Doktorun yanlış konuşmuş doğru bile olsa böyle dememeliydi. Benim kadın doktorum da fsh ın sürekli değişen bir değer olduğunj söyledi. İbrahim Saraçoğluda her yerde fshnızı düşüre bilirsiniz diye bangır bangır söylüyor. Sen hiç merak etme Allahın izniyle düşüreceğiz. Bu söyleyeceğim kür 2 aylık bir kür bence bu kürü bitirince tedaviye başla
Testere dişli aslan pençesi aktarlar da satılıyor sapları temizlenmiş olanlardan al veya saplarını kopararak kullan.
Sabah ve akşam yemeklerden 2 saat sonra içiyorsun. Mesela ben çalşıyorum sabah yaptığımı küçük bir termosa koyup iş yerine götürüyoru iş yerinde içiyorum. Her öğün taze hazırlanmalı. Yani sabahta akşamda taze olmalı. Bir bardak suyu küçük bir tencerede kaynat. Bir tutam yani 4-5 gr yaprağı suta at tahta kaşıkla suya batır, çok kısık ateşde 5 dk daha tut ve sonra kapa biraz ılıdığın da iç.
30 gün yapıyorsun sonra 7 gün ara veriyorsun sonra tekrar 30 gün yapıyorsun kür bitiyor.
Sonra ben birde bal, çörekotu, karanfil, keten tohumu, tarçın bunların hepsi toz şeklinde olacak aktarlarda bulursun bunların hepsini balla karıştır macun yap her gün bir kaşık al, tedavine kadar alabilirsin. Bu da yumurta kalitesini arrtırıyor.
Murta sayın içinde incir kürü 5 bardak suya 15 inciri ikşye bölü kaynayan suya at kısaık ateşte 20 dk daha tut. Sonra süz 2 ye veya 3 e böl aç karnına yemeden 15 dk önce iç. O 15 dk kayı beklerken incirleri içinden hemen alma biraz kapalı şekilde demlensin. Er iki kürde kapaklar kapalı olacak.
De bıosteron ve folic asit içiyrım. Bıosteron çok iyi bir ialaç doktorum önerdi. Bol şans canım