- 5 Mart 2012
- 1.193
- 553
- 158
canım çok saol Allah razı olsun kuacağımızada almak nasip olur inş.
gunaydın cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok saol Allah razı olsun kuacağımızada almak nasip olur inş.
gunaydın cnmbebişine de gunaydınnn
...sende bahcecı de tedavı görmüştün ya...sana doktroun gebelık asısı yapmıs mıydı...merak ettım de
![]()
hadi kızlar yokmu başka katılan ?
canımm çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına..![]()
maşşalah gözünaydın cnm bi daha asla gelmesin o size ve hiçç kimseye
rabbim bu mutluluğunuzu evladınızı vererek devam ettirsin![]()
Merhaba kızlar bugün negatifi alınca ağlamaktan kendimi harap ettim bir süre.istanbulda yaşıyorum ablam ve kayınvalidem var en yakınım olarak.her ikis de bana gel dediler evde durma kafayı yersin dediler.çıktım kayınvalideme gittim.yeni geldik eşimle evimize.inanın artık eve girmek istemiyorum.bu arada hepinize teşekkür ediyorum tek tek yazamasamda.hepinize öyle bağlandımki rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bir gün inşallah.
Merhaba kızlar bugün negatifi alınca ağlamaktan kendimi harap ettim bir süre.istanbulda yaşıyorum ablam ve kayınvalidem var en yakınım olarak.her ikis de bana gel dediler evde durma kafayı yersin dediler.çıktım kayınvalideme gittim.yeni geldik eşimle evimize.inanın artık eve girmek istemiyorum.bu arada hepinize teşekkür ediyorum tek tek yazamasamda.hepinize öyle bağlandımki rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bir gün inşallah.
Günaydın kızlarr çok heyecanlı karışık bir durumdayım bugün büyük gün; Saat 14:00 de tahlil 16:00 Sonuç bitermi bugün bilemiyorum
Rabbim bu mübarek Cuma gününde yüzümüze bakar inşallah![]()
Benide kat dostum :) Saat 14 de kan vereceğim ama bende çekip göndericem
Gunaydın kıslar.....
Hayırlı cumalar canlarım..
günaydınlar.hayır canım sanırım daha önce düşük yapanlara yapılıyor net bilmiyorum ama.sana yapıldı mı
herkese günaydınHerkese hayırlı cumalar olsun
![]()
Dualarımız kabul olsun inşallah![]()
günaydınn kızlarrr
günaydınlar kızlar hayırlı cumalar...
Günaydın kızlarr çok heyecanlı karışık bir durumdayım bugün büyük gün; Saat 14:00 de tahlil 16:00 Sonuç bitermi bugün bilemiyorum
Rabbim bu mübarek Cuma gününde yüzümüze bakar inşallah![]()
günaydın , hayırlı cumalar olsun
ALLAHIM ÖNCE GÖNLÜMÜZE SONRA ÖMRÜMÜZE GÖRE VER hayırlı cumlar
gunaydın kızlarrrrrrr....sizleri soguk bi ıstanbul sabahından kocaman öpücüklerr![]()
CANIM ARKADAŞLARIMM BİRAZDAN DR GİTMEK İÇİN (bıdıkımı götüreceğim )ÇIKACAĞIMM BU GÜN ÇOK GÜZEL BİR ŞEY YAPIYORSUNUZ YİNE DUALRDA BULUŞACAKSINIZ YANINIZDA OLAMAYACAĞIM AMA DUALRIM SİİZNLE OLACAK BU GÜN VE HER GÜN İNŞŞŞ SİZLER BENİM YOL ARKADAŞALRIMSINIZ ZOR ÇETEFİLİ BU YOLDA DESTEKÇİLERİMSİNİZ SİZİ SEVİYORUM VE RABBİMDEN DİLİYORUM Kİİİİ HER NE DİLERSEK HER NE İSTİYORSAK HAYIRLI KAPILAR AÇSIN BİZE ZORLUKLARIMIZI KOLAYALŞTIRSIN HASRETLERİMİZİ DİNDİRİSİN İNŞŞŞ
Gunaydın kıslar.....
Hayırlı cumalar canlarım..
CANIM ARKADAŞLARIMM BİRAZDAN DR GİTMEK İÇİN (bıdıkımı götüreceğim )ÇIKACAĞIMM BU GÜN ÇOK GÜZEL BİR ŞEY YAPIYORSUNUZ YİNE DUALRDA BULUŞACAKSINIZ YANINIZDA OLAMAYACAĞIM AMA DUALRIM SİİZNLE OLACAK BU GÜN VE HER GÜN İNŞŞŞ SİZLER BENİM YOL ARKDAŞALRIMSINIZ ZOR ÇETEFİLİ BU YOLDA DESTEKÇİLERİMSİNİZ SİZİ SEVİYORUM VE RABBİMDEN DİLİYORUM Kİİİİ HER NE DİLERSEK HER NE İSTİYORSAK HAYIRLI KAPILAR AÇSIN BİZE ZORLUKLARIMIZI KOLAYALŞTIRSIN HASRETLERİMİZİ DİNDİRİSİN İNŞŞŞ
CANIM ARKADAŞLARIMM BİRAZDAN DR GİTMEK İÇİN (bıdıkımı götüreceğim )ÇIKACAĞIMM BU GÜN ÇOK GÜZEL BİR ŞEY YAPIYORSUNUZ YİNE DUALRDA BULUŞACAKSINIZ YANINIZDA OLAMAYACAĞIM AMA DUALRIM SİİZNLE OLACAK BU GÜN VE HER GÜN İNŞŞŞ SİZLER BENİM YOL ARKADAŞALRIMSINIZ ZOR ÇETEFİLİ BU YOLDA DESTEKÇİLERİMSİNİZ SİZİ SEVİYORUM VE RABBİMDEN DİLİYORUM Kİİİİ HER NE DİLERSEK HER NE İSTİYORSAK HAYIRLI KAPILAR AÇSIN BİZE ZORLUKLARIMIZI KOLAYALŞTIRSIN HASRETLERİMİZİ DİNDİRİSİN İNŞŞŞ
herkeslere günaaayydıııınlaaar hayırlı cumalarr Allahım hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu güzel haberli hamişli bebişli bi gün nasip etsin inşallah hepimize![]()
hayırlı cumalar, günaydınnnnn![]()