Aynen canım ben bu bebegi istiyorum bebeğim olunca hayatim guzellesecek buna inanıyorum
Bir şeyleri değiştiremiyoruz bırakıpta gidecek halimizde yok o zaman kabul etmek ve yolumuza devam etmek lazım..
Onu düşün bunu bekle derken zaman geçiyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ben bu bebegi istiyorum bebeğim olunca hayatim guzellesecek buna inanıyorum
Hiç denemediğim bir şey deneyeceğim deyince geri kalan yazına böyle baktımAmin inşallahhhhhhhhh editörüm inşallahhhhhhh
bende dün regl oldum bu ay daha önce hiç denemediğim bişey deneyeceğim
adaçayı demleyip içeyim diyorum ne dersin canım
yımırtlama günlerim geldiğinde bırakacağım elbette malum adaçayı tehlikeli bitki gebelik için
bi arkadaş tavsiyesi üzerine denemeye karar verdim
kkim bilir belkide vesilem olur![]()
editörüm benle ilgilenmiyorsun amaküsimmi şimdi
![]()
boşuna heycanlandırdım seni deseneHiç denemediğim bir şey deneyeceğim deyince geri kalan yazına böyle baktım
Heyecanlandım
Diyorsun ki adaçayı benim şifam olacak
Dene tabii yalnız ben bir dönem içtim çok rahatlattı beni relax oldum sanki
Acaba bu ara bana da adaçayı mı gerekiyor
Bir daha ki mesajıma kadar ben bunu bir düşüneyim![]()
sen hala gençsin bi kereEki Görüntüle 1267616 Eskiden gençtim hem yazardım kk ya hem başka işlerimi hallederdim çok hızlıydım
Eki Görüntüle 1267615 Şimdi böyleyim yaşlandım ağır ağır yazıyorum ondan ilgilenmiyorum gibi geldi sana oysaki yazıyordum![]()
Ay hanimlar ne kaynatmissiniz öyle, oku oku bitmedi. Yazik kaynanalarin kulagini pek cinlatmissiniz. Benim Kayinvalidem o aradiginiz istisnalardan. Tabi tek tarafli olmuyo hicbisey... Ben 13 senedir altli üstlü oturuyorum,günde en Az 2 kere görüsürüm. Annem gibi yakin, hatta anam duymasin , bazen daha yakin ...
Bugün Doktordan arayip Transfer tarihini bildirdiler, persembe sabah 7:30 da.
boşuna heycanlandırdım seni desenehemen kendimi cezalandırıp utanıyorum
ama ben bu zamana kadar atladığım bi bitki diye ondan öyle yazmıştım
vallahi denemekten ne çıkar dedim hem beni de rahatlatsın çok iyi olur
sende iç beraber içelim![]()
sen hala gençsin bi kereböyle şeyler söyleyip söyleyip kızdırma beni geliyo terlik
daha bebişlerimiz olcak bizim onlarla yeniden çocuk olacağımız günler gelecek
ayyy pekde güzel oldu çok da güzel oldu son cümlem kendi kendimee sevindirik oldum burda![]()
Yok be canım ne kaynatması kızlar ortalıkta yok olsalar o zaman akar giderdi sayfalar...Ay hanimlar ne kaynatmissiniz öyle, oku oku bitmedi. Yazik kaynanalarin kulagini pek cinlatmissiniz. Benim Kayinvalidem o aradiginiz istisnalardan. Tabi tek tarafli olmuyo hicbisey... Ben 13 senedir altli üstlü oturuyorum,günde en Az 2 kere görüsürüm. Annem gibi yakin, hatta anam duymasin , bazen daha yakin ...
Bugün Doktordan arayip Transfer tarihini bildirdiler, persembe sabah 7:30 da.
Ben de kullandım ama ne için kullandım hatırlamıyorum
Şifan olur inşallah canım..
Fırlatacağın terlik tüylü kokoş olsun litfen...
Bebişimle yeniden doğacam ben zaten o yok diye yaşlı takılıyorum bi gelsin hulahop çevircem ki![]()
Ekimin ilk transferi yarııınnnnnKızlar yarın transferim var sağlıklı çözünürlerse, dualarınızı bekliyorum
canım bebişlerin yarın ve 9 ay göbüşünde sonrasındada ömür boyu seninle olsun inşallahKızlar yarın transferim var sağlıklı çözünürlerse, dualarınızı bekliyorum
Ekimin ilk transferi yarııınnnnn
Allah yardımcın olsun su gibi akıp geçsin transferin...
Eki Görüntüle 1267636 Eki Görüntüle 1267637
canım bebişlerin yarın ve 9 ay göbüşünde sonrasındada ömür boyu seninle olsun inşallah
güzel haberlerini alırız inşallah
Ama sen direk cinayete teşebbüs ediyosun tüyleri o topuğu yumuşatmaz topuk topuktur fırlatılan yerde iç dış kanamaya sebep oluramin inşallah hepimizin olsun ,ALLAH ım lütfundan kereminden bizede nasip etsin
Eki Görüntüle 1267630sen istersinde ben sana tüylü terlik fırlatmam mı
benim evimde öyle tüylü müylü terlik olmadıgından internetten aldım hemen
aman topuga dikkat![]()
İnşallah canımamin arkadaşım inşallah pozitif olurda hepiniz arkamdan gelirsiniz