• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim bana kan pihtilasmasi ve genetik bisiiere hic baktirmadi dr..kurtajdan sonra bekleme surecinde bisiiler yapmis olmak icin 40 gun gibi aslanpencesi cayi ictim.akabinde sogan kuru yaptim 10gun filan.sonrasinda test yaptirip kontrol ettim degerlerimi.FSH 9,7 den 2,7 ye TSH 3,4 dan 1,8e E2 42den 170 e cikmis.Drum fsh in dusmesi bisii farkettirmez,E2 yuksek,rezerv azligi belli oluyor dedi..sormadim ama sanirim ikiside dusuk olmasi gerekiyor..neyse bunlarin cok da ise yaradigini dusunmesemde,elimden geleni yaptim diyebilmek icin kurleri uyguladim..bu arada 3ay kesintisiz esime keciboynuzu kuru uygulattim ve ACE selenyum diye vitamin icirttim.sigara zaten kullanmiyoruz,arada ictigi birayi da yasakladim ki spermler de kaliteli olsun...
Bu arada keyifsiz olacak bisii yok bence,allah saglik versin sana ve esine.en onemlisi bu...sevdigin birilerinin bebegi varsa git sev,super motive oluyorsun:) hemen seninde oyle biseyin olsun istiyorsun:KK68:
Simdi batim cnm e2 bastan yuksekmis gittikce dusmus en son tup bebege baslamadan onceki adetimde dusukmus 40 lardaymis.

canım sizi bırakmam demek hem görevimi hem kk yı bırakmam demek olur böyle birşeyi düşünmüyorum ...
2009 dan beri burdayım aktif halde sizsiz yapamam ben...
bizde seni çok seviyoruz kiiiiiiiiiiii :KK19::KK68::KK68::KK19::KK68::KK68:
iyiki burda bizimle varsın ve hep olursun inşallah

Yaaaa olsun bebisim ama seni bekliyor olucam:KK60:ev isi ne oldu taşındı mio_O
henüz taşınmadım canım araştırma içndeyiz ama toplandım her an taşınabilirim :)
canım sıkılıyor kaç zamandır hobi amaçlı yine bişeylere el attım onlarla ugraşıyorum bu aralar
bugün dogmamış bebişime el emeği bişey yaptım kız bebek için :) resim atmak isterim ama nerden atılıyor bilemedim

henüz taşınmadım canım araştırma içndeyiz ama toplandım her an taşınabilirim :)
canım sıkılıyor kaç zamandır hobi amaçlı yine bişeylere el attım onlarla ugraşıyorum bu aralar
bugün dogmamış bebişime el emeği bişey yaptım kız bebek için :) resim atmak isterim ama nerden atılıyor bilemedim
Ay bende bilmiyorum valla dosya yükle diyor acaba o mu yüklede görelim

HAYIRLISI canım yolsun ne yapalım :) evet bu ayın sonu belli olur Allah kısmet ederse...
Insl bende baslarim artik en kisa zamanda..

hosbuldk tatlm ben btgun cidere uye oldum folik ast aldm snra fındk cevz incr yicem az kaldı ki tedavye:rolleyes:
Oo hazirlik baslamis yasasin darisi basimaaaaa......
Guldencimmm
Dun aksam acik pembe akinti geldi wc de.bi heyecanla aradim doktorumu.hemen gidip test yaptirayimmi dedim.
Korkma dedi.11.gun yaptirabilirsin testi dedi.11.gun cumaya geliyor.sabah verip is yerinde ogrenmek istemiyorum.
Yarin aksam is cikisi acilde yaptircam.
Cok heyecanliyimmmm...:KK17::KK17:
Yarin nasil aksam yapicam bilmiyorum.
Insallah yavrularim benimledir cnm yaaaa
Yarin fuzel haberler bekleriz.......

Back
X