2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar bi sey sormak istiyorum. Donmus 5. Gun embriyosu transferinin 9. gunundeyim. Dr um yarin bayram oldugu icin kan tahlilini bugun yaptirmami istedi, yaptirdim sonuc 62..eve geldim sevincle ama kahverengi lekelenmem oldu, simdi de sancim var. Durumum cok mu vahim yorumlarsaniz sevinirim:-( bu arada ilk tedavim kimyasaldi

Aslında bu durumda bir iğne var düşük riski için vurduruyorlar doktoruna ulaşma imkanın var mı?

strotayttır o iğne yumurtalar kendiliğinden zamansız çatlamasın diye vermiştir
merhaba tasruk, öncelikle hayırlı olsun Allah sağsalim kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
ankara'da dr tavsiyesi arıyorum başka topicde de gördüm seni, sen ankara'da yaptırdın galiba, hangi hastane ve hangi dr da yaptırdın acaba?

oncelikle allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin saglikla bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin ins. Ben 27 yasimdayim 2013 te korunmayi birakir birakmaz hamile kaldim fakat kimyasal gebelik gerceklesti, sonrasinda 6 ay hamile kalamadim dr.a gittik cikolata kistimin oldugunu ogrendim 4cm. hemen tedaviye basladik 2 kez klomen ovitrelle sonuc negatif sonra rahim filmi sonrasinda 1 kez asilama tabii yine negatif (yasadigim husran moral bozuklugu tahmin edersiniz bunlari yasadigima inanamiyordum). agustosta tup bebege karar verdik bu arada esimde bi problem yok 7eylul regl oldum ve bismillah dedik git gel para harca stres bide ustune sadece 5 yumurtam olustu surekli dua ediyordum toplamaya yakin 4 tane daha yumurtam olustu cok sevindik sonra toplama gunu 8 beklerken 9 yumurta toplandi 6si dollenmis fakat 2 tanesi gelismis 3.gun transfer yapildi suan 9.gunum bekliyorum bayramin 3.gunu betahcg baktircaz cok heyecanliyim cok belirtim yok acikcasi belirti aramiyorum tek endisem cikolata kistim umarim engel olmaz. biraz uzun oldu kusura bakmayin.
Canim insallah guzel haberlerini paylasirsin buradan :)

Günaydın kızlar.Çok sıkıntılıyım ağlıyorum buraya yazayım dedim. 3. tüp bebek denemede 12. günde hcg 350 çıktı çok sevindik. Hipersitimulasyon geliştiği için hastaneye yattim ama sorun değildi. Bugün 14. günde hcg 430 çıktı. Umudum çok azaldı yok olmak istiyorum
Canim bende egunala katiliyorim ikizdi belki biri yoluna devam ediyor :) 2gun sonra testi yenile insallah kat kat artar :)

Selamlar bende tedavinin 5. Günündeyim bugün gönül f nin yanında yumurta catlamasin diyede iğne olmaya başladım kismetse bakalım dün Dr kontrolü vardı 6 tane yumurta vardı Dr az dedi daha tedavinin başında umutsuzluk aldı içimi çok zormuş Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canim umutsizluga yer yok kendini motive et vucuduna olumlu mesaj gonder :) benim 7 yumim oldu 5i 5.gune gitti 1i transfer oldu bebisim karnimda :) yumilerin kaliteli olsun insallahhh:)

Arkadaslar bi sey sormak istiyorum. Donmus 5. Gun embriyosu transferinin 9. gunundeyim. Dr um yarin bayram oldugu icin kan tahlilini bugun yaptirmami istedi, yaptirdim sonuc 62..eve geldim sevincle ama kahverengi lekelenmem oldu, simdi de sancim var. Durumum cok mu vahim yorumlarsaniz sevinirim:-( bu arada ilk tedavim kimyasaldi
Canim 2gun sonra katlanmasi onemli :) kat kat artsin insallah :) lekelenmeyi dr soyledin mi

merhaba tasruk, öncelikle hayırlı olsun Allah sağsalim kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
ankara'da dr tavsiyesi arıyorum başka topicde de gördüm seni, sen ankara'da yaptırdın galiba, hangi hastane ve hangi dr da yaptırdın acaba?
teşekkür ederim darısı herkese olsun inşallah ben ankalife merkezinde yaptırdım önce araştırmaya aldılar sorunu bulup düzelince tüp bebek yapıldı ve tutu çok şükür dr um gurur bey

ssk ile anlaşmalı değil biraz pahalı bir merkez ama beni araştırmaya alıcakları için tercih etik benim 6.dememdi biz bundan önce başkentle hulusi bey novart ile ve bir kaç dr la konuştu eşim normal tüp tedavisi deyince karı anklifede verdik ilgi pek yok hemşirelerde sekreterlerde ama herkes işini yapıyor tüp tedaviye başlayınca hemöşire dr lar hemen cep numaralarını verdiler bir sorunun olursa gece gündüz ara çekinme dediler vala allah nasip ederse doğumuda orda yapıcağım ben memnunum dr lardan

ssk ile anlaşmalı değil biraz pahalı bir merkez ama beni araştırmaya alıcakları için tercih etik benim 6.dememdi biz bundan önce başkentle hulusi bey novart ile ve bir kaç dr la konuştu eşim normal tüp tedavisi deyince karı anklifede verdik ilgi pek yok hemşirelerde sekreterlerde ama herkes işini yapıyor tüp tedaviye başlayınca hemöşire dr lar hemen cep numaralarını verdiler bir sorunun olursa gece gündüz ara çekinme dediler vala allah nasip ederse doğumuda orda yapıcağım ben memnunum dr lardan
Çaktırmadan takip ediyorum yazdıklarını merkez hakkında:KK48:

Canım gonal f yumurtaları büyüten iğne oluyor ,çatlatma iğnesi de yumurta toplama işleminden 36 saat önce vurulan son iğne yani en son iğnen çatlatma iğnesi olacak adı büyük ihtimalle ovitrelle dir..Senin şu an vurduğun gonal f bununla birlikte başka bir iğne de vermiş olabilirler ama bu iğne çatlatma iğnesi olamaz adı üstünde yumurtalar büyürken daha olgunlaşmadan çatlatılırmı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:gel anlaşalım seninle iğneler birbirine girdi:-)
Canim catlasin diye degil catlamasin diyorum ya bende zaten

oncelikle allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin saglikla bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin ins. Ben 27 yasimdayim 2013 te korunmayi birakir birakmaz hamile kaldim fakat kimyasal gebelik gerceklesti, sonrasinda 6 ay hamile kalamadim dr.a gittik cikolata kistimin oldugunu ogrendim 4cm. hemen tedaviye basladik 2 kez klomen ovitrelle sonuc negatif sonra rahim filmi sonrasinda 1 kez asilama tabii yine negatif (yasadigim husran moral bozuklugu tahmin edersiniz bunlari yasadigima inanamiyordum). agustosta tup bebege karar verdik bu arada esimde bi problem yok 7eylul regl oldum ve bismillah dedik git gel para harca stres bide ustune sadece 5 yumurtam olustu surekli dua ediyordum toplamaya yakin 4 tane daha yumurtam olustu cok sevindik sonra toplama gunu 8 beklerken 9 yumurta toplandi 6si dollenmis fakat 2 tanesi gelismis 3.gun transfer yapildi suan 9.gunum bekliyorum bayramin 3.gunu betahcg baktircaz cok heyecanliyim cok belirtim yok acikcasi belirti aramiyorum tek endisem cikolata kistim umarim engel olmaz. biraz uzun oldu kusura bakmayin.

Rabbimden umut kesilmez bnde çikolata kisti hastasıyım bir kez laparoskopi oldum bir kez asilama snra histeroskopi snra kust yine büyüdü aspirasyonla boşaltıldı bi kez tüp bebek yapildi hepsi negatifti ama bu nisan ayinda ikinci kez yapilan tüp bebek tuttu kismetimiz neyse odur inşallah sende güzel haberler alirsn :)

Cnm bnde ankara baskent hastanesine gidiyorum gogsen hocayla yaptk oda olur hulusi hocada olur ikiside harika

Rabbimden umut kesilmez bnde çikolata kisti hastasıyım bir kez laparoskopi oldum bir kez asilama snra histeroskopi snra kust yine büyüdü aspirasyonla boşaltıldı bi kez tüp bebek yapildi hepsi negatifti ama bu nisan ayinda ikinci kez yapilan tüp bebek tuttu kismetimiz neyse odur inşallah sende güzel haberler alirsn :)
amin canim insallah tek duam o. allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin hamilelerin duasi kabul olurmus ins icinden banada gecmistir simdiden allah kabul etsin

Canım bebiş iyi pazartesi günü 5 aylık olcak inşallah:KK68:

Allah rahmet eylesin...:KK42::cry::cry::cry::cry:

Sevgili topik fıstıklarım... Herkese kocamaaaaaaaan öpücüklü en güzel bayramlar :KK36::KK15::KK15::KK15::KK15:
Maşallah canım :nazar::KK46::nazar:allhım kucagımza aldığımz günleride nasip etsin inş hayırlısıyla ben 8 ekimde gidicem 11 hafta olcak ozmn :nazar::KK46::nazar:allhım hepmize saglıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bu arada bayramanız kutlu günleriniz huzrlu olsun :KK74:

Arkadaslar hayirli bayramlar hepinize

Size bisey sormak istiyorum. Esim 1aydir Quenzyme Q10 50mg gunde 1adet ve L-arginine 1000mg gunde 1adet kullaniyor. Bunlari kullandigindan beri sperm sivi yani su gibi geliyor. Böyle olması iyiye mi isaret yoksa kotuye mi?tedaviye baslamaya 1ay var. Telaslaniyorum yardım edin lutfen

Back