merhaba kızlar...forumu hep takip ediyordum yazmak bugüne kısmetmiş...sizinle aynı duyguları,acıları,sıkıntıları yaşayan biriyim..benide aranıza alırsanız sevinirim..
ben 35 yaşındayım..7 yıllık evliyim..yumurta rezervim az..AMH bir yıl önce 0.9 du.5 kez tüp bebek denedim.ilki tuttu 8. haftada kalbi durdu kürtaj oldum.son denememi şubatta yaptım kimyasal gebelik oldu.
şimdi tekrar deneyelim istiyoruz..önceki denemelerimi amerikan hast ve 29 mayıs hast yapmıştım..bu kez farklı merkezde yapalım diye düşünüyoruz..buarada 3 aydır biosteron kullanıyorum..
dün memorialda randevum vardı..ultrasonda sadece 2 tane antral follikül gördüler..birde kistim varmış..tilaç verdiler..moralim bozuldu.tekrar amh ve fsh istediler..bakalım adet olunca 2. gün verecem..
buarada eşimin ısrarıyla bahçeci kliniğindende randevu aldık...
şansım çok az farkındayız..ama Allahdan ümidimi kesmiyorum...
Slm kızlar iyi haftsonları olsun herkese ben halsizlik ve baş agrısı çekiyorum kahvaltıda ettim ama yinede halim yok bunlar normal mi sizce
Ins canım şimdilik hiç bişey hissetmiyorum :)Çook iyi cnm 5.gün olması maşallahhhh maşallahhhh
tutunurlar inşallahhhh sıkı sıkı
Ins canım şimdilik hiç bişey hissetmiyorum :)
Cook teskkur ederim canimcim icim ferahladihayırlı uğurlu olsun tedavin kuzum. Türkiyedeki uygulamaları tam bilmiyorum ben yurtdışında yaşıyorum, orada iğnelere başladıktan sonra 5. ya da 6 günü kontrole gidiyoruz yumiler için. öyle hergün değil kuzum. tüp bebekte süreç farklı işliyor o yüzden rahat ol..
Canim bende de yok ama su an kasıgımda ağrı var yarım saattir ara ara ağrı giriyor ilk defa oluyorBelkide sende hiç belirti olmayacak biliyorsun kiminde belirti oluyor kimin de olmuyor mesela bende belirti olmamıştı
Musmutlu hafta sonlarınız olsun..
Sabahın 7 de beni ayağa dikti paşalar bu saatte enerjim bitti..
Hemen bir merhaba deyip kaçıyorum..
Sizi seviyorum..
Canim bende de yok ama su an kasıgımda ağrı var yarım saattir ara ara ağrı giriyor ilk defa oluyor
bi paşa geliyo deseneIyi gidiyor sağol cnm benim.
Kaynaşirsiniz hemen burdaki kizanciklarlaaa merak etmeee.erkek bebeğimm.sen nasılsîn tedavin ne durumdaa
Aynen canım ya zaman geçmiyor gerçekten daha 7 gün var senin durum ne şu an canımEn zorda test gününü beklemek keşke transfer olduğu anda öğrene bilseydik
slm canım, yaa sen kendiliğinden mi hamile kaldın ben mi yanlış anladım eğer öyleyse bunun adı MUCİZE[/QUO
Kim ? ben mi? ben tüp bebek yaptırdım tutmadı.yumurta az bende canım.sen neler yaptın bayağıdır görünmüyrosun.
Aynen canım ya zaman geçmiyor gerçekten daha 7 gün var senin durum ne şu an canım
Cupcakelove hangi hastanede yaptirdin canimBenim 5. Gün embriyosu trasferiminde 5. Günü :)
Amin canm inş allhım bu kez o duyguyu tadmayı nasip etsin hayırlısıylaMucize bebeğin annesinin başımı ağrıyor kıyamamm
Bebişinin kalp atışlarını duydunmu ağrı sızı kalmayacak allahın izniyle
Cupcakelove hangi hastanede yaptirdin canim
Amin canm inş allhım bu kez o duyguyu tadmayı nasip etsin hayırlısıylaAllhım hepinize taddırsın İvet özellikle sabhları oluyor onun sağlıklı olduğunu görüp pıt pıtınıda duyrsam rabbimn izniyle ozmn çok mutlu olcam
Bende medical park latif kupeliogluna gidiyorum bahceciyi cok duydum ama doktor akraba oldugu icin orayi tercih ettim yoksa bahceciyi dusunurdumBahçeci umut tüp bebek merkezine gidiyorum cnm
Çok sağol bebeimSen mutlu olduğunda bizler dahada çooook mutlu olucaz cnm benimmm inan çook sevindim şuan sana mesaj yazarken yüz ifademi görsen anlardın ağzım kulaklarımda yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?