• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlaaaaar :KK54:

Hala izmirde tatildeyim, bi gelip ses edeyim dedim, uzun zaman geçerse aradan sonra egunal beni topa tutar diye korktum :KK53::KK48:

Hamiş olanları tebrik ediyorum, bekleyenlere bol şans..:nazar::nazar:

Ensu, hamişliğin iyi gidiyor bebişlerin tutunmuş, çok ama çok sevindim, sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmek nasip olsun..:nazar::nazar::nazar::nazar:

9ay, kuzum, yine aynı zamanlara denk gelecek galiba tedavimiz:D:KK19:

Ben kimyasaldan sonra dhea ya yeniden başladım, doktorumla da iletişime geçtim, bi aksilik olmazsa aralık ayında 3. tedaviye başlayacağız. Dhea ya ek olarak hayıt tohumu hapı, arginmax woman ve ginsenge de başladım.. Bakalım belki takviye güçlerle daha sağlıklı minnoşlar elde ederiz. ilki negatifti, ikincisi kimyasal belki ve inşallah 3 de tuttururuz diye umut ediyorum..

Ve hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..:KK15::KK15:
Bende deha kullaniyorum, diger ilaclari hic duymadim dr. verdi demi, yoksa bitkisel mi ne ise yariyor.

Hala izmirde tatildeyim, bi gelip ses edeyim dedim, uzun zaman geçerse aradan sonra egunal beni topa tutar diye korktum :KK53::KK48:

Ensu, hamişliğin iyi gidiyor bebişlerin tutunmuş, çok ama çok sevindim, sağlıkla sıhhatle kucağına alıp büyütmek nasip olsun..:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben kimyasaldan sonra dhea ya yeniden başladım, doktorumla da iletişime geçtim, bi aksilik olmazsa aralık ayında 3. tedaviye başlayacağız. Dhea ya ek olarak hayıt tohumu hapı, arginmax woman ve ginsenge de başladım.. Bakalım belki takviye güçlerle daha sağlıklı minnoşlar elde ederiz. ilki negatifti, ikincisi kimyasal belki ve inşallah 3 de tuttururuz diye umut ediyorum..

cnm ne güzel tatilin devam ediyor demek ohh iyice eğlen kafanı dağıt
demek aralıkta bi tedaviye start vericeksin aynı zamanda başlıcaz desene tedaviye:KK68::KK68:inşlh hamişde oluruz kız:KK45::KK45:

cnm ne güzel tatilin devam ediyor demek ohh iyice eğlen kafanı dağıt
demek aralıkta bi tedaviye start vericeksin aynı zamanda başlıcaz desene tedaviye:KK68::KK68:inşlh hamişde oluruz kız:KK45::KK45:
Bende 2015 e tedaviyle baslayip anne olarak kapatmayi hayal ediyorum.olur insallah bu kez.
Ahhh cemrem yaa insallah pespese kutlamalar yapariz.9 ay umutlarimizi,yasadiklarimizi paylasiriz.

Bende 2015 e tedaviyle baslayip anne olarak kapatmayi hayal ediyorum.olur insallah bu kez.
Ahhh cemrem yaa insallah pespese kutlamalar yapariz.9 ay umutlarimizi,yasadiklarimizi paylasiriz.
aminnn tatlım aminn sende kararını verdin demekki
ne güzel aynı anda başlarız güzel günler görürüz:KK68:2014 ün sonu bize hem yeni yılı hemde yeni aile fertlerini getirir inşlh

aminnn tatlım aminn sende kararını verdin demekki
ne güzel aynı anda başlarız güzel günler görürüz:KK68:2014 ün sonu bize hem yeni yılı hemde yeni aile fertlerini getirir inşlh
Insallah cnmmmmm
Aralikta baslayabiliriz dedi doktorum
Esimde aralikta olsun istiyor ama is yerinden izin almam zor olabilir.tedavilerde rapor kullanmiyorum kimse bilmiyor diye yillik izin aliyorum.
bide biliyorsun kilo problemim var.kilo vermem lazim.herhalde ocak yada bi ihtimal subatta baslar benim tedavim.ama ocak gibi duruyo simdilik.
Tabi bi akslik cikmazsa.
hakkimizda hayirlisi olsun
2015 ten en buyuk beklentim cnm.

v8099atiyejc3.gif

Musmutlu pazarlar hepimize
Herif günü bugün sizinle ilgilenmiyorsa çemkirin
zopa.gif
41hv5.gif

Gezmeye götürecekse öpün koklayın
love0070.gif

sağol canım, yazın tadını çıkarttın İzmirde ne güzel oldu senin için.. nezaman geri dönüyorsun cnm..
cnm tutundu ama riskli geçiyor o yüzden çok keyfim yok 3 günde bir doktora gidiyorum hastane hariç evden dışarı çıkamıyorum..
dhea yı doktorunmu verdi cnm kullanmanı hiç tavsiye etmem bende yıllarca çok kullandım kendi kafama göre ama çok pişmanım evdekileride çöpe attım.. Amerikada bu ilaç üzerinde yoğun araştırmalar yapılmış geçen Discovery de bu ilaç için 2 saatlik bir belgesel yapılmıştı.. Dheayı kullanan bayanların kalp ritmi bozulduğu için ilerleyen yıllarda kalp krizi geçirme riski çok yüksek oluyormuş ve yüzlerce bayan bu sebepten hayatını kaybetmiş ama ilerleyen yıllarda oluştuğu için bunun sebebi çok yoğun araştırmalardan sonra ortaya çıkmış.. Ayrıca Dhea hormon ilaçları ve vitamin ilaçları alan bayanlar tarafından kullanılınca iki katı daha fazla zararlı oluyormuşki bizler zaten devamlı vitamin ve hormon ilacı alıyoruz.. orta yaşlarda bir bayan yine Dhea kullanımından dolayı kalp krizi geçirmiş hayatını kaybetmişti ve o bayanında daha önceden aylarda Dhea aldığı saptanmıştı belgeselde... çok şaşkınlıkla ve üzülerek izledim çünkü bende çok kullandım.. ayrıca faydalarının kesinlikle doğru olmadığı kesin olarak kanıtlanmadığı anlatılıyordu..

birde diğer topicten bir arkadaşım var Almanyada yaşıyor, Türkiyeye tatile geldiğinde Dhea satın almıştı, Almanyaya geri döndüğünde oradaki tüp bebek doktoruna Dhea ya başladığını söylemiş doktoru kendinimi öldürmek istiyorsun ilerleyen yıllarda kalp krizine sebep oluyor hemen bırak demiş daha geçen ay..

bu tedavimde Memorialdaki doktorum kesinlikle Dhea kullanma biz önermiyoruz hastalara dedi kullanmadım yinede 0.09 amh ile 3 yumurta toplanıp hepsi döllendi.. geçmişte kullandığım dönemlerde bile 1-2 yumurta zor toplanıyordu..

Günaydın canım ben cemkireyim o zaman

Dun kuafore gittim saçlarımı küllü sarıya boyattım katlı kestirdim cok guzel oldu tedaviden once kendimi bakıma alayım dedim

Ne iyi etmişsin canım...
Değişiklik yapmak iyi hissettirir hele ki kuaförde oluyorsa bu değişiklik...
Ben de çemkirme halindeyim:KK48::63:

Ne iyi etmişsin canım...
Değişiklik yapmak iyi hissettirir hele ki kuaförde oluyorsa bu değişiklik...
Ben de çemkirme halindeyim:KK48::63:

Sagol canım sen nasılsın neler yapıyorsun

Cemkirme kiz enisteme yazik adama onlarsizda yapamayız Allah başımızdan eksik etmesin

Sagol canım sen nasılsın neler yapıyorsun

Cemkirme kiz enisteme yazik adama onlarsizda yapamayız Allah başımızdan eksik etmesin

Sıpsıkıcı bir pazar günü geçiriyorum...
Önüm arkam sağım solum gerilim yaklaşmasın bana o enişten:KK48:

Sıpsıkıcı bir pazar günü geçiriyorum...
Önüm arkam sağım solum gerilim yaklaşmasın bana o enişten:KK48:

Yaklaşmasın arkadaşıma en azından kendi iyiligi icin :KK70:

Bende adet oldum bugun cok sancim var doktorumu aradim yarin start veriyoruz dua et arkadasim bu sefer sansim yolunda gitsin yüzüm gülsün su anda korku heyecan sevinc merak saskinlik karmakarışık duygular içindeyim Rabbim yardomcimiz olsun

Back