2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canımcım hangi bahçeci kliniğinden randevu aldın ben bahçeci umut tüp bebek merkezine gidiyorumda ondan sordum
İçimden bi ses fulya diyor

Slm kızlar iyi haftsonları olsun herkese ben halsizlik ve baş agrısı çekiyorum kahvaltıda ettim ama yinede halim yok bunlar normal mi sizce

Mucize bebeğin annesinin başımı ağrıyor kıyamamm
Bebişinin kalp atışlarını duydunmu ağrı sızı kalmayacak allahın izniyle

Musmutlu hafta sonlarınız olsun..
Sabahın 7 de beni ayağa dikti paşalar bu saatte enerjim bitti..
Hemen bir merhaba deyip kaçıyorum..
Sizi seviyorum..

Cook teskkur ederim canimcim icim ferahladi

Canlaar annem biraz once bi hocayla konustu 500 yasin okutmak icin oda dediki 500 yasini dagitmayin 15 kişi toplayin hic dunya kelami etmeksizin bir seferde okunsun denenmis ve sonuc alinmis allahin izniyle sizlere de banada bi ışık olsun insalllaaah

Iyi gidiyor sağol cnm benim.
Kaynaşirsiniz hemen burdaki kizanciklarlaaa merak etmeee.erkek bebeğimm.sen nasılsîn tedavin ne durumdaa
bi paşa geliyo desene
ben henüz tedaviye başlamadım canım aşılama yaptıracaktık geçen ay dr uygun görmedi tüpe geçelim dedi sanırım 2015de yaptırcam sebepsizdi bizimki senin bi sorunun varmıydı canım anlatırmısın birazz

hayırlısı olsun canım yaa nasipte yokmuş şimdilik, evet izin kullandım bayaa dinlendim hafta başı histeroskopi yaptırdım genetik test sonuçları çıktı bi aksilik çıkmazsa ay sonu donmuş bebeler için start vericem

Mucize bebeğin annesinin başımı ağrıyor kıyamamm
Bebişinin kalp atışlarını duydunmu ağrı sızı kalmayacak allahın izniyle
Amin canm inş allhım bu kez o duyguyu tadmayı nasip etsin hayırlısıyla Allhım hepinize taddırsın İvet özellikle sabhları oluyor onun sağlıklı olduğunu görüp pıt pıtınıda duyrsam rabbimn izniyle ozmn çok mutlu olcam

Sen mutlu olduğunda bizler dahada çooook mutlu olucaz cnm benimmm inan çook sevindim şuan sana mesaj yazarken yüz ifademi görsen anlardın ağzım kulaklarımda yazıyorum

Sen mutlu olduğunda bizler dahada çooook mutlu olucaz cnm benimmm inan çook sevindim şuan sana mesaj yazarken yüz ifademi görsen anlardın ağzım kulaklarımda yazıyorum
Çok sağol bebeim Anlayabiliyor o ifadeyi bende hep öyle oluyorum içimzden biri hamiş olunca allh senin o güzel gönlüne göre hayırlısını nasip etsin eşimde bahçeci umut tüp bebeği araştırmıştı son denemden sonra ben adet olup soğan suyuna başlayıp hitereskopi olmaya gideceğimzi düşünürken rabbim nasip etti inş devamınıda nasip edr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…