• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Aynen canım ben bu bebegi istiyorum bebeğim olunca hayatim guzellesecek buna inanıyorum

Bir şeyleri değiştiremiyoruz bırakıpta gidecek halimizde yok o zaman kabul etmek ve yolumuza devam etmek lazım..
Onu düşün bunu bekle derken zaman geçiyor..

Amin inşallahhhhhhhhh editörüm inşallahhhhhhh:D:D:D

bende dün regl oldum bu ay daha önce hiç denemediğim bişey deneyeceğim
adaçayı demleyip içeyim diyorum ne dersin canım
yımırtlama günlerim geldiğinde bırakacağım elbette malum adaçayı tehlikeli bitki gebelik için
bi arkadaş tavsiyesi üzerine denemeye karar verdim
kkim bilir belkide vesilem olur :KK51:
Hiç denemediğim bir şey deneyeceğim deyince geri kalan yazına böyle baktım:KK57::KK57::KK57:
Heyecanlandım:KK48:
Diyorsun ki adaçayı benim şifam olacak:KK46:
Dene tabii yalnız ben bir dönem içtim çok rahatlattı beni relax oldum sanki:KK48:
Acaba bu ara bana da adaçayı mı gerekiyor:KK64:
Bir daha ki mesajıma kadar ben bunu bir düşüneyim:KK58::KK48:

editörüm benle ilgilenmiyorsun ama :KK12: küsimmi şimdi :63:
viannen_72.gif
Eskiden gençtim hem yazardım kk ya hem başka işlerimi hallederdim çok hızlıydım
viannen_45.gif
Şimdi böyleyim yaşlandım ağır ağır yazıyorum ondan ilgilenmiyorum gibi geldi sana oysaki yazıyordum:KK48:

Hiç denemediğim bir şey deneyeceğim deyince geri kalan yazına böyle baktım:KK57::KK57::KK57:
Heyecanlandım:KK48:
Diyorsun ki adaçayı benim şifam olacak:KK46:
Dene tabii yalnız ben bir dönem içtim çok rahatlattı beni relax oldum sanki:KK48:
Acaba bu ara bana da adaçayı mı gerekiyor:KK64:
Bir daha ki mesajıma kadar ben bunu bir düşüneyim:KK58::KK48:
boşuna heycanlandırdım seni desene :oops:hemen kendimi cezalandırıp utanıyorum:oops:
ama ben bu zamana kadar atladığım bi bitki diye ondan öyle yazmıştım
vallahi denemekten ne çıkar dedim hem beni de rahatlatsın çok iyi olur
sende iç beraber içelim :KK50:

Ay hanimlar ne kaynatmissiniz öyle, oku oku bitmedi. Yazik kaynanalarin kulagini pek cinlatmissiniz. Benim Kayinvalidem o aradiginiz istisnalardan :KK54:. Tabi tek tarafli olmuyo hicbisey... Ben 13 senedir altli üstlü oturuyorum,günde en Az 2 kere görüsürüm. Annem gibi yakin, hatta anam duymasin , bazen daha yakin ...
Bugün Doktordan arayip Transfer tarihini bildirdiler, persembe sabah 7:30 da:KK31:.

Eki Görüntüle 1267616 Eskiden gençtim hem yazardım kk ya hem başka işlerimi hallederdim çok hızlıydım
Eki Görüntüle 1267615 Şimdi böyleyim yaşlandım ağır ağır yazıyorum ondan ilgilenmiyorum gibi geldi sana oysaki yazıyordum:KK48:
sen hala gençsin bi kere :cool: böyle şeyler söyleyip söyleyip kızdırma beni geliyo terlik:KK67:
daha bebişlerimiz olcak bizim onlarla yeniden çocuk olacağımız günler gelecek :KK68::KK68::KK68:
ayyy pekde güzel oldu çok da güzel oldu son cümlem kendi kendimee sevindirik oldum burda:KK9::KK9::KK9:

Ay hanimlar ne kaynatmissiniz öyle, oku oku bitmedi. Yazik kaynanalarin kulagini pek cinlatmissiniz. Benim Kayinvalidem o aradiginiz istisnalardan :KK54:. Tabi tek tarafli olmuyo hicbisey... Ben 13 senedir altli üstlü oturuyorum,günde en Az 2 kere görüsürüm. Annem gibi yakin, hatta anam duymasin , bazen daha yakin ...
Bugün Doktordan arayip Transfer tarihini bildirdiler, persembe sabah 7:30 da:KK31:.

perşembe sabahı bebişlerine kavuşacaksın ne güzelll haber bu
umarım sonunda da hep birlikte seviniriz Allah ım gönlüne göre versin arkadaşım

boşuna heycanlandırdım seni desene :oops:hemen kendimi cezalandırıp utanıyorum:oops:
ama ben bu zamana kadar atladığım bi bitki diye ondan öyle yazmıştım
vallahi denemekten ne çıkar dedim hem beni de rahatlatsın çok iyi olur
sende iç beraber içelim :KK50:

Ben de kullandım ama ne için kullandım hatırlamıyorumo_O:KK48:
Şifan olur inşallah canım..

sen hala gençsin bi kere :cool: böyle şeyler söyleyip söyleyip kızdırma beni geliyo terlik:KK67:
daha bebişlerimiz olcak bizim onlarla yeniden çocuk olacağımız günler gelecek :KK68::KK68::KK68:
ayyy pekde güzel oldu çok da güzel oldu son cümlem kendi kendimee sevindirik oldum burda:KK9::KK9::KK9:

Fırlatacağın terlik tüylü kokoş olsun litfen...
Bebişimle yeniden doğacam ben zaten o yok diye yaşlı takılıyorum bi gelsin hulahop çevircem ki:KK6::KK6::KK6::-)

Insallah hepimiz o güzel haberi pes pese vericez canim:KK37:

Yok be canım ne kaynatması kızlar ortalıkta yok olsalar o zaman akar giderdi sayfalar...
Ne şanslısın maşallah diyeyim kayınvalide konusunda o zaman hemen yetkililere duyurmak lazım müzelik bir kv buldum gereği yapılsın:KK48:

Ben de kullandım ama ne için kullandım hatırlamıyorumo_O:KK48:
Şifan olur inşallah canım..

Fırlatacağın terlik tüylü kokoş olsun litfen...
Bebişimle yeniden doğacam ben zaten o yok diye yaşlı takılıyorum bi gelsin hulahop çevircem ki:KK6::KK6::KK6::-)

amin inşallah hepimizin olsun ,ALLAH ım lütfundan kereminden bizede nasip etsin

imgres.jpg :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: sen istersinde ben sana tüylü terlik fırlatmam mı :KK70::KK70::KK70:
benim evimde öyle tüylü müylü terlik olmadıgından internetten aldım hemen :rolleyes:
aman topuga dikkat :confused::confused:

Kızlar yarın transferim var sağlıklı çözünürlerse, dualarınızı bekliyorum
canım bebişlerin yarın ve 9 ay göbüşünde sonrasındada ömür boyu seninle olsun inşallah
güzel haberlerini alırız inşallah

amin inşallah hepimizin olsun ,ALLAH ım lütfundan kereminden bizede nasip etsin

Eki Görüntüle 1267630 :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: sen istersinde ben sana tüylü terlik fırlatmam mı :KK70::KK70::KK70:
benim evimde öyle tüylü müylü terlik olmadıgından internetten aldım hemen :rolleyes:
aman topuga dikkat :confused::confused:
Ama sen direk cinayete teşebbüs ediyosun tüyleri o topuğu yumuşatmaz topuk topuktur fırlatılan yerde iç dış kanamaya sebep olur:-)Neyseki kan pıhtılaşmam var kanım akıp gitmez vurduğu yerde pıhtılaşır kalır:-)

Back