• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Haberleri izliyorum şimdi...
8 yıl önce tüp bebekle ikiz çocuk sahibi olan bir aile trafik kazası geçirmiş ikizlerden 1 i vefat etmiş:cry:

Yerim men seni yaaa benimkide geldi Mamasını yedi anası cagirdi ona gitti zaten sanciyim sinirli stresliyim gelde dusunme

Bizimde şöyle bal kaymak kayınvalidelerimiz olsaydı keşke isimleri geçince gerim gerim gerilmek yerine sen de koşa koşa giderdin kocanla:KK69:

sara_28 sara_28 nedendir nasıldır bilemiyorum lakinnnnnn senin OĞLUŞUN olacağını hisediyorummmm

sağol canım, yazın tadını çıkarttın İzmirde ne güzel oldu senin için.. nezaman geri dönüyorsun cnm..
cnm tutundu ama riskli geçiyor o yüzden çok keyfim yok 3 günde bir doktora gidiyorum hastane hariç evden dışarı çıkamıyorum..
dhea yı doktorunmu verdi cnm kullanmanı hiç tavsiye etmem bende yıllarca çok kullandım kendi kafama göre ama çok pişmanım evdekileride çöpe attım.. Amerikada bu ilaç üzerinde yoğun araştırmalar yapılmış geçen Discovery de bu ilaç için 2 saatlik bir belgesel yapılmıştı.. Dheayı kullanan bayanların kalp ritmi bozulduğu için ilerleyen yıllarda kalp krizi geçirme riski çok yüksek oluyormuş ve yüzlerce bayan bu sebepten hayatını kaybetmiş ama ilerleyen yıllarda oluştuğu için bunun sebebi çok yoğun araştırmalardan sonra ortaya çıkmış.. Ayrıca Dhea hormon ilaçları ve vitamin ilaçları alan bayanlar tarafından kullanılınca iki katı daha fazla zararlı oluyormuşki bizler zaten devamlı vitamin ve hormon ilacı alıyoruz.. orta yaşlarda bir bayan yine Dhea kullanımından dolayı kalp krizi geçirmiş hayatını kaybetmişti ve o bayanında daha önceden aylarda Dhea aldığı saptanmıştı belgeselde... çok şaşkınlıkla ve üzülerek izledim çünkü bende çok kullandım.. ayrıca faydalarının kesinlikle doğru olmadığı kesin olarak kanıtlanmadığı anlatılıyordu..

birde diğer topicten bir arkadaşım var Almanyada yaşıyor, Türkiyeye tatile geldiğinde Dhea satın almıştı, Almanyaya geri döndüğünde oradaki tüp bebek doktoruna Dhea ya başladığını söylemiş doktoru kendinimi öldürmek istiyorsun ilerleyen yıllarda kalp krizine sebep oluyor hemen bırak demiş daha geçen ay..

bu tedavimde Memorialdaki doktorum kesinlikle Dhea kullanma biz önermiyoruz hastalara dedi kullanmadım yinede 0.09 amh ile 3 yumurta toplanıp hepsi döllendi.. geçmişte kullandığım dönemlerde bile 1-2 yumurta zor toplanıyordu..
kuzum naslsn cok merak edyorum seni yat dnlen tatlm iyi olun insallah

Ya ben bitim tarihi diye biliyordum şu yalan dünyada birsey daha öğrendim
Kimileri tüp bebekte süreç planlı olduğundan adet tarihine göre değilde transfer gününe göre hesaplıyor ama doğru olan yumilerin oluşmaya başladığı adetin ilk günüdünden hesaplamaktır.O yumi olmasa bebek de olmaz yani yumi ile başlar herşey..

ütü mama boynumuzun borcu canımmm
Hiç öyle bir şey yok canım borcumuz falan değil..
Dinen doğurduğumuz çocuğu emzirmek bile şart değil kadın isterse verirmiş sütünü...
Ev temizliği vs.bunlar kocalarımıza lütufmuş mecbur değiliz yani..

Hiç öyle bir şey yok canım borcumuz falan değil..
Dinen doğurduğumuz çocuğu emzirmek bile şart değil kadın isterse verirmiş sütünü...
Ev temizliği vs.bunlar kocalarımıza lütufmuş mevbur değiliz yani..
TIZIM sitem ettik herhalde

Bir kaç kişiden duydum öyle ama istisna işte müzelik onlar..
Her şehrin meydanına örnek bir kayınvalide dikmek lazım ibretlik :KK48:
hımmmm güzel fikir ama bence her şehre dikecek kadar çıkmaz kiiiiiiiiii:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

TIZIM sitem ettik herhalde
Gerginim ya hani yüksek gerilim hattıma yaklaştın ondan etkilendin sende
3531a34faafcd3d5ab8749a94f57319e.gif

hımmmm güzel fikir ama bence her şehre dikecek kadar çıkmaz kiiiiiiiiii:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bir tane vardır canım her şehirde o kadar da kötümser olmayalım lakin ben denk gelirsem direk tarihi eser buldum diye yetkililere bildiririm mumyalatılmasını isterim gelin kısmısını temsilen
1615fk[1].gif

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizce bak kaymak kayınvalide varmiki BANA HAYAL GİBİ GELİYORDA

Öyle biri yok bence biz hamile olduğumu söyleyince nerden biliyorsunuz dedi düşün altı aydır gorusmuyorum bayramda gttm elini öptüm o kadar

kuzum naslsn cok merak edyorum seni yat dnlen tatlm iyi olun insallah

sağol canımm bende sizleri merak ediyorum, artık pek telefon almıyorum elime lap topdan giriyorum arada..
ben fena değilim iyiyim canım sen ne yaptın başladımı tedavin..

Öyle biri yok bence biz hamile olduğumu söyleyince nerden biliyorsunuz dedi düşün altı aydır gorusmuyorum bayramda gttm elini öptüm o kadar
Aynı ben..
Ben de bayramdaaaaannnnn bayrama...
Ramazan bayramında da şehir dışındaydım sadece geçen bayram gitmiş oldum..
Keşke büyük gibi davransalar sarıp sarmalasalar bizleri..

Aynı ben..
Ben de bayramdaaaaannnnn bayrama...
Ramazan bayramında da şehir dışındaydım sadece geçen bayram gitmiş oldum..
Keşke büyük gibi davransalar sarıp sarkmalasalar bizleri..
Kayinvalidelerden konusmussunuz benimde aklima bir fikra var o geldi gelinler bir otobuse binmis kaynanalar digerine kaynanalarin bindigi otobus kaza yapmis ve hepsi olmus gelinler oynamaya baslamis biri bagira bagura agliyomus digerleri demis neden agliyon kurtulduk iste gelin demus benim kaynana evde kaldi onun icin agliyom bu boyle gelmis boyle gider iyi kaynana yok:-):-):-)

Back