• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
amh her yerde yapılan bi test değil, ben özel başka bi yerde yaptırmıştım 180 tl civarındaydı... ama eğer yapılmışsa evet AMH diye yazar.... genelde FSH yaparlar, FSH ında 10 üzeri riskli denilir

yazmıyo canım demekki yapılmamış fsh yapılmış çok yüksek çıktı bakalım herşey kısmet sağolasın :emir_bebek:

işten değilde üşütmüş olabileceğin geldi aklıma idrar yolu enfeksiyonu gibi birşeyden kaynaklı olabilir..

evet şekerim heryer cıvıl cıvıl bahar geldi çiçekler açtı vs.. bizde yeşilleneydik bir meyve vereydik iyiydi:27::37::1:

Aynen öyle canım meyvemiz gog ki:5:

Doktorun yanlış konuşmuş doğru bile olsa böyle dememeliydi. Benim kadın doktorum da fsh ın sürekli değişen bir değer olduğunj söyledi. İbrahim Saraçoğluda her yerde fshnızı düşüre bilirsiniz diye bangır bangır söylüyor. Sen hiç merak etme Allahın izniyle düşüreceğiz. Bu söyleyeceğim kür 2 aylık bir kür bence bu kürü bitirince tedaviye başla
Testere dişli aslan pençesi aktarlar da satılıyor sapları temizlenmiş olanlardan al veya saplarını kopararak kullan.
Sabah ve akşam yemeklerden 2 saat sonra içiyorsun. Mesela ben çalşıyorum sabah yaptığımı küçük bir termosa koyup iş yerine götürüyoru iş yerinde içiyorum. Her öğün taze hazırlanmalı. Yani sabahta akşamda taze olmalı. Bir bardak suyu küçük bir tencerede kaynat. Bir tutam yani 4-5 gr yaprağı suta at tahta kaşıkla suya batır, çok kısık ateşde 5 dk daha tut ve sonra kapa biraz ılıdığın da iç.
30 gün yapıyorsun sonra 7 gün ara veriyorsun sonra tekrar 30 gün yapıyorsun kür bitiyor.
Sonra ben birde bal, çörekotu, karanfil, keten tohumu, tarçın bunların hepsi toz şeklinde olacak aktarlarda bulursun bunların hepsini balla karıştır macun yap her gün bir kaşık al, tedavine kadar alabilirsin. Bu da yumurta kalitesini arrtırıyor.
Murta sayın içinde incir kürü 5 bardak suya 15 inciri ikşye bölü kaynayan suya at kısaık ateşte 20 dk daha tut. Sonra süz 2 ye veya 3 e böl aç karnına yemeden 15 dk önce iç. O 15 dk kayı beklerken incirleri içinden hemen alma biraz kapalı şekilde demlensin. Er iki kürde kapaklar kapalı olacak.
De bıosteron ve folic asit içiyrım. Bıosteron çok iyi bir ialaç doktorum önerdi. Bol şans canım
hepsini bu iki ayın içindemi kullancam canım yani aynı gün hm arslan pençesi hem macun hemde incr kürmü yoksa birini bitirdikten sonra diğerine başlıyım çok tşk ederm bilgilendirdiğin için ;)

hepsini bu iki ayın içindemi kullancam canım yani aynı gün hm arslan pençesi hem macun hemde incr kürmü yoksa birini bitirdikten sonra diğerine başlıyım çok tşk ederm bilgilendirdiğin için ;)

Ben aslan pençesini ilk bir ay tek yaptım ikinci aydan itibaren hepsini birlşkte yapıyorum çünkü zamanım yok.hepsi birbirinden farklı bir tedavi için olduğu için sakıncısı olduğunu düşünmüyorum

yazmıyo canım demekki yapılmamış fsh yapılmış çok yüksek çıktı bakalım herşey kısmet sağolasın :emir_bebek:
tatlım bu arada, phalanın dediği gibi bu saydığım çayları aktardan çok daha ucuza alabilirsin.... ayrıca saraçoğlu tüp bebek yapacaksanız bile önce fsh değerinizi düşürmelisiniz bu bebeğin tutunmasına etkendir diyor....
Aynen öyle canım meyvemiz gog ki:5:
kız bahar daha yeni yeni geliyo, şimdi çiçeklencez yaza de meyvelencez inşallahhhhh:16::16::16::16:

Benim 42 tane toplandı ama 22 tanesi bana sormadan başka yöntem denediler kısacası çöpe gitti :19:
Geriye 5 tane kaldı çok saçma dimi 42 den geriye 5 tane kalması eğer bu seferde olmazsa sil baştan başlıcam :85:
İnşallahh cnm bu tedavimiz başarıyla sonuçlanır :16:

İnanmıyorum ya yuh diyorum ben sen 42 diyince baya dondurulmuşu vardır diye düşündüm ama bakarmısın ya neyse rabbim görüyor emeklerimizin karşılığını inşallah verecek bize

mervsh

Canim gayet normal bişey boşna mutsuzluğa kapılma 6-12 gün arasında böyle şeyler oluyor hatta benimde 6. Günümde felaket adet sancım vardı her seferinde wc ye gidiyodum kan geldimi diye ve geldide ben dedim tamam bitti herşey meğerse yerleşme kanaması olmuş bende adet ağrısına gelince 2 aya kadar sürdü hemen hemen hergün inşallah herşey yolunda gider
Ayyy içim birazcık rahatladı canım ya maşallah rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına versin inşallah bebişini cnm

mervsh

işten değilde üşütmüş olabileceğin geldi aklıma idrar yolu enfeksiyonu gibi birşeyden kaynaklı olabilir..

evet şekerim heryer cıvıl cıvıl bahar geldi çiçekler açtı vs.. bizde yeşilleneydik bir meyve vereydik iyiydi:27::37::1:

Anladım canım çok saol bilgi için inş öyledir başka bişey olmasında bol bol su içiyim bari bi kaç gündür icmiyordum belki iyi gelir çok tskler

Ayyy içim birazcık rahatladı canım ya maşallah rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına versin inşallah bebişini cnm

mervsh
Amin canım inşallah rahat ol canım inşallah hersey yolunda gider sen ve tüm arkadaşlarım bebişlerine kavuşsun inşallah :16::16:

tatlım bu arada, phalanın dediği gibi bu saydığım çayları aktardan çok daha ucuza alabilirsin.... ayrıca saraçoğlu tüp bebek yapacaksanız bile önce fsh değerinizi düşürmelisiniz bu bebeğin tutunmasına etkendir diyor....

kız bahar daha yeni yeni geliyo, şimdi çiçeklencez yaza de meyvelencez inşallahhhhh:16::16::16::16:

Dimi tatlım bizimde meyvelerimiz tohum verecek yakında, söz tamam meyvemiz olacak:16:

Cnm bana hiç taze embriyo transfer yapmadılar 42 tane yumyum toplandığı için çok ağrım oldu birde yumurta toplanmasına yakın bende polip çıktığı için direk dondurdular:26:

canım 42 yumurta kaç dozla oluştu masallahhh :nazar:
Kaç tanesi döllendi ve dondurulduuu :26:

Canım yazının devamını gördüm yazmana gerek yok tekrar.. Senden habersiz işlem yapmaları çok saçmaaa.. Yeni tedavin güzel sonuçlansın inşallahh

Son düzenleme:
Öyle oluyo herhalde canım benimde 40 tane toplanmıştı 38 döllendi 22 si iyi dediler geriye 9 tane kaldı dediler insan okadar yumurtadan nasıl bu kadar az oluyo diye düşünüyor ama öyle oluyo demekki

sn kaç doz kullandın canım. Benimki niye az çıktı acabaa 12 tane çıktı ve 9 u döllenmiş bugün aradılar 5. güne giden olur mu acabaa çok meraklıyımmmm :26:

sn kaç doz kullandın canım. Benimki niye az çıktı acabaa 12 tane çıktı ve 9 u döllenmiş bugün aradılar 5. güne giden olur mu acabaa çok meraklıyımmmm :26:

Canim bende pko var o yüzden fazla oluyormuş normal değil yani 225 bi iki sefer genel 150 dozdu 2 kutu kullandim gonal f
Inşallah gider canım kaliteli olsun inşallah

Merhaba kızlar, transferimin 8.günü ve dün skşsm sancıyla beraber bi kanamam oldu ama azcık oldu. Bu kanama olduktan sonra bidaha da kanamam olmadı. Ne ağrım var ne sızım. Sizce bu kötüye işaret mi?

Merhaba kızlar, transferimin 8.günü ve dün skşsm sancıyla beraber bi kanamam oldu ama azcık oldu. Bu kanama olduktan sonra bidaha da kanamam olmadı. Ne ağrım var ne sızım. Sizce bu kötüye işaret mi?

canımm inşallahh tutunma kanamasıdır.. belkide ikize gebesin:)) genelde ikizlerde yada geç tutunan embriyolarda kanama olabiliyor..
olumlu düşünn:)

canım yerleşme kanamasıdır inşallah.devamının olmaması iyi bence olumlu düşün bi betahcg yaptırsana

canımm inşallahh tutunma kanamasıdır.. belkide ikize gebesin:)) genelde ikizlerde yada geç tutunan embriyolarda kanama olabiliyor..
olumlu düşünn:)
Bilmiyorum başim filanda ağriyor sanirim valla sanirim diyorum cunku hicbir seyden emin olamiyorum. Agri bir var bir yok, karnim bir agriyor bir agrimiyor hic anlayamiyorum.

Back
X