• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bugün tüp bebekle anne olmuş eski bir arkadaşımın 2.yi doğurduğunun haberini aldım :16::16::16:
2.ye kendiliğinden gebe kalmıştı..
Bir kızı bir oğlu oldu şimdi:emir_bebek::emir_bebek:
Darısı bizlere olsun inşallah:16::16:

Kızlar bişy sorucam bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim şuan bebegim 9 haftalik dün çok fazla iş yaptım dünden beri şeyimde felaket yanma ve sol tarafımda ağrı var geçmek bilmedi konu hakkinda bilgisi olan varmı

Canim benim saracoglunun kurleri var hatta internette saracoglunun teli var bence ara onu.sana gonderecegi kurleri bi dene .birde incir kuru deneyip sifa bulanlar cok burda.bizim bir arkadasinda senin gibiydi fshi tedavisi iptal oldu bu kurler sayesinde dusurdu.su anda yaptiriyo tup bebegini.bende doktorumla konustuktan sonra ptesi aticam saracoglunu.
çok sağol canım hepsini denicem yeterki bebegim olsun :emir_bebek: rabbim isteyen herkezin gönlüne göre versin ;)

Herkese merhabalar, Allah nasip ederse salı günü transferim var, tedirginim:18: heyecanlıyım :17: sizlerden dua istiyorumm, inşaallah herşey yolunda gider ve bende sizlerde bebeklerimize kavuşuruzz :16: :49: :emir_bebek:

inşallah hayırlısı ile atlatırsın, bebiş sana bi yerleşir sağlıkla kucağına alıncaya kadar göbişinde büyür :1:

canım sen nerde tedavi görüyodun?

Bugün tüp bebekle anne olmuş eski bir arkadaşımın 2.yi doğurduğunun haberini aldım :16::16::16:
2.ye kendiliğinden gebe kalmıştı..
Bir kızı bir oğlu oldu şimdi:emir_bebek::emir_bebek:
Darısı bizlere olsun inşallah:16::16:

Oh mahşallah Allah bizede nasip eder inşallah
Bu arada seni gördüğüme sevindim:16:
Şuan sahildeyim herkes çoluk cocuğu ile çıkmış nasıl canım çekti nasıl anlatamam

Canım benim ilk tüp bebek tedavimde fsh 17 çıkmıştı ve tedavim başarısızlıkla sonuçlandı daha doğrusu transfer iptal oldu. Doktorum bıosteron ilaç verdi onu kullanıyorum ve testere dişli aslan pençesi kürü yaptım ibrahim saraçoğlu tarifi var internette ama istersen bende sanabyaza bilirim. İlk ay kullandım 7 küsüre düştü sonra devam ettim 6 düştü hala devam ediyorum.

aaa ciddimisin doktorda bana diyoki çaresi yok erken menepoz bütün moralim alt üst olmuştu oturup ağlamışdım denicem canım bana sen yazarmısın burdan mümkünse sana zahmet rabbim gönlüne göre versin bana transfer yapıldı ancak tutmadı :(

Maşallah canım benim de 18 tane toplanmıştı.5.güne kadar takip ettiler 5.güntransfer ettiler hepsi en iyi kalitedeydi ama işte tutanamıyolar nedense.artık bu da olmazsa histereskopi ve pgt dediler çok korkuyorum😰😰😰

mervsh

Benim 42 tane toplandı ama 22 tanesi bana sormadan başka yöntem denediler kısacası çöpe gitti :19:
Geriye 5 tane kaldı çok saçma dimi 42 den geriye 5 tane kalması eğer bu seferde olmazsa sil baştan başlıcam :85:
İnşallahh cnm bu tedavimiz başarıyla sonuçlanır :16:

çok sağol canım hepsini denicem yeterki bebegim olsun :emir_bebek: rabbim isteyen herkezin gönlüne göre versin ;)
tatlım bende yaseve katılıyorum, hatta şuan bende kür uyguluyorum saraçoğlundan aldığım... biraz pahalı ama ben işe yarayacağını düşünüyorum.... fsh bende biraz yüksekti amh de biraz düşük :))) yani yumurta rezervinde sorun var... sanırım sen de de öyle.... ben saraçoğlunu aradığımda bana toplamda 3,5 ay sürecek bi kürler listesi ve onun çaylarını gönderdi 1,5 geçti... ben soğan kürü ile başladım 15 gün, sonra aslan pençesi çayı göndermişti 2. kür olarak onu bitirdim ve perşembe günü regl oldum doktora gittim cuma günü, yeniden değerlerime bakması için, ama normal devlet hastanesindeki bi kadın doğumcuya gittim, doktor sana kim erken menopoz teşhisi koydu gayet iyi görünüyor durumun dedi....henüz kan sonuçlarını almadım pazartesi alıcam ancak ben kürlerin işe yaradığını düşünüyorum.... en azından yumurta rezervi ile ilgili sıkıntısı olanlar için, bu konuda ki başarı hikayelerini de okuduğumda mutlaka bitkiler ve kürler var..... Rabbim yar ve yardımcın olsun

Allahım hayırlısıyla bebeğine sana bağışlar canım. Allah yardımcın olsun Allah yüzünü güldürsün canım

aminn aminn aminnn seninde Allah yüzünü güldürsün canımm :16:

inşallah hayırlısı ile atlatırsın, bebiş sana bi yerleşir sağlıkla kucağına alıncaya kadar göbişinde büyür :1:

canım sen nerde tedavi görüyodun?

aminn inşaallahh amayaa :16: Hani en son konuşmuştuk ya canım ben pembe maviye gidip nevin hanımla görüşmüştüm ve içime sindiği için onunla devam ettim. Çok şükür memnunumda kendisinden. İnşaallah sonucumda güzel olurr :49: Sen tedaviye başlamışmıydın?:44:

aaa ciddimisin doktorda bana diyoki çaresi yok erken menepoz bütün moralim alt üst olmuştu oturup ağlamışdım denicem canım bana sen yazarmısın burdan mümkünse sana zahmet rabbim gönlüne göre versin bana transfer yapıldı ancak tutmadı :(
bu arada şekerim amh 1 in altı riskli grup olarak belirtiliyor ama daha yeni bi arkadaş amh değeri 0,12 ile hamile kaldı, inşallah da sağlıkla kucağına alır..... sakın sakın moralini bozma, bizler için her tehlikelisi moral bozukluğu.... tüp bebek tedavilerinde %15 etkisi olduğunu okumuştum bi makale de.....

tatlım bende yaseve katılıyorum, hatta şuan bende kür uyguluyorum saraçoğlundan aldığım... biraz pahalı ama ben işe yarayacağını düşünüyorum.... fsh bende biraz yüksekti amh de biraz düşük :))) yani yumurta rezervinde sorun var... sanırım sen de de öyle.... ben saraçoğlunu aradığımda bana toplamda 3,5 ay sürecek bi kürler listesi ve onun çaylarını gönderdi 1,5 geçti... ben soğan kürü ile başladım 15 gün, sonra aslan pençesi çayı göndermişti 2. kür olarak onu bitirdim ve perşembe günü regl oldum doktora gittim cuma günü, yeniden değerlerime bakması için, ama normal devlet hastanesindeki bi kadın doğumcuya gittim, doktor sana kim erken menopoz teşhisi koydu gayet iyi görünüyor durumun dedi....henüz kan sonuçlarını almadım pazartesi alıcam ancak ben kürlerin işe yaradığını düşünüyorum.... en azından yumurta rezervi ile ilgili sıkıntısı olanlar için, bu konuda ki başarı hikayelerini de okuduğumda mutlaka bitkiler ve kürler var..... Rabbim yar ve yardımcın olsun

sağol canımm benmde yumurtalarım tembelleşmiş daha önce böyle bi sıkıntım yoktu 1ay içinde ne olduysa oldu anlam veremedim evet rezervim düşük denicem para ayarlıyımda canım bugün netten bakıyım bi fiyatlarına pazartesi sonucu alınca banada yaz olurmu allaha emanet canım
:emir_bebek:

aminn aminn aminnn seninde Allah yüzünü güldürsün canımm :16:

aminn inşaallahh amayaa :16: Hani en son konuşmuştuk ya canım ben pembe maviye gidip nevin hanımla görüşmüştüm ve içime sindiği için onunla devam ettim. Çok şükür memnunumda kendisinden. İnşaallah sonucumda güzel olurr :49: Sen tedaviye başlamışmıydın?:44:
canım ya, kusura bakma zaten bursa olduğunu hatırladım da o yüzden sordum, nerede başladığını hatırlayamamıştım.... hayırlı olur inşallah, nevin hanımı bende çok beğenmiştim ancak şu an malesef ki maddi durumum özel bi yerde tedaviye elvermiyor, ben fakültede başlıycam gibi duruyor, belgelerimi teslim ettim yeni doktor başladığı gibi tedaviye başlayabilirmişim. ancak ben haziranın ilk haftası tatile gitmeyi planlıyorum, şu anda da kürlerim var devam eden haziranın 10unda bitiyo, o yüzden haziran veya temmuz reglimle tedaviye başlarım diye düşünüyorum, çünkü hesaplarıma göre tatilde regl olcam :1: regl olduğun gibi ara ertesi güne randevu verelim dediler.... bu ay kaçtı zaten, mayısta da başlarsam tedavi tatile denk gelebilir diye böyle bi karar aldım bakalım.... hem kürlerim de biter....

Doktorun yanlış konuşmuş doğru bile olsa böyle dememeliydi. Benim kadın doktorum da fsh ın sürekli değişen bir değer olduğunj söyledi. İbrahim Saraçoğluda her yerde fshnızı düşüre bilirsiniz diye bangır bangır söylüyor. Sen hiç merak etme Allahın izniyle düşüreceğiz. Bu söyleyeceğim kür 2 aylık bir kür bence bu kürü bitirince tedaviye başla
Testere dişli aslan pençesi aktarlar da satılıyor sapları temizlenmiş olanlardan al veya saplarını kopararak kullan.
Sabah ve akşam yemeklerden 2 saat sonra içiyorsun. Mesela ben çalşıyorum sabah yaptığımı küçük bir termosa koyup iş yerine götürüyoru iş yerinde içiyorum. Her öğün taze hazırlanmalı. Yani sabahta akşamda taze olmalı. Bir bardak suyu küçük bir tencerede kaynat. Bir tutam yani 4-5 gr yaprağı suta at tahta kaşıkla suya batır, çok kısık ateşde 5 dk daha tut ve sonra kapa biraz ılıdığın da iç.
30 gün yapıyorsun sonra 7 gün ara veriyorsun sonra tekrar 30 gün yapıyorsun kür bitiyor.
Sonra ben birde bal, çörekotu, karanfil, keten tohumu, tarçın bunların hepsi toz şeklinde olacak aktarlarda bulursun bunların hepsini balla karıştır macun yap her gün bir kaşık al, tedavine kadar alabilirsin. Bu da yumurta kalitesini arrtırıyor.
Murta sayın içinde incir kürü 5 bardak suya 15 inciri ikşye bölü kaynayan suya at kısaık ateşte 20 dk daha tut. Sonra süz 2 ye veya 3 e böl aç karnına yemeden 15 dk önce iç. O 15 dk kayı beklerken incirleri içinden hemen alma biraz kapalı şekilde demlensin. Er iki kürde kapaklar kapalı olacak.
De bıosteron ve folic asit içiyrım. Bıosteron çok iyi bir ialaç doktorum önerdi. Bol şans canım

Son düzenleme:
bu arada şekerim amh 1 in altı riskli grup olarak belirtiliyor ama daha yeni bi arkadaş amh değeri 0,12 ile hamile kaldı, inşallah da sağlıkla kucağına alır..... sakın sakın moralini bozma, bizler için her tehlikelisi moral bozukluğu.... tüp bebek tedavilerinde %15 etkisi olduğunu okumuştum bi makale de.....
canım testte amh diyemi yazıyo sonucum elimdede bakıcamda

sağol canımm benmde yumurtalarım tembelleşmiş daha önce böyle bi sıkıntım yoktu 1ay içinde ne olduysa oldu anlam veremedim evet rezervim düşük denicem para ayarlıyımda canım bugün netten bakıyım bi fiyatlarına pazartesi sonucu alınca banada yaz olurmu allaha emanet canım
:emir_bebek:
bana 1.aşma kür verdi, içinde 2 paket (60 adet) aslan pençesi çayı, 1 paket (30 adet) civan perçemi çayı ve bir şişe üzüm çekirdeği yağı vardı, birde yapacağım işlemleri anlatan 2 sayfa yazı (ayrıca soğan kürü, brokoli kürü gibi kürler yapılması gerekiyor) 255 tl ödedim tatlım... o konuda da bilgin olsun diye söylüyorum

Kızlar bişy sorucam bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim şuan bebegim 9 haftalik dün çok fazla iş yaptım dünden beri şeyimde felaket yanma ve sol tarafımda ağrı var geçmek bilmedi konu hakkinda bilgisi olan varmı

işten değilde üşütmüş olabileceğin geldi aklıma idrar yolu enfeksiyonu gibi birşeyden kaynaklı olabilir..

Oh mahşallah Allah bizede nasip eder inşallah
Bu arada seni gördüğüme sevindim:16:
Şuan sahildeyim herkes çoluk cocuğu ile çıkmış nasıl canım çekti nasıl anlatamam

evet şekerim heryer cıvıl cıvıl bahar geldi çiçekler açtı vs.. bizde yeşilleneydik bir meyve vereydik iyiydi:27::37::1:

canım testte amh diyemi yazıyo sonucum elimdede bakıcamda
amh her yerde yapılan bi test değil, ben özel başka bi yerde yaptırmıştım 180 tl civarındaydı... ama eğer yapılmışsa evet AMH diye yazar.... genelde FSH yaparlar, FSH ında 10 üzeri riskli denilir

bana 1.aşma kür verdi, içinde 2 paket (60 adet) aslan pençesi çayı, 1 paket (30 adet) civan perçemi çayı ve bir şişe üzüm çekirdeği yağı vardı, birde yapacağım işlemleri anlatan 2 sayfa yazı (ayrıca soğan kürü, brokoli kürü gibi kürler yapılması gerekiyor) 255 tl ödedim tatlım... o konuda da bilgin olsun diye söylüyorum

tamam canım iyki dedin inan şuan oparayı verebilcek durumda degilim tşkr ederim allaha emanet ol inşallah :emir_bebek:

Back
X