2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet napiym, hcg 2000lerde olunca..
esim guluyor, kurtaj oldun ya diyor :)
olsun çikmadik canda umut vardir, gorup alamamistir belki diom :))

Ahh ahh bide benim ümidimi duysan.kesin kannlar karıştı yoksa ben hamileydim düşmesi imkansız gibi geliyor diyorum

transferin 10.günü kızlar beta hcg 131.27 çıktı çok mutluyum.Allahıma şükürler olsun isteyen herkesin olsun inşallah.

Transferin 9.gunu deger 13 3.deneme ve artik yorgunum, caresizim, allahima hergun yalvariyorum olmicaksa bi evladim al icimdeki evlat hasretini istegini dayanamiyorum cunku yuregim yaniyo. İlk denememde ikizlerimi 18haftalikken kaybettim ne buyuk aciymis rabbim 1yil gecti ama acisi hala icimde korkuyorum. Hayatima devam edemiyorum bebek ozlemi varken icimde. İstesemde olmuyo. Allahim yardim et bizlere....

canım 9. güne göre 13 değer çokda kötü bi değer değil.. 12. güne kadar 50 civarına çıkarsa tutma ihtimali çok yüksekk olur..
hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz..

bişi sorabilirmiyim benm fsh 14.5 çıktı eşimdede sperm azlıgı var ilk tüp bebek denemem başarısız oldu fsh ile ilgili bi bilgin varmı nasıl düşürebilirim

canım phala nickli arkadaş var o fsh oranını ne yaptı etti güzelce düşürdü.. sık giriyor kendisine alıntılı bir mesaj atarsan mutlaka sana yardımcı olur..

Canım nolur yazma böyle allahım hiç ummadığın anda yaşatsın o sevinci. Dualarımdasın...

🌸🌸🌸

transferin 10.günü kızlar beta hcg 131.27 çıktı çok mutluyum.Allahıma şükürler olsun isteyen herkesin olsun inşallah.

tebrikler canim kacinci denemendi sorununuz neydi
benimde bugun ignemin 8. günü pazartesi tekrar kontrolum var sanirim carsamba op olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…