordum amaa deılmışım meğer..
gelirimm kız geneeee merak etme sen..özlendiğim için de ayrıca teşekkürler..

Alışırsın canım zamanla daha bir güçlü oluyor insan...

kız orda hep tartışma var he bayram da bakmıştım bende 2 gun

Evet sürekli çemkiriyorlar birbirlerine reyting:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Valla ben baya baya takip ediyorum daha öncede başka bir formatta vardı ivananın jüriliğini yaptığı onu izlemedim hiç bu kez kendimi alamıyorum...

Arkadaslar kafami kurcalayan bisey var:110:,
daha önce de bir cok örnegi olmus, bizim tüpcükleri karistirma ihtimali olur mu ki???Burada almanyada gecen senelerde olmustu öyle bikac vukuat, aile tamamen farkli fiziksel özelliklerde bi bebek sahibi olup, süphelenmis, özellikle baba. Adamin icini bi kurt kemirmis durmus yillarca. Sonunda gizlice dna testi yaptirmis.Cocuk adamdan cikmamis:KK43:.Yani klinikler böyle bi riski göz önüne alamaz ama yine de düsünmeden edemiyorum...
Yine farkli bi cift bebegin kendilerine benzemedigini fark etmis ve testler sonucu onlarin olmadigi belli olmus. Bizimkiler baskasinin bebegine hamile kalip dogurmus, onlarinki de ingiliz bi aileye transfer edilmis:KK45:.Ingiliz aile kendi bebegini istiyo, alman kadin vermiyo. Bunu ben tasidim ,büyüttüm, benim bebegim bu, benim genlerimi tasimamasi umrumda degil diyo:KK57:.Saka gibi yani... bu günlerde bu düsünce karabasan gibi basiyo beni...
Beni sakinlestirin lütfennnnn:110:

Selamlar 3. Gun embroyosuyla gamile kalan varmidir benim yumoslari cuma topladilar bugun dondurdular

Oyyyy saramm tedaviye başlıyor :D:rolleyes:

canım menim tedaviye başladım bile hayırlısıyla yarında ultrason kontrolü var inşallah herşey yolunda gider

Canım bende senden haber bekliyordum..
Fsh özellikle çok iyi:nazar:
Maşallahın var..
Bu güzel başlangıcı devam ettir kimsenin canını sıkmasına müsaade etme :KK19:

amin canım çok sağol inşallah herşey bu sefer yolunda gidecek ben anne olmayı çok istiyorum inşallah bu sene hepimiz anne adayı olarak seneyi tamamlayacaz bugün çok hevesli inançlıyım dünkü karamsarlığımdan eser yok

İnşallahhhhh....

Tabii plateste topu patlatmıyorsan doğru yoldasın demektir:KK53::KK48:

Az kaldı kuzunun gelmesine ne güzel:KK46::nazar:
Benim durumum stabil canım yani aynı..Evde boykot var aynı zamanda ekşın grevindeyim...
Beyimiz aklını başına alana kadar elleşmece yok..

Bende çıkıyorum 15.30 gibi en geç gelirim:KK48:

Yiriiimmmmmm pabuç sevdalısı daha şimdiden...
Ben bordo bir ayakkabı almasını öneririm bu sonbahar bordo trend:KK48:

Alışırsın canım zamanla daha bir güçlü oluyor insan...

Evet sürekli çemkiriyorlar birbirlerine reyting:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Valla ben baya baya takip ediyorum daha öncede başka bir formatta vardı ivananın jüriliğini yaptığı onu izlemedim hiç bu kez kendimi alamıyorum...
canım pembe montumuz var o yüzden sanırım bembe bir botumuz olacak ve galiba o botu ben alacağım

Son düzenleme:
Arkadaslar kafami kurcalayan bisey var:110:,
daha önce de bir cok örnegi olmus, bizim tüpcükleri karistirma ihtimali olur mu ki???Burada almanyada gecen senelerde olmustu öyle bikac vukuat, aile tamamen farkli fiziksel özelliklerde bi bebek sahibi olup, süphelenmis, özellikle baba. Adamin icini bi kurt kemirmis durmus yillarca. Sonunda gizlice dna testi yaptirmis.Cocuk adamdan cikmamis:KK43:.Yani klinikler böyle bi riski göz önüne alamaz ama yine de düsünmeden edemiyorum...
Yine farkli bi cift bebegin kendilerine benzemedigini fark etmis ve testler sonucu onlarin olmadigi belli olmus. Bizimkiler baskasinin bebegine hamile kalip dogurmus, onlarinki de ingiliz bi aileye transfer edilmis:KK45:.Ingiliz aile kendi bebegini istiyo, alman kadin vermiyo. Bunu ben tasidim ,büyüttüm, benim bebegim bu, benim genlerimi tasimamasi umrumda degil diyo:KK57:.Saka gibi yani... bu günlerde bu düsünce karabasan gibi basiyo beni...
Beni sakinlestirin lütfennnnn:110:

Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok malesef. Bu işleri yapanlar da insan o yüzden hata ihtimali var. Ama kötü düşünme derim ben 5 yıla yakındır tüp bebek ile ilgili bir sürü yazı yorum vs. okudum ilk kez duyuyorum mesela. İyi bir klinik ve iyi bir doktor seçmen bence endişelerini giderir. Kütü düşünmenin sonu yok malesef. :KK47::KK47::KK47::KK47:

yerim men senin cimcimeni pembe bot haaaa canım yaaaa
yukarada yazdıkalrımı okuduysan cimcime bana aldırack o pembe botu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ama bende bu cezayı hak ettim tezen yadı bitti kül oldu suya düştü suyu inek içitti dermisin sen cimcimeye alacaksın o pembe botları :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

evet tüm gün burdayım
bi ara yemek yaparım okadar :)
kociş ara vardiyada o sebeple bütün gün benimdir
hadi madem çok dolanma 30 dk var yarışmanın başlamasına
bende izliyorum hiç izlemezdim ama bu seneki format hem farklı hemde kızçeler çok fena :)))

Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok malesef. Bu işleri yapanlar da insan o yüzden hata ihtimali var. Ama kötü düşünme derim ben 5 yıla yakındır tüp bebek ile ilgili bir sürü yazı yorum vs. okudum ilk kez duyuyorum mesela. İyi bir klinik ve iyi bir doktor seçmen bence endişelerini giderir. Kütü düşünmenin sonu yok malesef. :KK47::KK47::KK47::KK47:
Evet haklisin ama yine de kurcaliyo iste, engel olamiyorum:KK53:

kızlar doktordan geldim benim işler biraz karışık bir yumurta büyümüş diğer 4 yumurta küçük kalmış:KK43: doktor kararsız aşılama mı yapsak yoksa tüp mü yapsak dedi tahlil verdim e2 ye bakılacak ona göre tedaviye devam edilecekmiş o_O

yukarada yazdıkalrımı okuduysan cimcime bana aldırack o pembe botu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:ama bende bu cezayı hak ettim tezen yadı bitti kül oldu suya düştü suyu inek içitti dermisin sen cimcimeye alacaksın o pembe botları :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bencede alacaksın sen o pembe botları :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

haaaaaaaaaaaa birde öyle pembe botlar almak sanda kısmet olsun inşşş

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızlar doktordan geldim benim işler biraz karışık bir yumurta büyümüş diğer 4 yumurta küçük kalmış:KK43: doktor kararsız aşılama mı yapsak yoksa tüp mü yapsak dedi tahlil verdim e2 ye bakılacak ona göre tedaviye devam edilecekmiş o_O

tedavin hayırlı olsun canım hakkında hayırlısı hangisiyse Rabbim ona yönlendirsin seni

Back