2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cedrus45 .!.:
Merhaba teyzoslar hepinizin bayramini kutlar ellerinizden öperim (Betül)
Ayyyy maşallah sübhanallah.rabbim nazarlardan korusunnnn.cokk duygulandimm..
Seninde bayramın kutlu olsun güzel anne.

Hoşgeldinnnnnnn tatlımmmm:KK68: tüpçü teyzoşlarından sana kocaman öpücüklerr... Bahtın açık şansın bol olsun güzellik! Anneciğimize de geçmiş olsun :KK15: Darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhh... Bu bıcırık büyüyüp de çıkmış dışarı annesi maşallah koca kız gibi:KK15::KK15::KK15::KK15:

Bayramınız Mübarek olsun arkadaşlar. hepinize sevgiler :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

bu seferde ben grip oldum bayramdan da bişey anlamadım haliyle evdeyim dinleniyorum bol bol
ya hamileyim şüphesiyle ne bitki çayı ne ilaç bişey de içmiyorum ne zmn iyileşirim ki :KK1::KK1::KK1::KK1:

Bayramınız Mübarek olsun arkadaşlar. hepinize sevgiler :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

bu seferde ben grip oldum bayramdan da bişey anlamadım haliyle evdeyim dinleniyorum bol bol
ya hamileyim şüphesiyle ne bitki çayı ne ilaç bişey de içmiyorum ne zmn iyileşirim ki :KK1::KK1::KK1::KK1:

Şüphelerin doğru çıkar inşşşşşşşşşşşşşallahhhhhhhhhhhh :KK53::KK53::KK53:

Maşallah:nazar::nazar::nazar:
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok geçmiş olsun arkadaşım
sizede iyi bayramlar resmi görünce çok duygulandım inanki Mutlulugunuz daim olsun

Canim Q10 u doktor önerdi gunde 100mg kullanıyor esim. L-arginine de ben arastirip aldim esime. Meninin çoğunluğu bundan olusuyor.erkek infertilitesinde faydali.doktor sitesinden bikac doktora daha sordum.hepsi kullanabilirsiniz dedi.sorun yoksa bile esine bunlari kullandirabilirsin.bunlari gnc den aldim bitkisel takviye ilac degil.spor yapanlar,yaslilar vb bir suru ibsan saglikli yasam icin kullaniyor bunlari.bende gnc den arginmax woms aldim onu kullaniyorum takviye olsun diye. Esim ayrica sabahlari ac karnına keci boynuzu ozu iciyor 1 kasik. Esini ikna et canim takviyeler sonucta daha saglikli embriyolar olusmasina yardimci olur internetten arastir basarili olanları okut ikna olur
teşekkür ederim canım, inşallah ikna ederim eşimi, Q10'u sen kullanmıyorsun öylemi? bir arkadaşım dr tavsiyesiyle kendi kullanıyor.
sen ne aşamadasın? tüp bebek yaptırdınmı?

inşallah ama sanmıyorum yani ama yinede içmiyorum işte napim :KK76:
sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik ?

İyi gidiyor canım... Halen hissedemiyorum oğlumu ona üzülüyorum bir tek:KK42: Perşembe günü ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah uzun bir aradan sonra görücem bıcırı:-) arada siyatik ağrım tutuyor o da yeni çıktı:mad: onun dışında çok iyiyiz tatlım iyi haberlerini bekliyorum:KK66:

kızlar benim bu halim ne olcak..burda bir ebeyle konuştum istanbul yada ankaraya git orda karı koca iyice baktırın kromozomlarınıza herşeye dedi..bu 4.düşük dışgebeliğimde var toplam 5 kaybım var...bana doktor öneriniz var mı

Herkese merhaba:KK33::KK33: beni hatirladiniz mi uzun zamandir misafir tatil memlkete derken giremedim arada bir giriyordum ama buraya yazamadim sonunda basladim tedaviye 5 yumurta toplandi 3 u gelisti ama yumurtalarim gec gelistigi icin rahim icinin uygun zamanini gecirmis olduk donduruldular simdi adet goruyorum 16 ekimde kontrol ve sonrasinda transferim var insaallah mutlu haberlerle gelirim fistiklar dua ederken akliniza gelirim belki bir dua da bu baciniza ediverirsiniz ;) cok heyecanliyim bu ilkim insaallah guzel haberler alirim da son olur. Bu arada hatirliyorsaniz seker kolonya gibi seyler suslemeye baslamistim dogum yasgunu mevlid icin minik hediyeler devam ediyorum cok guzel calismalar yaptim bir ara foto atarim insaallah simdilik siparislerim yogun degil tabi. Neyse hatunlar artik daha sık yazarım inş hepinizi koskocaaaa optum yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum bayramınızı kutluyorum :KK68:

kızlar benim bu halim ne olcak..burda bir ebeyle konuştum istanbul yada ankaraya git orda karı koca iyice baktırın kromozomlarınıza herşeye dedi..bu 4.düşük dışgebeliğimde var toplam 5 kaybım var...bana doktor öneriniz var mı
Hangi doktora hangi hastaneye gıdıyordun bılmıyorum ama ben bahcecıye gıdıyorum ılgı alaka cok cok memnunum ucretsız psikolog fılan da var canım benımmm sana dua edecegım ınsaallah

Canım öncelikle geçmiş olsun. Ben Oğluma tüp bebek için gittiğim Dr var çok memnundum. Bağdat caddesinde kliniği var Prof sedat kadanalı yolun düşerse bir uğra

merhaba arkadaşlar ve kader ortakları herkesin bayramı mübarek olsun dün ögrendigim bir mucizeyi, sizinlede paşlakmak istedim eşimin teyzesinin kızının tam 18 senedir çocukları olmuyordu bildigim kadarıyla kadında sorun vardı ve artık herşeyi bırakmışlardı teyze kızının son aylarda sürekli mide yanması ve karın şişlik varmış AİLE hekimligine gitmiş ilaç falan vermiş ve endoskopi önermiş tabi oda yaptırmamış ve son iki buçuk aydır adet görmüyomuş oda sanmış harhalde menopoza girdim zaten adetleri herzaman düzensizmiş ve sonunda doktora gitmeye karar vermiş demişki belki erken menepoz için ilaç falan verir doktor bide ne desin TAM 6 AYLIK HAMİLESİN kalp atışlarını dinletmiş eli ayagı herşeşi yaratılmış megerse 4 ay üzerine görmüş doktor düşük tehlikesi geçirmissin ama bebek tutunmuş demiş,teyze kızı inanmamış benim 18 senedir çocugum olmuyor eminmisiniz demiş doktor kızım 6 hamilesin hiç mi kımıldadıgını hissetmedin demiş oda ben hiç hamile kalmadım nasıl kımıldar nerden biliyim ben karnım agrıyor zannetim eve gelmiş gece 12ye kadar uyumamış eşine ben inanamıyorum gel bir doktora daha gidelim acaba ben hayallendimmi demiş ve başka doktorada gitmiş oda 6 aylık hamilesin ve ulturasonda göstermiş kasımdada dogumu var yani RABBİM dileyip istedikten sonra herşey boş O OL DER VE OLUR hatta bildirmez bile darısı hepimizin başına rabim böyle muzicezeler bizede yaşatsın AMİN

merhaba arkadaşlar ve kader ortakları herkesin bayramı mübarek olsun dün ögrendigim bir mucizeyi, sizinlede paşlakmak istedim eşimin teyzesinin kızının tam 18 senedir çocukları olmuyordu bildigim kadarıyla kadında sorun vardı ve artık herşeyi bırakmışlardı teyze kızının son aylarda sürekli mide yanması ve karın şişlik varmış AİLE hekimligine gitmiş ilaç falan vermiş ve endoskopi önermiş tabi oda yaptırmamış ve son iki buçuk aydır adet görmüyomuş oda sanmış harhalde menopoza girdim zaten adetleri herzaman düzensizmiş ve sonunda doktora gitmeye karar vermiş demişki belki erken menepoz için ilaç falan verir doktor bide ne desin TAM 6 AYLIK HAMİLESİN kalp atışlarını dinletmiş eli ayagı herşeşi yaratılmış megerse 4 ay üzerine görmüş doktor düşük tehlikesi geçirmissin ama bebek tutunmuş demiş,teyze kızı inanmamış benim 18 senedir çocugum olmuyor eminmisiniz demiş doktor kızım 6 hamilesin hiç mi kımıldadıgını hissetmedin demiş oda ben hiç hamile kalmadım nasıl kımıldar nerden biliyim ben karnım agrıyor zannetim eve gelmiş gece 12ye kadar uyumamış eşine ben inanamıyorum gel bir doktora daha gidelim acaba ben hayallendimmi demiş ve başka doktorada gitmiş oda 6 aylık hamilesin ve ulturasonda göstermiş kasımdada dogumu var yani RABBİM dileyip istedikten sonra herşey boş O OL DER VE OLUR hatta bildirmez bile darısı hepimizin başına rabim böyle muzicezeler bizede yaşatsın AMİN
tuylerim diken diken oldu rabbim isterse hersey olur hep bi umut vardir allah kimsenin duasini geri cevirmez bizim icin en hayirli zamanda bize en guzelini verir. teyze kizini tebrik ederim allah kucagina saglikla almayi nasip etsin bizlerede dua etmeyi unutmasin allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. cok sevindim teyze kizin adina

Iyiyiz cnm bayrami ugurluyoruz bugünn:KK36:
yaaa ben çok yoruldum annemde tüm kardeşler (8 kardeşiz ) gittik annem rahmetli babam ailenin en büyüğü o yüzden tüm hala teyze amca dayı kuzenler böğğğğğğğ oldum et görmekten

Canim gecmis olsun tatlim genetik testler falan yaptir ayrica rahim ic dokuna baktir tutunmayi engelleyici birsey var mi diye boyle sana cok kotu oluyor hem psikolojik hem bedenen yipraniyorsun iyi bir doktor bu konularda uzman bir dr arastir benim bilgim yok malesef :) allahim yardimcin olsun

Back