Amin canım sağolasın..yaa ben ucmusum desene cnm.
doktorum olumsuz bisey demedi.sen de demiyosun.
esimde kiziyo zaten.artik biraz sakin olcam.
yarinda 70li bi deger cikarsa zaten hersey yolunda.
sakin sakin beklicem yarini.
ayy canim yaaa valla sen icimi cok rahatlattin.allah razi olsun.guzel gunler goresin evladina kavusasin insallah.
test resmimi koymaya çalıştın canım eğer öyleyse görünmüyor bir daha yükleKızlar 4 gün önce transferim oldu 5. gün embriyosu sizce nasıl
Kızlar 4 gün önce transferim oldu 5. gün embriyosu sizce nasıl
Evt çok haklısın ben eşim için yapcam pastayı komşumla hazrlaycaz ztn agır iş yapmıyorum eşimde diyor dikat et diye hazır şeylerde alır ztn o ama ben eşime kendim bişeyler yapmak istiyorum onun için onları yapcam eşime kndimi yormuyorum cancagızım agır işte yapmıyorum inş rabbime emanet o melk bu kez güleriz inş hayırlısıyla beni düşündüğün ve hep destk olduğun içinde çok sağol sende benm bi ablam gbisin benm için söylediklerin önmli iyki varsın gülden sultansevdiğim insanların üzülmesi hem de saçma sapan sebeplerle beni çok etkliyor ve onlar adına kinleniyorum sanal ortam da da bu böyle normal hayatımda da haksızlığa gelemiyorum.seni çok hor gördüler ve çok üzülmüştüm o dönem...madem eşin istiyor doğum günü olduğundan birşey diyemiyorum şu an ama onların yeme içmesini sen hazırlama imkanınız varsa dışardan birşeyler alın...çok taze gebelik daha önce kayıpların oldu senin şu an da dahil bir süre dinlenerek geçirmen gereken bir süreçtesin. onun bunun için kendini yorma lüksün yok..azcık kıymetin bilinsin bu birazda senin elinde...kimseye yaranmak zorunda değilsin..uzaktan ahkam kesiyor gibi gelebilirim sana ama sen değerlisin önce kendin bunu hissedersen karşıdaki de anlayacaktır birgün...
Evt çok haklısın ben eşim için yapcam pastayı komşumla hazrlaycaz ztn agır iş yapmıyorum eşimde diyor dikat et diye hazır şeylerde alır ztn o ama ben eşime kendim bişeyler yapmak istiyorum onun için onları yapcam eşime kndimi yormuyorum cancagızım agır işte yapmıyorum inş rabbime emanet o melk bu kez güleriz inş hayırlısıyla beni düşündüğün ve hep destk olduğun içinde çok sağol sende benm bi ablam gbisin benm için söylediklerin önmli iyki varsın gülden sultan
Yüklemeye çalıştım ama görünüyor mu bilmiyorum fikriniz de önemli tabiResimsizse sadece fikrimizi istiyorsan çok güzel bebişli olsun inşallah
Yükledim görünüyor mu ki bilmiyorumtest resmimi koymaya çalıştın canım eğer öyleyse görünmüyor bir daha yükle
Estfrllah o nasıl söz canım benim anladım bn seni allhım ne verirse hayırlısını versin inşsen nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle davran o zaman ne diyim artık..
ben fenayım galiba
Allah iyiliğinizi versin inşallah
Can[/QUOTE]Canım sana özelden msj atiyorum gelmiyor sanirim.. hamile misin canim yaaa :) :) hayırlı ugurlu olsun Allahım kucagina almayi nasip etsin :) :)OTE="yokhe, post: 36776812, member: 449650"]Evt çok haklısın ben eşim için yapcam pastayı komşumla hazrlaycaz ztn agır iş yapmıyorum eşimde diyor dikat et diye hazır şeylerde alır ztn o ama ben eşime kendim bişeyler yapmak istiyorum onun için onları yapcam eşime kndimi yormuyorum cancagızım agır işte yapmıyorum inş rabbime emanet o melk bu kez güleriz inş hayırlısıyla beni düşündüğün ve hep destk olduğun içinde çok sağol sende benm bi ablam gbisin benm için söylediklerin önmli iyki varsın gülden sultan
tatlım embriyonun resmini tam manasıyla değerlendirmem doğru olurmu bilmiyorum hakim olduğum bir konu değil bu ...Yükledim görünüyor mu ki bilmiyorum
Fotosunu yükledim canımtatlım embriyonun resmini tam manasıyla değerlendirmem doğru olurmu bilmiyorum hakim olduğum bir konu değil bu ...
bu embriyo 4 le 5.gün arası bir embriyo hücereler sayılamayacak kıvama gelmiş maşallah..ben iyi gördüm kağıtta ne yazıyor bilgi verirsen daha fazla konuşabiliriz..
Kolay gelsin bebeğimEv temizliğine veriyorum kendimi...
Sonra pilatesimi yapiciimmm...
Ara ara gelirim..
Fotosunu yükledim canım
Amin canım inş iyi dimi ilk tedavim o yüzden hiç fikrim yok5.gün ve 4AB iyi kaliteli bir embriyo Rabbim sana tutunmasını nasip etsin inşallah
Anladım canımCanım inan çok isterdim çok haklıısn ama çalışıyorum böyle bir imkanım yok yıllık iznimidr yeni kullandım bir hafta iznim kaldı onu kasımda kullanıp o zaman yaptırmayı düşünüyorum ama annem gelicek inş bana bakmaya
oh oh aç kapıyı ben geldimarkasından da çay demler tatlı ve tuzlu bişiler yeriz.
seni öyle ezmişler ki sözleriyle psikolojik açıdan bu şekilde davranmayı doğru buluyorsun.
gelsinlerde artık herşeyin değiştiğini görsünler diyorsun..
bence özel gününüzde onlar olmamalı neyin ispatı bu boşver onların ne düşündüğü bu kadar önemli olmamalı senin için.
cidden şaşırdım sana bu hayatınızdaki belki en özel gün bebeğinizin kalp atışını duyacaksınız ve akşamına fitne fesat dolu bir ortamda hem doğum günü hem bu güzel haberi kutlayacaksınız..
kızım sen nazara gelmektendemi korkmuyorsun..
neyse ben ne karışıyorsam susayım en iyisi...
zamanında çok üzülmüştüm günlerce yazdın böyle yaptılar şöyle yaptılar diye şimdi bu şekilde ki u dönüşün tuhaf geldi bana..
Amin canım inş iyi dimi ilk tedavim o yüzden hiç fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?