• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım çok saol Allah razı olsun kuacağımızada almak nasip olur inş.

gunaydın cnm:16::16:bebişine de gunaydınnn:nazar::nazar::nazar:...sende bahcecı de tedavı görmüştün ya...sana doktroun gebelık asısı yapmıs mıydı...merak ettım de:17::17::17:

gunaydın kızlarrrrrrr....sizleri soguk bi ıstanbul sabahından kocaman öpücüklerr:16::16::16:

gunaydın cnm:16::16:bebişine de gunaydınnn:nazar::nazar::nazar:...sende bahcecı de tedavı görmüştün ya...sana doktroun gebelık asısı yapmıs mıydı...merak ettım de:17::17::17:

günaydınlar.hayır canım sanırım daha önce düşük yapanlara yapılıyor net bilmiyorum ama.sana yapıldı mı

hadi kızlar yokmu başka katılan ?

CANIM ARKADAŞLARIMM BİRAZDAN DR GİTMEK İÇİN (bıdıkımı götüreceğim )ÇIKACAĞIMM BU GÜN ÇOK GÜZEL BİR ŞEY YAPIYORSUNUZ YİNE DUALRDA BULUŞACAKSINIZ YANINIZDA OLAMAYACAĞIM AMA DUALRIM SİİZNLE OLACAK BU GÜN VE HER GÜN İNŞŞŞ SİZLER BENİM YOL ARKADAŞALRIMSINIZ ZOR ÇETEFİLİ BU YOLDA DESTEKÇİLERİMSİNİZ SİZİ SEVİYORUM VE RABBİMDEN DİLİYORUM Kİİİİ HER NE DİLERSEK HER NE İSTİYORSAK HAYIRLI KAPILAR AÇSIN BİZE ZORLUKLARIMIZI KOLAYALŞTIRSIN HASRETLERİMİZİ DİNDİRİSİN İNŞŞŞ

canımm çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına.. :nazar::nazar:

saol canm benm bugun de toomografi cekimine gitti onun da sonucunu haftaya pers alcaz inşallah o da temiz çıkar:16:

:46::46::46:maşşalah gözünaydın cnm bi daha asla gelmesin o size ve hiçç kimseye
rabbim bu mutluluğunuzu evladınızı vererek devam ettirsin:16::16:

amiiiin canmmmm inşallah Allahım hepimize versin bebişlerimizi:16::16::16:

Merhaba kızlar bugün negatifi alınca ağlamaktan kendimi harap ettim bir süre.istanbulda yaşıyorum ablam ve kayınvalidem var en yakınım olarak.her ikis de bana gel dediler evde durma kafayı yersin dediler.çıktım kayınvalideme gittim.yeni geldik eşimle evimize.inanın artık eve girmek istemiyorum.bu arada hepinize teşekkür ediyorum tek tek yazamasamda.hepinize öyle bağlandımki rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bir gün inşallah.

Kuzummmm kitlendim kaldım ekrana baka kaldım ne yazacağımı bilemedim :50:
Ama nolursun pes ettim deme tekrar tedaviye başlayacaksın dimi :26:

Merhaba kızlar bugün negatifi alınca ağlamaktan kendimi harap ettim bir süre.istanbulda yaşıyorum ablam ve kayınvalidem var en yakınım olarak.her ikis de bana gel dediler evde durma kafayı yersin dediler.çıktım kayınvalideme gittim.yeni geldik eşimle evimize.inanın artık eve girmek istemiyorum.bu arada hepinize teşekkür ediyorum tek tek yazamasamda.hepinize öyle bağlandımki rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bir gün inşallah.

çok geçmiş olsun canım.. bu son negatifin olsun..

Günaydın kızlarr çok heyecanlı karışık bir durumdayım bugün büyük gün; Saat 14:00 de tahlil 16:00 Sonuç bitermi bugün bilemiyorum :53:

Rabbim bu mübarek Cuma gününde yüzümüze bakar inşallah :16:

gunaydın cnm..hayırlı haberlerini bekliyoruz:16::16::16:...güzel haberlerle geliceksin inşaallah partı yapıcaz burdaaa:32::32::32::32:

günaydınlar.hayır canım sanırım daha önce düşük yapanlara yapılıyor net bilmiyorum ama.sana yapıldı mı

yok cnm bende sorun bulamadılar...olmayınca ne varsa sansı artıran yapacaklar galıba:18::18::18:..tabı kı allal ol derse de olacak inşAllah:16::16::16::16:

herkese günaydın:16::16::16: Herkese hayırlı cumalar olsun:16::16::16:
Dualarımız kabul olsun inşallah:16::16::16:

günaaydın canmm çok güzel bi gün olsun inşallah hepimize:16:

günaydınn kızlarrr

günaaydıınn:16:

günaydınlar kızlar hayırlı cumalar...

hayırlı cumalar canm:16:

Günaydın kızlarr çok heyecanlı karışık bir durumdayım bugün büyük gün; Saat 14:00 de tahlil 16:00 Sonuç bitermi bugün bilemiyorum :53:

Rabbim bu mübarek Cuma gününde yüzümüze bakar inşallah :16:

ayy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canmm:16::16:

günaydın , hayırlı cumalar olsun

hayırlı cumalaarr:16:

ALLAHIM ÖNCE GÖNLÜMÜZE SONRA ÖMRÜMÜZE GÖRE VER hayırlı cumlar

amiiiin canmm hayırlı cumalaar:16:

gunaydın kızlarrrrrrr....sizleri soguk bi ıstanbul sabahından kocaman öpücüklerr:16::16::16:

aynen ya bugun sogukk:27: günaydııınnn:16:

CANIM ARKADAŞLARIMM BİRAZDAN DR GİTMEK İÇİN (bıdıkımı götüreceğim )ÇIKACAĞIMM BU GÜN ÇOK GÜZEL BİR ŞEY YAPIYORSUNUZ YİNE DUALRDA BULUŞACAKSINIZ YANINIZDA OLAMAYACAĞIM AMA DUALRIM SİİZNLE OLACAK BU GÜN VE HER GÜN İNŞŞŞ SİZLER BENİM YOL ARKADAŞALRIMSINIZ ZOR ÇETEFİLİ BU YOLDA DESTEKÇİLERİMSİNİZ SİZİ SEVİYORUM VE RABBİMDEN DİLİYORUM Kİİİİ HER NE DİLERSEK HER NE İSTİYORSAK HAYIRLI KAPILAR AÇSIN BİZE ZORLUKLARIMIZI KOLAYALŞTIRSIN HASRETLERİMİZİ DİNDİRİSİN İNŞŞŞ

olsun canm sen dualarınla yanımızdasın:16::16:

Gunaydın kıslar.....
Hayırlı cumalar canlarım..

hayırlı cumalaarrrr:16::16:

Yapmaaaaa nolur harap etme kendini.. Bi dahakine kısmet olur inşallah.. Toparlan bi an önce lütfen :(

🌸🌸🌸

herkeslere günaaayydıııınlaaar hayırlı cumalarr Allahım hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu güzel haberli hamişli bebişli bi gün nasip etsin inşallah hepimize:16::16:

CANIM ARKADAŞLARIMM BİRAZDAN DR GİTMEK İÇİN (bıdıkımı götüreceğim )ÇIKACAĞIMM BU GÜN ÇOK GÜZEL BİR ŞEY YAPIYORSUNUZ YİNE DUALRDA BULUŞACAKSINIZ YANINIZDA OLAMAYACAĞIM AMA DUALRIM SİİZNLE OLACAK BU GÜN VE HER GÜN İNŞŞŞ SİZLER BENİM YOL ARKDAŞALRIMSINIZ ZOR ÇETEFİLİ BU YOLDA DESTEKÇİLERİMSİNİZ SİZİ SEVİYORUM VE RABBİMDEN DİLİYORUM Kİİİİ HER NE DİLERSEK HER NE İSTİYORSAK HAYIRLI KAPILAR AÇSIN BİZE ZORLUKLARIMIZI KOLAYALŞTIRSIN HASRETLERİMİZİ DİNDİRİSİN İNŞŞŞ

Amiiiin canım ne güzel yazmışsın bizlerde aynı senin duygularını paylaşıyoruz.

amin canım inşallah :16::16::16::16::16:
iyiki varız iyiki varsınız :kkk::kkk::kkk::kkk:

Aslan pençesi kürüm bu gün sonlandı. Sen içmeye devam ediyor musun?

Back