Ayyy gelmez miyim bayılırım temizliğe
Evt ablacım onlar oluyorAma ben şöyle düşündüm mutlu günmzü görsünler ve benm pes etmediğimi anlasınlar Allhın izniyle bide bebişimi saglıkla kalbinin attığını görmk nasip olursa tadından yenmz ztn bi çocuğu olan görümcem ikinci için tüpe başladı hemde bizim tüp doktoruna gidiyor oda anlaycak elbet bigün Allhım kimseyi evlt hasretiyle sınamsın ben iylik yapyımda kötlüğü onlrda klsın NE DEMİŞLER BU YAŞADIKLARIM BENİM SINAVIMDI SİZİN BANA YAŞATTIKLARINZDA SİZN SINAVINIZ ALLHIM büyük bn sustum ona havale ettim hayırlısını nasip etsin inş hiç bişeyde gözüm yok sadece saglıklı bi hayırlı evlt saglık sıht huzr mutlu bir yuva istiyorum
Hayırlı cumalar canım..Huuuuuuuuu topik ahalisi selamun aleykümmmmm
Cümletten hayırlı cumalarrr
Yok canim.inanirmisin sabah gittim doktora hibor ignemle progestan tableti yazdirdim.kan vermeden ciktim.tuttum kendimi.Btd08 canım sen dayanamayıp bugün bi daha kan vercen dimi hatta verdim bile diyecen gibime geliyor
iyi yapmışsın kan vermemekle eşin haklı canım...Yok canim.inanirmisin sabah gittim doktora hibor ignemle progestan tableti yazdirdim.kan vermeden ciktim.tuttum kendimi.
Esime diyorumki ogle araai gel tup bebek doktoruma bi gidelim iyice detayli bi konusayim diyorum.
Bukadar telasli olma.sakinan goze cop batar diye kiziyor.
Yarin kan ver demis olumsu bisey dememis sen kotu dusunme bi kerede diyo.kiziyor valla benide panik yapiyosun diyo.
Ama ne yapayim canim.elimde degil.
Varsa 150-200 lu bi deger cikar diye bekliyodum allah varya.
Ilk gebeligimde 3.gun embriyosuydu 12.gun sabahi 107 cikmisti.
Yatin aksam 5 gini vericem kan.
Amin.Hayırlı cumalar canım..Hayirli cumalar kizlar rabbim bu gunun yuzu suyu hurmetine dualarimizi geri cevirmesin hepimize cifter cifter saglikli evlatlar nasip etsin insallaaahhhh (amin)
Soruyu yazmamisim
E egunal ve dier arkadaslarim simdi ben yine bu toicte mart ayindaki tedavimin 10.gun paylasitigm testi buldum ve simdiki 10.gunle kasilastidim
Arada daglar kadar fark var bu seferki kimyasal eiildir dimi
Birde ben dunden beri cok asiri gribim hapsuruk ôksuruk ilacta alamiorum
Bu mart ayindaki 10.gûnumEki Görüntüle 1234851
Buda bu tedavimdeki 10.gunum yani dûn
Eki Görüntüle 1234852
Cnmmmm var dimi fark :) ayyy insallah ya seninde ilki kimyasaldi haturliorum sankiCanm kabak gibi fark var hemde
Test günün ne zamandı?
Cnmmmm var dimi fark :) ayyy insallah ya seninde ilki kimyasaldi haturliorum sanki
Masallah simdi pasan olCak allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh aminnn
Bnm test gunume daha 4gun var doktorum15gun sonraya iStedi testi
Insallah kuzuummm yaaa allahimmm benim de bebegimi bana nasip etSin insallahBekle canım hiç acele etme...Sonuç pozitifse 2 gün daha bekleyeceksin bişey farketmeyecek
Insallah kuzuummm yaaa allahimmm benim de bebegimi bana nasip etSin insallah
Son 4gunum
Oyyy azin bal yesin cukulata yesin hatta olmadi oglusun popisi yesin insallah :)Ohoooo hala etsin diyo...Dah ne yapsın kabak gibi poziitif işte4 gün daha bekle sonra hep beraber kutlarız burda
yaa ben ucmusum desene cnm.iyi yapmışsın kan vermemekle eşin haklı canım...
150-200 lü bir değer beklemiyordum ben ama sen baya baya çok bekliyormuşsun
Evt ablacım hak veriyorum sana çok üzdüler ama eşmde yanlız kutlamak istemz diye de düşünüyorum çünkü önceleri hep tek kutlardık eşim bide ablalrımı çağıralım dedi onun için çağrmak istedim hmde iyi olduğumzu anlasınlar vede laf demkten vazgeçsinler diye düşündüm sonuçta bn onlardan kçsamda uzkta dursam eşimin ablası olduğu için bişey yapamam kötü insan uzakta da yakında da kötüdür bn seni gayt iyi anlıyorum gülden sultan hayırlısı olsun artık hayt bu işte yuvamız için herşeye katlanıyoruzarkasından da çay demler tatlı ve tuzlu bişiler yeriz.
seni öyle ezmişler ki sözleriyle psikolojik açıdan bu şekilde davranmayı doğru buluyorsun.
gelsinlerde artık herşeyin değiştiğini görsünler diyorsun..
bence özel gününüzde onlar olmamalı neyin ispatı bu boşver onların ne düşündüğü bu kadar önemli olmamalı senin için.
cidden şaşırdım sana bu hayatınızdaki belki en özel gün bebeğinizin kalp atışını duyacaksınız ve akşamına fitne fesat dolu bir ortamda hem doğum günü hem bu güzel haberi kutlayacaksınız..
kızım sen nazara gelmektendemi korkmuyorsun..
neyse ben ne karışıyorsam susayım en iyisi...
zamanında çok üzülmüştüm günlerce yazdın böyle yaptılar şöyle yaptılar diye şimdi bu şekilde ki u dönüşün tuhaf geldi bana..
Canım inan çok isterdim çok haklıısn ama çalışıyorum böyle bir imkanım yok yıllık iznimidr yeni kullandım bir hafta iznim kaldı onu kasımda kullanıp o zaman yaptırmayı düşünüyorum ama annem gelicek inş bana bakmayaTedavin boyunca ailenin yanında ol, yabancı değiller ki. Hem annen sana göz kulak olur. Bende Bursa da oturmuyorum. Bende yengemde kalacağım.
kız ben teldn griyom ya hep acık gozukeblrm o yuzdn canmBlgk seni gördüm
Melindam senide gördüm
Evt ablacım hak veriyorum sana çok üzdüler ama eşmde yanlız kutlamak istemz diye de düşünüyorum çünkü önceleri hep tek kutlardık eşim bide ablalrımı çağıralım dedi onun için çağrmak istedim hmde iyi olduğumzu anlasınlar vede laf demkten vazgeçsinler diye düşündüm sonuçta bn onlardan kçsamda uzkta dursam eşimin ablası olduğu için bişey yapamam kötü insan uzakta da yakında da kötüdür bn seni gayt iyi anlıyorum gülden sultan hayırlısı olsun artık hayt bu işte yuvamız için herşeye katlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?