Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar .. Hadi bugün de ben açıyım dedim. Bol güzel haberli bebişli bi hafta olsun ..
😘😘😘
🌸🌸🌸
Günaydın arkadaşlar... Bugun güzel birgün olsun yarın test günüm hala adet olmadım direniyorummmm:))) baş ve karın ağrısını saymazsam herşey çok güzel gidiyor benim için...
Günaydın kızçelerim![]()
Günaydın bebelerim benim.
Dün kırmızılar geldi
Bir nimet biliyorum kırmızıları bekleyen arkadaşlarımız var o olmadan tedaviye bile başlayamıyoruz(züğürt tesellisi)
Ben diğer nimetten de nasibimi alayım diyorum alamıyorum bi türlü hayret bişi yani![]()
Bana iki yöntem denediler canım sende direk döllenmesini sağlamışlar bedenim daha farklı oldu:85:
İbrahim Saraçoğlu dün akşam söyledi. İsmi Hardal tohumuymuş, sperm morfolojisine bire birmiş ve lk defa sperme y geldiğini söylüyorum dedi. Bir hafta sabah akşam bir çay kaşığı çiğnemeden yutacaksın 3 hafta ise sadece 1 çay kaşığı yutacak. Hardal tohumunu satıl alırken tanesini çiğneyip deneyecekmişsin acı değilse taze olmadığı anlaşılıyormuş.
hımm bende laporoskopi olmuştum tek tüp tıkalıydı onu açtırmak için açıldıee hadi hayırlıs olsun canım demek polip varmış iyi olmuş bak, bebğine yaklşamana az kaldı
bende rahime baktı sorun yok yapışıklıklar yokmuş kist falanda yok.ama sağ tarafta hidrosalpenks tekrar olmuş oyüzden laparaskopi olucam tüp bağlancak ondan sonra tüp tekrar deniycez nasipse
Günaydın cnm
Aman erteleme cnm ben polpi aldırdıktan 3 ay doğal yollarda denedim de noldu olmadı![]()
Cnm korkma banada doktorum demişti kanama ara ara olur diye için rahat olsun
Neden böyle oluyor ki, cık cık cık ben anlamadım ki:26:
Baktın doğuramıyon bizleri evlat edinme kararı aldın demek çok yüce gönüllüsün gözlerim yaşardı![]()
Günaydın kızçelerim![]()
Kız özledim seni tabikî de, kendi kendime karıştırıyorum siteyi sensiz olmuyor yani fazla uzamıyor o zamanda zevkli olmuyor![]()
Dün kırmızılar geldi
Bir nimet biliyorum kırmızıları bekleyen arkadaşlarımız var o olmadan tedaviye bile başlayamıyoruz(züğürt tesellisi)
Ben diğer nimetten de nasibimi alayım diyorum alamıyorum bi türlü hayret bişi yani![]()
kuzum benim ne oldu sana ben bilmiyorum merak ettim
iyimisin herşey yolundamı?
tşk ederim phalacıgım ama ben mayısda tüpe başlıcam dediğin gibi şuan kullanmaya başlasakta
3 ay sonra sonuç alacağız değil mi :) ama olsun ben not alayımda ne olur olmaz
bunca zaman niye sölememiş ki![]()
hımm bende laporoskopi olmuştum tek tüp tıkalıydı onu açtırmak için açıldı
inşallah seninde güzel geçer laporoskopin canım
güzel haberlerini verirsinaz kaldı bebişleere inşallah
yok yok ertelemem bunca zaman beklemişim
kanama içinde ikinci gün kahverengiydi 3.gün yoktu bgn 4.gün yine kırmızı kırmızı geldi de korktum bi an
9 yıldır bende bilemiyorum sperm var yumi var lakin bebe yok üstün körü araştırmada yapıldı bişi yok..
bi de kameralı baktırmak lazım içeriye![]()
günaydın günaydın günaydınn canımm
ahahhahahakendi kendine karıştırmıcaksın artık yettim geldm
beraberce karıştırcaz gari datlum![]()
Kocam kişisi henüz gitmedi işe gideyimde bir kahvaltı hazırlayım gelirim kendileri gidince![]()
Evet yaa niye söylememişse![]()
9 yıldır bende bilemiyorum sperm var yumi var lakin bebe yok üstün körü araştırmada yapıldı bişi yok..
Evet ya herkes baktırıyor bizde mi baktırsak ama dur ya benim bu seferde olmazsa baktırırım ben yeni sayılırım
kuzum benim ne oldu sana ben bilmiyorum merak ettim
iyimisin herşey yolundamı?
tşk ederim phalacıgım ama ben mayısda tüpe başlıcam dediğin gibi şuan kullanmaya başlasakta
3 ay sonra sonuç alacağız değil mi :) ama olsun ben not alayımda ne olur olmaz
bunca zaman niye sölememiş ki![]()
hımm bende laporoskopi olmuştum tek tüp tıkalıydı onu açtırmak için açıldı
inşallah seninde güzel geçer laporoskopin canım
güzel haberlerini verirsinaz kaldı bebişleere inşallah
yok yok ertelemem bunca zaman beklemişim
kanama içinde ikinci gün kahverengiydi 3.gün yoktu bgn 4.gün yine kırmızı kırmızı geldi de korktum bi an
Kocam kişisi henüz gitmedi işe gideyimde bir kahvaltı hazırlayım gelirim kendileri gidince![]()
Dün kırmızılar geldi
Çook şükür cnm iyiyim ben ikinci tedavime başladım 5 tane donmuş embriyom kaldı eğer bu seferde olmazsa sil baştan başlıcam diye aklım gidiyor daha önceden benim çok yumyumum toplandı (42 tane) yarısından fazlasını kendisinin döllenmesini beklemişler sözde doğal olması için tabi hepsi çöpe gitti bana sorsalardı iyidi
şimdi ortada doğru düzgün yumyum kalmadı düşündükce sinir oluyorum :85: