inşallah inşallah pozitif olur da tüp bebeğe geçmem ama klomenle 7 kez başarısız denemem oldu onun için bu ayda umutlu değilim son kez kullanalım dedi doktor onun için deniyorum beli de dediğin gibi hiç umudum yokken pozitif olur bilemiyorum çok değil biliyorum ama 2,5 yıl sanki bana 10 yıl gibi geldi çok yoruldum artık
öylemi canım bilmiyodum ben o yüzden saf saf sana donmuş tedavisini anlattım iyimi
donmuşlarına gelince bazı merkezler çözdükten sonrada kalanları yeniden donduruyolar ama onlar çözüldüğünde şansları biraz düşük oluyo ama her şey Rabbimin takdiri yeterki O Ol desin canım gerisi teferruat
o zaman doktoruna hatırlat ve önlem almasını sağla canım hangi doktora gidiyosun sen
kızlar değerim 145.39 çok şükür yükselmi bugün tarnasferin 9. günü değer iyi dimi
kızlar değerim 145.39 çok şükür yükselmi bugün tarnasferin 9. günü değer iyi dimi
Bu seksenler dizisine bayılıyorum yaww...
çok az kaldı aktif sürece girmene çok heyecanlıyım ben inşallah bu kez olacak inşallah...
sıkma bunaltma kendini herşeyi dört dörtlük yaptıkta ne oldu sen yapılması gereken herşeyi yaptın öncesinde gerisi tıp ve Allahın takdiri...ne tatlısı yapcan..kurabiyemden yaptınmı benim..yeşil editör demek evet canım tüp bebek özel bölümünün editörüyüm artık.
cnm editorluk icin tebrikler cok havali:))
kesinlikle sana katiliyorum asla sikmanin faydasi yok ben esimle 2013 Nisan ile 2013 Ekim arasi tam 7 ay tup bebek hazirlik doktoruna gittim o doktor ne ye derse onu yedik ictik tonlada ilac kullandik aylarca tonla seyi kisitladi harfiyen uyduk hic fayda etmedi tam tersi yumurta sayim bir taneye dustu ve esimin sperm sayisida hic yukselmemisti yine elde var sifir en iyisi keyfine bakmak:))
Kızlar çok moralim bozuk. Tedavinin ilk 10 günü, iki günde bir muayeneye gideceğim zaman, müdürüm geliyor, beraber çalışcaz. Şimdi izin alıp gitmek zorundayım. Daha da kötüsü transferden sonra izin almayı düşünüyordum ama o haftaya uçakla İstanbul seyehati koydu. Sonraki hafta yapsak dedim yok önceki hafta yapalım diyor. Ama önceki hafta da hem OPU hem transfer olacak. O hafta hiç yapamam. Özetle çatlatma iğnesi, OPU ve transferin yapılacağı hafta izin alacağım, transferden 2 gün sonra işe başlayıp 4 gün sonra İstanbul'a uçakla gideceğim. Hem de sadece 2. gün embriyosu transfer edilecekDaha yavrucak tutunurken ben geziyor olacağım. Hem de -10 derece soğukta!!!
Aaah canım inşallah. Pek iyi denk gelmedi bu defa iş güç. Hiç dinlenemeyeceğim
Canım inanamıyorum ya resmen para kazanmak için yapmışlar. Tamam önerilerde bulunsunlar ama bunun için tonlarca para istemeleri hiç adil değil. Ben de internetten çok okudum, yurtdışındaki doktorlar yazıştım. Antioksidanlara, omega 3'lere onca para verdim. Neredeyse sırf organik yedim. Yine olmadı... Sanırım yediğin içtiğin hiç fark etmiyor.
canimm yaa berceste haklisin, emhacigim okadar iskence cektiki buna ragmen tuttuya masallah diyelim:)) bu isler kismet ya canimm
Tebrikler canım dahada yükselsin inşallah
Sırada. Kalp atışlarını duy sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?