Gûnaydinnnnnn
Cnmmm bi sorum olcakti musade edersen
Tabii canım sorabilirsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gûnaydinnnnnn
Cnmmm bi sorum olcakti musade edersen
Tamam canım randevuma 2 haftadan fazla var :) melis mi adın canım benimde burcu tatlımEveeeet kesinlikle bahset melisin mutlaka hatırlar, o mesajı yazan bendim dersin, arkadaş size göndermiş dersin hemen hatırlar
eski testi koymasanda son testin dünde dediğim gibi kimyasal görüntüsü vermiyor.Soruyu yazmamisim
E egunal ve dier arkadaslarim simdi ben yine bu toicte mart ayindaki tedavimin 10.gun paylasitigm testi buldum ve simdiki 10.gunle kasilastidim
Arada daglar kadar fark var bu seferki kimyasal eiildir dimi
Birde ben dunden beri cok asiri gribim hapsuruk ôksuruk ilacta alamiorum
Bu mart ayindaki 10.gûnumEki Görüntüle 1234851
Buda bu tedavimdeki 10.gunum yani dûn
Eki Görüntüle 1234852
İnş ablacım ya rabbim duysun sesimizi ruyam çok güzeldi inş gerçek olurhayırlı cumalar...
bu kez oldu ALlahın izniyle çarşamba kalp atışını duydum kızlaarrrr diye geleceksin..
Tatlım ailem bursada keşke bende burssa olsam nasılda özledim yaCanım ben Bursa Acıbadem Şahin beyin hastasıyım. Bursaya yakın oturuyorsan düşün derim çünkü ben çok memnunum.
Insallahh cok tesekkur ederim cnmeski testi koymasanda son testin dünde dediğim gibi kimyasal görüntüsü vermiyor.
baya güzel bir değerin gelecek..
inanırmısın bilmem çok hatunda yaz kış farketmez transferden sonra grip oluştu ve bunlar gebe çıktılar..
bir dönem biz artık transferden sonra belirtiler arasına grip olmayıda eklemiştik![]()
şaka gibi gelebilir ama hatırı sayılır bir sayıda arkadaşlarımızda yaşadık bunuInsallahh cok tesekkur ederim cnm
Hehe grip hamilelik belirtisi hee
Ama bnmki biraz kacak oluo esimden bulasti bana
Iki gun once o bnm gibiydi
Ama ben ondan daha yogun yasiorum hastaligi heh belki bu belirti olabilir :) arka arkaya 6kez abartisiz hapsurdugumu biliorum bugun![]()
Cok guzel bir tespit aslinda bebis napio vucudumuzun direncini mi dusuruo acaba :)şaka gibi gelebilir ama hatırı sayılır bir sayıda arkadaşlarımızda yaşadık bunu![]()
Cok guzel bir tespit aslinda bebis napio vucudumuzun direncini mi dusuruo acaba :)
Vucuda yeni bir cisim yaklasio sinyali verio hapsuruklarda heralde
Ben hepSine ragziyim ueterki minnos bu sefer birakmasin beni
Zaten yillardir bu zamanlari beklemiormuydum
Her turlusu basimin taci![]()
şu sana çemkiren aile fertleri değil mi onlar..Kızlar bide çarşamba günü gidecem inş iyi haberle dönmek nasip olur çünkü o gün eşimn doğum günü varOna en güzel hediye olcak
Allhın izniyle inş sevncmz daim olursa pasta yapıcam mercimek köftesi ve poğça ablalarınıda çağırcam
Ay inş o gün mutlu günmz olsun
![]()
Insallanhhhh egunalimmm inSallah sali gunu yuksek bir deger cikar testimdenSorunsuz sıkıntısız keyifli bir hamilelik yaşa inşallah..
Insallanhhhh egunalimmm inSallah sali gunu yuksek bir deger cikar testimden
Okuldaki sinav sonucunu bekler gibi olduk ya
Eskiden 5yukarisi gebeyiz derdik simdi yuksek deger katlasin aman ohh birde sundan yandan yandan olduk :))))
Tedavin boyunca ailenin yanında ol, yabancı değiller ki. Hem annen sana göz kulak olur. Bende Bursa da oturmuyorum. Bende yengemde kalacağım.Tatlım ailem bursada keşke bende burssa olsam nasılda özledim yaistanbulda yaşıyorum bende
Ayyy gelmez miyim bayılırım temizliğeEvi süpürcem silcem sonra bir tuzlu bir tatlı bişiler yapcam çabbııkkkkk bana yardıma gelin![]()
Adım ceyda canım.Tamam canım randevuma 2 haftadan fazla var :) melis mi adın canım benimde burcu tatlım![]()
Evt ablacım onlar oluyorşu sana çemkiren aile fertleri değil mi onlar..
geçmişi ben unutmadım
şimdi aranız nasıl kendileriyle...
neden onlarla kutluyorsun bu özel günü tamam eşinin doğum günü olabilir başbaşa kutlayın onlar için taze gebe halinle kendini yorma lütfen...
Yaa Ceyda mı yanlış anladım o zaman tatlım :) teşekkür ederim seninde adın çok güzelmişAdım ceyda canım.
İsmin ne kadar güzelmiş![]()