• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Dün kırmızılar geldi :63::63:
Bir nimet biliyorum kırmızıları bekleyen arkadaşlarımız var o olmadan tedaviye bile başlayamıyoruz(züğürt tesellisi:1:)
Ben diğer nimetten de nasibimi alayım diyorum alamıyorum bi türlü hayret bişi yani:1::1:

Günaydın kızlar .. Hadi bugün de ben açıyım dedim. Bol güzel haberli bebişli bi hafta olsun ..
😘😘😘

🌸🌸🌸

Günaydın arkadaşlar... Bugun güzel birgün olsun yarın test günüm hala adet olmadım direniyorummmm:))) baş ve karın ağrısını saymazsam herşey çok güzel gidiyor benim için...

Günaydın kızçelerim:16::16::16:

Günaydın bebelerim benim.

Ankara da güneş totosunu dönmüş yağmurlu birgüne uyandım pek severim yağmurlu havaları:16::16::16:

Son düzenleme:
Bir nimet biliyorum kırmızıları bekleyen arkadaşlarımız var o olmadan tedaviye bile başlayamıyoruz(züğürt tesellisi:1:)
Ben diğer nimetten de nasibimi alayım diyorum alamıyorum bi türlü hayret bişi yani:1::1:

Neden böyle oluyor ki, cık cık cık ben anlamadım ki:26:

Bana iki yöntem denediler canım sende direk döllenmesini sağlamışlar bedenim daha farklı oldu:85:

kuzum benim ne oldu sana ben bilmiyorum merak ettim
iyimisin herşey yolundamı?

İbrahim Saraçoğlu dün akşam söyledi. İsmi Hardal tohumuymuş, sperm morfolojisine bire birmiş ve lk defa sperme y geldiğini söylüyorum dedi. Bir hafta sabah akşam bir çay kaşığı çiğnemeden yutacaksın 3 hafta ise sadece 1 çay kaşığı yutacak. Hardal tohumunu satıl alırken tanesini çiğneyip deneyecekmişsin acı değilse taze olmadığı anlaşılıyormuş.

tşk ederim phalacıgım ama ben mayısda tüpe başlıcam dediğin gibi şuan kullanmaya başlasakta
3 ay sonra sonuç alacağız değil mi :) ama olsun ben not alayımda ne olur olmaz
bunca zaman niye sölememiş ki :41:
ee hadi hayırlıs olsun canım demek polip varmış iyi olmuş bak, bebğine yaklşamana az kaldı:1:
bende rahime baktı sorun yok yapışıklıklar yokmuş kist falanda yok.ama sağ tarafta hidrosalpenks tekrar olmuş oyüzden laparaskopi olucam tüp bağlancak ondan sonra tüp tekrar deniycez nasipse
hımm bende laporoskopi olmuştum tek tüp tıkalıydı onu açtırmak için açıldı
inşallah seninde güzel geçer laporoskopin canım
güzel haberlerini verirsin :16: az kaldı bebişleere inşallah:10::emir_bebek:

Günaydın cnm :16:
Aman erteleme cnm ben polpi aldırdıktan 3 ay doğal yollarda denedim de noldu olmadı :50:
Cnm korkma banada doktorum demişti kanama ara ara olur diye için rahat olsun

yok yok ertelemem bunca zaman beklemişim:52::52:
kanama içinde ikinci gün kahverengiydi 3.gün yoktu bgn 4.gün yine kırmızı kırmızı geldi de korktum bi an

Kocam kişisi henüz gitmedi işe gideyimde bir kahvaltı hazırlayım gelirim kendileri gidince:16::16::16:

Günaydın kızçelerim:16::16::16:

günaydın günaydın günaydınn canımm:16::16::16:

Kız özledim seni tabikî de, kendi kendime karıştırıyorum siteyi sensiz olmuyor yani fazla uzamıyor o zamanda zevkli olmuyor:9:

ahahhahaha :9::9::9: kendi kendine karıştırmıcaksın artık yettim geldm:10:
beraberce karıştırcaz gari datlum :27::27::27::8::8::8::8:

Hayırlısı olsun diyorum ama bende sinir oluyorum o kırmızılara 15 seneden fazladır geliyor zaten artık yeter değil mi?

tşk ederim phalacıgım ama ben mayısda tüpe başlıcam dediğin gibi şuan kullanmaya başlasakta

kanama içinde ikinci gün kahverengiydi 3.gün yoktu bgn 4.gün yine kırmızı kırmızı geldi de korktum bi an

Evet yaa niye söylememişse :41:

9 yıldır bende bilemiyorum sperm var yumi var lakin bebe yok üstün körü araştırmada yapıldı bişi yok..
bi de kameralı baktırmak lazım içeriye :27::27:

Evet ya herkes baktırıyor bizde mi baktırsak ama dur ya benim bu seferde olmazsa baktırırım ben yeni sayılırım

Evet yaa niye söylememişse :41:

:19::19:küstüm saraçoğluna :37:
9 yıldır bende bilemiyorum sperm var yumi var lakin bebe yok üstün körü araştırmada yapıldı bişi yok..

Evet ya herkes baktırıyor bizde mi baktırsak ama dur ya benim bu seferde olmazsa baktırırım ben yeni sayılırım

nasıl kameralı :44::44::44:
histeroskopi olmadan mı tedaviye başlıcaksınız :26:

Çook şükür cnm iyiyim ben ikinci tedavime başladım 5 tane donmuş embriyom kaldı eğer bu seferde olmazsa sil baştan başlıcam diye aklım gidiyor daha önceden benim çok yumyumum toplandı (42 tane) yarısından fazlasını kendisinin döllenmesini beklemişler sözde doğal olması için tabi hepsi çöpe gitti bana sorsalardı iyidi:19:
şimdi ortada doğru düzgün yumyum kalmadı düşündükce sinir oluyorum :85:

Kocam kişisi henüz gitmedi işe gideyimde bir kahvaltı hazırlayım gelirim kendileri gidince:16::16::16:

Günaydın cmm
ne güzel eşin geç gidiyor işe ben sabah 7 de kalkıyorum kahvaltısını hazırlıyorum :106:
Kırmızılarının gelmesine çok üzüldüm ama ben rüyamın arkasındayım heran herşey olabilir :116:

uzun bir aradan sonra günaydınlar.
Nasılsın diyecektim ama kırmızı kart yemişin.keyfin yok galiba.sen böle yaparsan biz ne yaparız.sen bizim mutluluk depomuzsun.tedaviye başlamayacakmısın daha.en azından kontrollerini yaptır.ekşın olsun.
bu arada ben hulusi hocadan önce ege ünv.ege hn.ı denemeye karar verdim.tüp denemem olmasına rağmen hiç aşılama yapılmadığı için 2 kez aşılamadan sonra tüp yapacakmış.durumum aşılama için çok uygun falan filan bala bala bala.Ben hiç tüp de negatif alıp aşılama deneyen duymamıştım.şekerim sen duydunmu.duydum de noluuuuuuuurrr.hatta gebe kaldı deeeeeeee.sanırım sabah sabah kafayı yediç.:52::52::52::52::52::52:

Bu arada liste bilgilerimide değiştirirsen memnun olurum.

Çook şükür cnm iyiyim ben ikinci tedavime başladım 5 tane donmuş embriyom kaldı eğer bu seferde olmazsa sil baştan başlıcam diye aklım gidiyor daha önceden benim çok yumyumum toplandı (42 tane) yarısından fazlasını kendisinin döllenmesini beklemişler sözde doğal olması için tabi hepsi çöpe gitti bana sorsalardı iyidi:19:
şimdi ortada doğru düzgün yumyum kalmadı düşündükce sinir oluyorum :85:

42 yumi mi :53: bol buldular diye kafalarına göre kullanmışlar desene :23:
5 embriyonun 2 si mi transfer olucak? hayırlısı olsun canım benim :16:sen şimdiden ya olmazsa diye düşünme
olumlu düşün inşallah bu son tedavin olucak bebişlerin gelicek Allah ın inziyle:46:

Back
X