günayddıınlaar
oleeeeyyy canmmm inanır mısın bu sabah aklıma geldi dedim az kaldı testine hadi inşallah güzel haberler alırız diye sonra topiği bi açtım silik çizgi gördüm demişsin yaaa
bizde hamile kalcaz kiiii inşallah
İnşallah canım inşallah, eşinin sonuçları bugün hayırlısı ile çıkacak mı?
Günaydın arkadaşlar aranıza yeni geldim telefondan giriyorum biraz karışık sanırım yeniyim diye😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya kizlar dün biraz fazla gezdim galiba bu gün jelle birlikte acik kirmizi leke geldi ins bebislerime bisey olmamistir herkes gitme yat ddi büyük sözü diblemezsen böyle olur iste. Bi sey olmusmudur acaba hastaneyi atadim dr daha gelmemis kafayi yiycem ya...
Benimde üst komşum ikinciye hamile bendende küçük, ühüüüüüüonun adına seviniyorum tabi ama kendi adıma üzülüyorum
inşallah çıkacak canm 3ten sonra demişlerdi bakalm of stres valla:18:
CNM TESTİ ERKEN yaptın die hayalet gibi gelmiştir sana..ınsallah hamişsin bitanem..
bende bugun hamilelik haberi aldım iş yerinde
arkadaşım benle yaşıt 2. bebeğe hamile
Gezmekle tozmakla bir şey olmaz çok yatsan bu sefer çok yatmaktan mı dersin. Bence o leke yerleşme lekeleridir. Hiç bir şey olmaz merak etme sakın.
Günaydın arkadaşlar aranıza yeni geldim telefondan giriyorum biraz karışık sanırım yeniyim diye😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin cnm bende telden giriyorumm..alisirsin.
günayddıınlaar
oleeeeyyy canmmm inanır mısın bu sabah aklıma geldi dedim az kaldı testine hadi inşallah güzel haberler alırız diye sonra topiği bi açtım silik çizgi gördüm demişsin yaaa
bizde hamile kalcaz kiiii inşallah
Bende adet olduğumda muayane olmaktan korkuyorum gene bir yumurtan var demesi beni yıkar
canımm rabbım buyuk ınsallah test sonuçları güzel çıkıcak
Allahiın izniyle guzel sonuclar cikar.
Canımsınız siz yaaaaaaa bi annem birde sizler içten seviniyorsunuz çok fazla iyi kalplisiniz iyiki varsınız
Buarada cnm eşin nasıl herşey yolunda dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?