2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ssk ile anlaşmalı değil biraz pahalı bir merkez ama beni araştırmaya alıcakları için tercih etik benim 6.dememdi biz bundan önce başkentle hulusi bey novart ile ve bir kaç dr la konuştu eşim normal tüp tedavisi deyince karı anklifede verdik ilgi pek yok hemşirelerde sekreterlerde ama herkes işini yapıyor tüp tedaviye başlayınca hemöşire dr lar hemen cep numaralarını verdiler bir sorunun olursa gece gündüz ara çekinme dediler vala allah nasip ederse doğumuda orda yapıcağım ben memnunum dr lardan
Teşekkür ederim cevabın için

Cnm bnde ankara baskent hastanesine gidiyorum gogsen hocayla yaptk oda olur hulusi hocada olur ikiside harika
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım, karar vermeye çalışıyorum, Hulusi bey'le Medicana'dan Tolga Ecemiş arasında karasız kaldım, tavsiyen için teşekkür ederim, fiyatlar hakkında da bilgi verirmisin?

Ben de Almanyadayim canim, benim iki cocugum var zaten:). Ücüncüyü beceremedik:). ikinci tüp bebek asamasindayiz, ilki tuttu ama keseyi bile göremeden düstü 5 haftalikken:KK43:.Pazartesi ilk ultrason randevum var, muhtemelen bu hafta yumurtalar toplanir ...Asiri sekilde alt karin bölgemde agrilar var, ignelerin ise yaradigini gösteriyor.Icimde pek ümit yok gibi ama Allahtan ümit kesilmez. Bunda da tutmazsa artik zamana birakicaz, cok yipratici oluyor tedavi süreci...
Senin burada tedavi olma sansin yok mu???
Ben Ulm da tedavi oluyorum, cebimizden 800€ gibi bir miktar cikiyor.Türkiyede cok daha pahali diye biliyorum.
Insallah koca bi göbisle gidersin Türkiye ye:)
Amin, çok teşekkür ederim canım, butda yaptırmayı düşünmüyorum tüp bebek konusunda Türkiye Almanya'dan daha başarılı araştırdığım kadarıyla, burda yaptıran arkadaşlarım da var pek memnun değiller, sistem olarak falan. Ne güzel 2 yavrun varmış Allah onlara sağlık ve uzun ömür versin camım. İmşallah 3. bebeğin de olur Allah gönlüne göre hayırlısıysa versin

kizlar bugun ben test yaptirdim malesef negatif ilk tup denememdi hayirlisi boyleymis
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah ikincide tutar.
Bu arada ben tek tek cevaplıyorum çünkü çoklu alıntıyı nasıl yapacağımı anlayamadım.
Herkesin bayramı mübarek olsun

Arkadaslar hayirli bayramlar hepinize

Size bisey sormak istiyorum. Esim 1aydir Quenzyme Q10 50mg gunde 1adet ve L-arginine 1000mg gunde 1adet kullaniyor. Bunlari kullandigindan beri sperm sivi yani su gibi geliyor. Böyle olması iyiye mi isaret yoksa kotuye mi?tedaviye baslamaya 1ay var. Telaslaniyorum yardım edin lutfen
merhaba canım, bu dediğin ilaçları dr tavsiyesi üzerine mi kullanmaya başladınız?
ben de 3 ay sonra tüp deneyeceğim ve bir arkadaşım ve yengem de tüp bebek öncesi dr tavsiyesiyle CoQ10, Selenyum, L-argininne ve B-complex kullandılar, farklı şehirlerden drlar, biri İzmir biri Ankara'dan, dediklerine göre daha kaliteli ve sağlıklı yumurta üretimi için ve vücudu gebeliğe hazırlamada faydalıymış ve tüp bebek için gelen her hastalarına bunları tavsiye ediyorlarmış, tabi tahlillere bakarak karar veriyolardır. ama bunları kullanmaya bende başladım şimdi, internetten araştırdım CoQ10 ve Selenyum erkekler için daha çok faydalıymış, daha kaliteli sperm üretimi için. biz sebepsiz infertiliteyiz, bu yüzden eşimi bir türlü ikna edemiyorum bunları kullanmaya.
size dr mu önerdi? beni bilgilendirirsen çok sevinirim, eşimi ikna etmeme yardımcı olur belki

Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah ikincide tutar.
Bu arada ben tek tek cevaplıyorum çünkü çoklu alıntıyı nasıl yapacağımı anlayamadım.
Herkesin bayramı mübarek olsun
amin insallah canim hep hayirlisini istedik hayirlisi buymus buna sukur en azindan yaptirabilme imkanim vardi yaptirma imkanlari olmayanlarda var allah herkesin yardimcisi olsub kendimi sansli hissediyorum bu yuzden. allahim herkesi sevindirsin maddi manevi kuvvet versin.

[QUOThala, post: 37192066, member: 516864"]Artık hamilelik Takvimi yapmışsın canım çok sevindim.[/QUOTE]
Evet cnm yaptımmm.:KK36:

merhaba canım, bu dediğin ilaçları dr tavsiyesi üzerine mi kullanmaya başladınız?
ben de 3 ay sonra tüp deneyeceğim ve bir arkadaşım ve yengem de tüp bebek öncesi dr tavsiyesiyle CoQ10, Selenyum, L-argininne ve B-complex kullandılar, farklı şehirlerden drlar, biri İzmir biri Ankara'dan, dediklerine göre daha kaliteli ve sağlıklı yumurta üretimi için ve vücudu gebeliğe hazırlamada faydalıymış ve tüp bebek için gelen her hastalarına bunları tavsiye ediyorlarmış, tabi tahlillere bakarak karar veriyolardır. ama bunları kullanmaya bende başladım şimdi, internetten araştırdım CoQ10 ve Selenyum erkekler için daha çok faydalıymış, daha kaliteli sperm üretimi için. biz sebepsiz infertiliteyiz, bu yüzden eşimi bir türlü ikna edemiyorum bunları kullanmaya.
size dr mu önerdi? beni bilgilendirirsen çok sevinirim, eşimi ikna etmeme yardımcı olur belki
Canim Q10 u doktor önerdi gunde 100mg kullanıyor esim. L-arginine de ben arastirip aldim esime. Meninin çoğunluğu bundan olusuyor.erkek infertilitesinde faydali.doktor sitesinden bikac doktora daha sordum.hepsi kullanabilirsiniz dedi.sorun yoksa bile esine bunlari kullandirabilirsin.bunlari gnc den aldim bitkisel takviye ilac degil.spor yapanlar,yaslilar vb bir suru ibsan saglikli yasam icin kullaniyor bunlari.bende gnc den arginmax woms aldim onu kullaniyorum takviye olsun diye. Esim ayrica sabahlari ac karnına keci boynuzu ozu iciyor 1 kasik. Esini ikna et canim takviyeler sonucta daha saglikli embriyolar olusmasina yardimci olur internetten arastir basarili olanları okut ikna olur

Merhaba teyzoslar hepinizin bayramini kutlar ellerinizden öperim (Betül)

Eklentiler

• 20141005_154846-2.jpg
    20141005_154846-2.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 106
Merhaba teyzoslar hepinizin bayramini kutlar ellerinizden öperim (Betül)
Ayyy Allah ım çok duygulandım :KK61::KK61::KK61:
Bizim minnak kızçemiz artık aramızda:KK46::nazar:
Bahtı güzel olsun hep iyi insanlar çıksın karşına sağlıklı upuzun ömrün olsun meleğim:KK46::nazar:
Güzel annemiz seninde bayramın mübarek olsun:KK19:

Back