2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Amin canım sağolasın..
Şimdi değerine takılıyoruz yarın kese kalp sonra kayıp yaşadığın günlerin travması esir alacak seni acaba yine olurmu endişesi bunlar hiç bitmez..Olan keyifle geçirebileceğimiz gebeliği endişelerle mahvediyoruz aslında..
Yıllarca bekle gebe kal korkular yüzünden tadını çıkarama...
Biraz kendini rahatlatmayı becerebilirsin süper olur

Evt çok haklısın ben eşim için yapcam pastayı komşumla hazrlaycaz ztn agır iş yapmıyorum eşimde diyor dikat et diye hazır şeylerde alır ztn o ama ben eşime kendim bişeyler yapmak istiyorum onun için onları yapcam eşime kndimi yormuyorum cancagızım agır işte yapmıyorum inş rabbime emanet o melk bu kez güleriz inş hayırlısıyla beni düşündüğün ve hep destk olduğun içinde çok sağol sende benm bi ablam gbisin benm için söylediklerin önmli iyki varsın gülden sultan

sen nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle davran o zaman ne diyim artık..
ben fenayım galiba
Allah iyiliğinizi versin inşallah

sen nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle davran o zaman ne diyim artık..
ben fenayım galiba
Allah iyiliğinizi versin inşallah
Estfrllah o nasıl söz canım benim anladım bn seni allhım ne verirse hayırlısını versin inş

Canım sana özelden msj atiyorum gelmiyor sanirim.. hamile misin canim yaaa :) :) hayırlı ugurlu olsun Allahım kucagina almayi nasip etsin :) :)OTE="yokhe, post: 36776812, member: 449650"]Evt çok haklısın ben eşim için yapcam pastayı komşumla hazrlaycaz ztn agır iş yapmıyorum eşimde diyor dikat et diye hazır şeylerde alır ztn o ama ben eşime kendim bişeyler yapmak istiyorum onun için onları yapcam eşime kndimi yormuyorum cancagızım agır işte yapmıyorum inş rabbime emanet o melk bu kez güleriz inş hayırlısıyla beni düşündüğün ve hep destk olduğun içinde çok sağol sende benm bi ablam gbisin benm için söylediklerin önmli iyki varsın gülden sultan [/QUOTE]
Can

Can[/QUOTE]
Canım benim sağol darısı sana be burdaki herkese olsun inş son deneme kimyasal olmuştu biliyosun ama buda rabbimn bir mucizesi işte inş pıt pıtı görmek nasip olur pek sevinemiyorum saglıklı bi şeklde kalbinin atığını görmeden seninde testin umutlu çıkmış bence inş yükselirde allhın izniyle mutluluğun daim olur özel mjlar gelmiyor sanırım ya bna bi bakim canım

Yükledim görünüyor mu ki bilmiyorum
tatlım embriyonun resmini tam manasıyla değerlendirmem doğru olurmu bilmiyorum hakim olduğum bir konu değil bu ...
bu embriyo 4 le 5.gün arası bir embriyo hücereler sayılamayacak kıvama gelmiş maşallah..ben iyi gördüm kağıtta ne yazıyor bilgi verirsen daha fazla konuşabiliriz..

Fotosunu yükledim canım

Eklentiler

• 1409912706177.webp
    310 KB · Görüntüleme: 65
dun yaptrdgm butn testleri hastnye faxlamstm aradlar az once hepsi normal geln baslayalm dedler hemsre cok iyi ya sevdm telde ble cok sabrszlanyorm insallah hayrlsyla guzel bi tedavi olur bzm içn kızlar neyse temzlk beni bekler gelrm yine

Anladım canım

oh oh aç kapıyı ben geldim

Amin canım inş iyi dimi ilk tedavim o yüzden hiç fikrim yok

canım en kalitelisi 5AA. Yani seninkinin kalitesi de gayet iyi. İnşallah olumlu sonuçlanır herşey gönlünce olur canım. Ayrıca kaliteye çok takılma 3.gün 2.kalite embriyolar tutunuyor düşün yani. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…