2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım, karar vermeye çalışıyorum, Hulusi bey'le Medicana'dan Tolga Ecemiş arasında karasız kaldım, tavsiyen için teşekkür ederim, fiyatlar hakkında da bilgi verirmisin?

Canim raporsuz 3.000 lirayı raporu 2000 lira.bn nisan ayında bu fiyatlarla yaptırmıştım

Kızlar hayırlı bayramlar bişey sormam bayramın birinci günü yaklaşık 10 dakika burnum kanadı durmadı sonra geçti doktorada gitmedik bi sorun olurmu bilen varmı :(

Kızlar hayırlı bayramlar bişey sormam bayramın birinci günü yaklaşık 10 dakika burnum kanadı durmadı sonra geçti doktorada gitmedik bi sorun olurmu bilen varmı :KK43:
canım eğer kan pıhtılaşması ile ilgili bir ilaç kullanıyorsan onun etkisi olmuş olabilir

Kızlar hayırlı bayramlar bişey sormam bayramın birinci günü yaklaşık 10 dakika burnum kanadı durmadı sonra geçti doktorada gitmedik bi sorun olurmu bilen varmı :KK43:
Cnm gecen hafta benimde kanadı.hatta uzaniyo vaziyetteydim agzimdan geldi dusun.bende korkmuştum ama nette biraz bakındim da olabiliyormuş böyle seylerr.

Hasta olanlara cok cokk gecmis olsun, tez zamanda iyilesin emiii:KK45:. Bu arada pazar gecesinden beri ben de hastayim , kizlar bana da bulastirdilar. Salya sümük geziyorum, bi de yetmezmis gibi öksürdükce kasiklarimdaki batma daha da cok artmiyor mu ufff... bi de bisey sorucam yaa:KK43: ,
ignelerimi kendim yapiyorum ben,karindan, bir gün sagdan bir gün soldan. Bugün normalde sagdan yapmam gerekiyordu ama ben yine soldan yaptimmmo_O... basina böyle bi durum gelen var mi??? endiselenmeli miyim???

Bende 2014 un sonuna dogru bu yolda yolcu olicim sanirsam:)

sizin de mi 3'üncü deneme

vUOTE="birgunbitecek, post: 37212633, member: 629651"]sizin de mi 3'üncü deneme[/QUOTE]

Yola yeni ciktik:) 3 asilama. Bunlardan biri kimyasalla Sonuclandi:) ilk tup bebis denemem olacak.boyle topik topik gezip arastirma yapiyom:)

vUOTE="birgunbitecek, post: 37212633, member: 629651"]sizin de mi 3'üncü deneme

Yola yeni ciktik:) 3 asilama. Bunlardan biri kimyasalla Sonuclandi:) ilk tup bebis denemem olacak.boyle topik topik gezip arastirma yapiyom:)[/QUOTE]

Bende dün akşam üye oldum ...seninle aynı duyları kişilerle paylaşımlarda bulunmak ve seni anladıklarını hissetmen çok güzeel

Hangi merkezde deneyeceksin?

Back