• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Yaklaşmasın arkadaşıma en azından kendi iyiligi icin :KK70:

Bende adet oldum bugun cok sancim var doktorumu aradim yarin start veriyoruz dua et arkadasim bu sefer sansim yolunda gitsin yüzüm gülsün su anda korku heyecan sevinc merak saskinlik karmakarışık duygular içindeyim Rabbim yardomcimiz olsun
Canım benim ezan okunuyor şu an yürekten gönülden diliyorum bu tedavinde anne olasın inşallah Amin.

Allah razı olsun canım Rabbim guzel gönlüne iyi yuregine karşılık senide anne yapsın inşallah
Amin canım Amin
08100000.gif
08200000.gif
08700000.gif

Herkese iyi pazarlar kızlar ara sıra okuyorum ama çok yazamıyorum Betül ' ün azıcık sarılığı var sürekli emzirmeye çalışıyorum
Saracigim tedavin hayırlı olsun inşallah vakti saati gelmiştir hepinizi kocaman öptüm

Herkese iyi pazarlar kızlar ara sıra okuyorum ama çok yazamıyorum Betül ' ün azıcık sarılığı var sürekli emzirmeye çalışıyorum
Saracigim tedavin hayırlı olsun inşallah vakti saati gelmiştir hepinizi kocaman öptüm

Amin canım sağol

Betulede geçmiş olsun sarılık beslenmeyle direk ilgili bol bol emzir

geçmiş olsun kuzum

Ben yerim senin Betül ünü...
Sarılık hemen her bebekte oluyor canım o da geçicek:nazar::KK19:

Kızlar şuan kafam karışmış durumda hamilelikte adet bitimi mi hesap başlanıyor yoksa adet oldugunuz ilk gün mu sayılıyor

Back