• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Soruyu yazmamisim :D
E egunal ve dier arkadaslarim simdi ben yine bu toicte mart ayindaki tedavimin 10.gun paylasitigm testi buldum ve simdiki 10.gunle kasilastidim
Arada daglar kadar fark var bu seferki kimyasal eiildir dimi
Birde ben dunden beri cok asiri gribim hapsuruk ôksuruk ilacta alamiorum:KK43:

Bu mart ayindaki 10.gûnumEki Görüntüle 1234851

Buda bu tedavimdeki 10.gunum yani dûn
Eki Görüntüle 1234852
eski testi koymasanda son testin dünde dediğim gibi kimyasal görüntüsü vermiyor.
baya güzel bir değerin gelecek..
inanırmısın bilmem çok hatunda yaz kış farketmez transferden sonra grip oluştu ve bunlar gebe çıktılar..
bir dönem biz artık transferden sonra belirtiler arasına grip olmayıda eklemiştik:KK48::KK48::KK48:

eski testi koymasanda son testin dünde dediğim gibi kimyasal görüntüsü vermiyor.
baya güzel bir değerin gelecek..
inanırmısın bilmem çok hatunda yaz kış farketmez transferden sonra grip oluştu ve bunlar gebe çıktılar..
bir dönem biz artık transferden sonra belirtiler arasına grip olmayıda eklemiştik:KK48::KK48::KK48:
Insallahh cok tesekkur ederim cnm
Hehe grip hamilelik belirtisi hee
Ama bnmki biraz kacak oluo esimden bulasti bana :D
Iki gun once o bnm gibiydi
Ama ben ondan daha yogun yasiorum hastaligi heh belki bu belirti olabilir :) arka arkaya 6kez abartisiz hapsurdugumu biliorum bugun:D

Insallahh cok tesekkur ederim cnm
Hehe grip hamilelik belirtisi hee
Ama bnmki biraz kacak oluo esimden bulasti bana :D
Iki gun once o bnm gibiydi
Ama ben ondan daha yogun yasiorum hastaligi heh belki bu belirti olabilir :) arka arkaya 6kez abartisiz hapsurdugumu biliorum bugun:D
şaka gibi gelebilir ama hatırı sayılır bir sayıda arkadaşlarımızda yaşadık bunu:KK48::KK48:

Btd08 canım sen dayanamayıp bugün bi daha kan vercen dimi hatta verdim bile diyecen gibime geliyor:KK45:

şaka gibi gelebilir ama hatırı sayılır bir sayıda arkadaşlarımızda yaşadık bunu:KK48::KK48:
Cok guzel bir tespit aslinda bebis napio vucudumuzun direncini mi dusuruo acaba :)
Vucuda yeni bir cisim yaklasio sinyali verio hapsuruklarda heralde:KK54:
Ben hepSine ragziyim ueterki minnos bu sefer birakmasin beni
Zaten yillardir bu zamanlari beklemiormuydum
Her turlusu basimin taci:KK52:

Kızlar bide çarşamba günü gidecem inş iyi haberle dönmek nasip olur çünkü o gün eşimn doğum günü var :KK23:Ona en güzel hediye olcak :KK68:Allhın izniyle inş sevncmz daim olursa pasta yapıcam mercimek köftesi ve poğça ablalarınıda çağırcam :KK45:Ay inş o gün mutlu günmz olsun :KK51:

Cok guzel bir tespit aslinda bebis napio vucudumuzun direncini mi dusuruo acaba :)
Vucuda yeni bir cisim yaklasio sinyali verio hapsuruklarda heralde:KK54:
Ben hepSine ragziyim ueterki minnos bu sefer birakmasin beni
Zaten yillardir bu zamanlari beklemiormuydum
Her turlusu basimin taci:KK52:

Sorunsuz sıkıntısız keyifli bir hamilelik yaşa inşallah..

Kızlar bide çarşamba günü gidecem inş iyi haberle dönmek nasip olur çünkü o gün eşimn doğum günü var :KK23:Ona en güzel hediye olcak :KK68:Allhın izniyle inş sevncmz daim olursa pasta yapıcam mercimek köftesi ve poğça ablalarınıda çağırcam :KK45:Ay inş o gün mutlu günmz olsun :KK51:
şu sana çemkiren aile fertleri değil mi onlar..
geçmişi ben unutmadım :KK12::KK12:
şimdi aranız nasıl kendileriyle...
neden onlarla kutluyorsun bu özel günü tamam eşinin doğum günü olabilir başbaşa kutlayın onlar için taze gebe halinle kendini yorma lütfen...

Sorunsuz sıkıntısız keyifli bir hamilelik yaşa inşallah..
Insallanhhhh egunalimmm inSallah sali gunu yuksek bir deger cikar testimden
Okuldaki sinav sonucunu bekler gibi olduk ya
Eskiden 5yukarisi gebeyiz derdik simdi yuksek deger katlasin aman ohh birde sundan yandan yandan olduk :))))

Insallanhhhh egunalimmm inSallah sali gunu yuksek bir deger cikar testimden
Okuldaki sinav sonucunu bekler gibi olduk ya
Eskiden 5yukarisi gebeyiz derdik simdi yuksek deger katlasin aman ohh birde sundan yandan yandan olduk :))))

İdrara bu kadar yansıdıysa bence sağlam bir değer gelecek...
Aslında gebe kalan bir hatunsun bu süpriz değil bence..
Biri devam etmedi bu da devam edecek Allahın izniyle...

Tatlım ailem bursada keşke bende burssa olsam nasılda özledim ya :KK43: istanbulda yaşıyorum bende
Tedavin boyunca ailenin yanında ol, yabancı değiller ki. Hem annen sana göz kulak olur. Bende Bursa da oturmuyorum. Bende yengemde kalacağım.

şu sana çemkiren aile fertleri değil mi onlar..
geçmişi ben unutmadım :KK12::KK12:
şimdi aranız nasıl kendileriyle...
neden onlarla kutluyorsun bu özel günü tamam eşinin doğum günü olabilir başbaşa kutlayın onlar için taze gebe halinle kendini yorma lütfen...
Evt ablacım onlar oluyor :KK48:Ama ben şöyle düşündüm mutlu günmzü görsünler ve benm pes etmediğimi anlasınlar :KK51:Allhın izniyle bide bebişimi saglıkla kalbinin attığını görmk nasip olursa tadından yenmz ztn bi çocuğu olan görümcem ikinci için tüpe başladı hemde bizim tüp doktoruna gidiyor oda anlaycak elbet bigün:KK23:Allhım kimseyi evlt hasretiyle sınamsın ben iylik yapyımda kötlüğü onlrda klsın NE DEMİŞLER BU YAŞADIKLARIM BENİM SINAVIMDI SİZİN BANA YAŞATTIKLARINZDA SİZN SINAVINIZ ALLHIM büyük bn sustum ona havale ettim hayırlısını nasip etsin inş hiç bişeyde gözüm yok sadece saglıklı bi hayırlı evlt saglık sıht huzr mutlu bir yuva istiyorum :KK51:

Back
X