herkese güzel mutlu ve neşeli haftasonları olsun....![]()
Sağol cnm seninde hafta sonun mükemmel olur inşallahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese güzel mutlu ve neşeli haftasonları olsun....![]()
inşallah arkadaşım hayırlı haberler olurGünaydın cnm son 6 gün az kaldı mutlu haber almana![]()
hepimizin cnm nasılsınSağol cnm seninde hafta sonun mükemmel olur inşallahh![]()
Anladim canim Daha once de olabiliyor mu peki ve herkez de oluyor mu yoksa kişiye göre değişebiliyor mu
hepimizin cnm nasılsın
Anladım tatlım Sağol inş bu kez güzel sonuçlanırKuzumm bu konuda hiç bi fikrim yok
Ama benim ilk tedavimde 8.gün kanamam olmuştu gerçi o kimyasal gebelikti
İkinci tedavimde 9.gün kanamam olmuştu o da düşükle sonuçlandı
Sanırım kişiye göre değişiyor![]()
Anladım tatlım Sağol inş bu kez güzel sonuçlanır
sağol şekerim iim ne olsun hayat beklemelerle geçiyor inan ki pazartesi günü kısmetse tatile çıkıyoruz sarımsaklı tarafına gidicez.. ordan dönüşe inşlh bu ayın sonuna sperm testti yaptırıcaz inşlh morfolojileri düzeldi tüp bebeğe başlayın derse embriyolog hemen başlıcam ama korkular var ya gene düzelme olmadıysaÇok şükür cnm iyiyim
Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
aynen canm bugn btryorum insallah temzlgi ptsi de halılarm gelcek oh tmmdrOhhhh ev mis gibi oldu desene![]()
sağol şekerim iim ne olsun hayat beklemelerle geçiyor inan ki pazartesi günü kısmetse tatile çıkıyoruz sarımsaklı tarafına gidicez.. ordan dönüşe inşlh bu ayın sonuna sperm testti yaptırıcaz inşlh morfolojileri düzeldi tüp bebeğe başlayın derse embriyolog hemen başlıcam ama korkular var ya gene düzelme olmadıysabakalım önce kafamızı dağıtıcaz ardından hayatıma nasıl yön vericek yaradan onu görücem kısmetse.. sen ne zmana başlıyorsun tedaviye
aynen canm bugn btryorum insallah temzlgi ptsi de halılarm gelcek oh tmmdr![]()
evet cnm ayvalık tarafına gidiyoruz daha önce oraya gitmiştik çok sevdim oraları şimdi gene oralara gidelim dedik .umarım ii gelir eşimde bende bunaldık bu aralar bakalım belki kafa dinlemek ii gelicek spermciklere bileAyvalık tarafınamı gidiyorsun sarımsaklı gerçekten çok güzel bi yer
Bende 15 günlüğüne altınoluğa gittim tatil çook iyi geldi bak gör sanada çoook iyi gelecek
Canımm ben normalde eylülde başlayacaktım ama doktorum yurt dışına gitti onun içim ertelendi ekimde denemeyi düşünüyorum ama ne bilim doğal yollardan denesem mi diyorum buaralar eşimin işide çook yoğun kafamız iyice bi rahat etsin öylemi başlasam bilemedimKısacası kafam çok karışık
![]()
ay hc de sevmem turk kahvesni cay iceymiş bitince, bol köpüklü bir keyif kahvesi üstüne oh uzat ayaklarını da yorgunluk filan kalmaz
evet cnm ayvalık tarafına gidiyoruz daha önce oraya gitmiştik çok sevdim oraları şimdi gene oralara gidelim dedik .umarım ii gelir eşimde bende bunaldık bu aralar bakalım belki kafa dinlemek ii gelicek spermciklere bile
ohh ne güzel olmuş yaramış tatil demekki. cnm eğer doğal yolla olabilecek kadar spermleriniz varsa yumoşlarının gününü takip et her ay dene derim ben nasısla tedavi ekime kalmış belli mi olur ekime kadar bebeğin sana süpriz yapar doğal yoldan gelirbence de dene ..
benm de gozum korka korka basladm ama cok sukur btyo insallah bugun tedviye baslamadn btreym dedm snra hamshamis temzleyememVayyyy kıskandım şimdi seni bendemi temizliğe girişsem
Yok yok kalsın baya gözümde büyüdü![]()
tatlım ahh türk kahvesi sevilmez mi ben zaten tüp bebek zamanı nasıl çay kahve içmeden durucam diye düşünür oldumay hc de sevmem turk kahvesni cay iceymben cay yoruldm vlla aksm meryem suresni btirr btrmez uyuya kalmsm yorgnluktan
![]()
olur cnm belki de şimdi zamanıdır...hepsi şifa olsun eşine cnmCanım 4 senedir doğal yollardan deniyoruz ama olmuyor
En son gittiğimde doktor 4 tane vitamin verdi yumyumlar kaliteli olsun diye eşimede vitamin verdi bakalım işe yarayacak mı
Keşke hepimize doğal yollardan nasip olsa
Tatilin çoook ama çoook güzel geçer inşallahhh hiçbirşey düşünme tedaviyi bile ye iç eğlen Keyfine bak![]()
Aynen cnm hamiş Halinle çoook zor olur iyi düşünmüşsünbenm de gozum korka korka basladm ama cok sukur btyo insallah bugun tedviye baslamadn btreym dedm snra hamshamis temzleyemem![]()