2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
basit değil bi kerem
hem sen nerden biliosun ben ne kdr sevindim şuan çok sevindimmm kiiiii
bide tabi kıyaslama yapamıyorum hiç hamile kalmadım ya nasıl sevinilir bilmem ki

madem çok sevindin size geyik sohbeti bölümünde bir konu açayım diğeri gibi şahane olsun dimiii burası kesmez bu sevinçle seni

melindammm aşağıdasın sendeee kuzummmm nasılsınnn
kuzum ozeline bak
Senin ekranı sinemaya götürebilirmiyim
Bebeğim valla çok sevinirim
editörümm editörümmm canımm özledim seni nasılsın görüşmeyeli
online kişiler ne zmn görüncek eski sohbetlerimizide özledimmm
Kız görünüyor artık
melindammm aşağıdasın sendeee kuzummmm nasılsınnn

Ayyy canim yaaaaa insallahhhh
Valla nasil sevindirdin beni.dur bi opeyim seniiiii

Hislerim sadece ...teee en başından böyle hissetiğimi söylüyorum baş ağrılarını söylediğinden beri...
Tabiki Allah bilir sadece inşallah yanılmam yarın akşam sayende musmutlu oluruz

madem çok sevindin size geyik sohbeti bölümünde bir konu açayım diğeri gibi şahane olsun dimiii burası kesmez bu sevinçle seni
yani sen bana çaktırmadan burda çok konuşma mı diyorsunnn ben öle anladım şahsennn
kaç zamandır susuyordum zaten azcık konişimm olmas mı

herkese iyi geceler şekerler... 3 gündür gece vardiasında olan kocam kişisinin evde olmamasından dolayı uyuyamayan bünyem, anlaşılan bugün uykuya yenik düşecek.....

kuzum ozeline bak

Bebeğim valla çok sevinirim

Kız görünüyor artık
kuzumm özelimde yeni bişey yazmıyor ama boş mesaj mı yolladın bana sen:))
bugün gelmiş herhalde online kişiler onu hbr etmişsin sagolasın düşünceli arkadaşım benim
benimde içime dogmuş gibi geldim valla iyiki geldimm

herkese iyi geceler şekerler... 3 gündür gece vardiasında olan kocam kişisinin evde olmamasından dolayı uyuyamayan bünyem, anlaşılan bugün uykuya yenik düşecek.....
iyigeceler amayacım ben yeni geldim ama artık burdayım seninlede sohbet ederiz sonra ozmn iyigeceler
bende gece vardiyasındayken hiç uyuyamıyorum seni çok ii anlıyorum canım
Allaha emanet ol

Hislerim sadece ...teee en başından böyle hissetiğimi söylüyorum baş ağrılarını söylediğinden beri...
Tabiki Allah bilir sadece inşallah yanılmam yarın akşam sayende musmutlu oluruz
Cnm saolasin...
gelince hemen yazicam sana...
insallah yarin hayat bayram olur bana...

perceneige canımm sen nasılsın ?
gemingos son durumunuz nedir canım merak ettim neye karar verdiniz ?
nazan e senin hamilelik nasıl gidiyor ?
seher sen nasılsın yeni hbaerler varmı sende?
yedirenk senin tedavin sonuçlandımı en son tedaviye başlamıştın diye hatırlıyorum da?

Ekran gidiyor oyüzden boş olabilir haber verdim tabi sensiz burası olmaz kigelsin eski sohbetlerah bide ekran gitmeseyazarken böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…