• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Selam kızlaaaarrr.
Daha dün gördüm topiği.maşallah 346 sayfa olmuş bile. 2014 uğurlu gelir inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu yıl bebişlerini.:16:

selam canım hoşgeldin yeni topikimize...
gel listeye ekleyim senide eksik kalma hepimiz bu sene gebe kalıyoruz sende kervana katıl:1:

selam canım hoşgeldin yeni topikimize...
gel listeye ekleyim senide eksik kalma hepimiz bu sene gebe kalıyoruz sende kervana katıl:1:

Kesin kalıyoruz ama dimi :9::9: ekle bakalım beni de .. valla bazen tekrar deneyim diyorum ama bazende hiç uğraşasım yok diyorum.

hoşbulduk inşallah canım hepimiz kavuşuruz meleklerimize bu ay son kez klomenle deniyoruz ama hiç ümidim yok...

başlangıç aşamasında bu kadar olumsuz olursan bu süreç daha zor geçer senin için bak bizler yanındayız sık sık gel iyi hissedersin kendini...hem nerden biliyorsun negatif olacağını ya pozitif olursa bence pozitif olma ihtimalini düşün mutlu ol...

Kesin kalıyoruz ama dimi :9::9: ekle bakalım beni de .. valla bazen tekrar deneyim diyorum ama bazende hiç uğraşasım yok diyorum.

kesin yüzde bi milyor gebe kalıyoruz:1::1:
bende aynı psikolojideyim canım yaklaşık 1 senedir:1:
sen değerli bilgileri ver bakalım diğer arkadaşlar içinde iyi olur tanırlar seni..
merkez
infertilite sebebi..

başlangıç aşamasında bu kadar olumsuz olursan bu süreç daha zor geçer senin için bak bizler yanındayız sık sık gel iyi hissedersin kendini...hem nerden biliyorsun negatif olacağını ya pozitif olursa bence pozitif olma ihtimalini düşün mutlu ol...

inşallah inşallah pozitif olur da tüp bebeğe geçmem ama klomenle 7 kez başarısız denemem oldu onun için bu ayda umutlu değilim son kez kullanalım dedi doktor onun için deniyorum beli de dediğin gibi hiç umudum yokken pozitif olur bilemiyorum çok değil biliyorum ama 2,5 yıl sanki bana 10 yıl gibi geldi çok yoruldum artık

inşallah inşallah pozitif olur da tüp bebeğe geçmem ama klomenle 7 kez başarısız denemem oldu onun için bu ayda umutlu değilim son kez kullanalım dedi doktor onun için deniyorum beli de dediğin gibi hiç umudum yokken pozitif olur bilemiyorum çok değil biliyorum ama 2,5 yıl sanki bana 10 yıl gibi geldi çok yoruldum artık

neden klomen kullanıyor acaba iğneler var hepimizin kullandığı onlarla denememesi değişik geldi bana demekki klomenle yumurta sayın ve büyüklüğü yeterli oluyor..daha önce kaç yumurtan olmuştu denemelerinde...

kesin yüzde bi milyor gebe kalıyoruz:1::1:
bende aynı psikolojideyim canım yaklaşık 1 senedir:1:
sen değerli bilgileri ver bakalım diğer arkadaşlar içinde iyi olur tanırlar seni..
merkez
infertilite sebebi..

Yaş 27
5 deneme
1 memorial 4 ASM
Yumurta rezervi az.
Tedavilerin son ikisinde embriyo gelişimi olmadığından transfer iptal oldu. Önceki denemelerde de yine embriyo kalitesi malesef iyi değildi.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :42:

Yaş 27
5 deneme
1 memorial 4 ASM
Yumurta rezervi az.
Tedavilerin son ikisinde embriyo gelişimi olmadığından transfer iptal oldu. Önceki denemelerde de yine embriyo kalitesi malesef iyi değildi.
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :42:

heyyy gidi günler ben bunları hep hatırlıyorum yaw :5:

neden klomen kullanıyor acaba iğneler var hepimizin kullandığı onlarla denememesi değişik geldi bana demekki klomenle yumurta sayın ve büyüklüğü yeterli oluyor..daha önce kaç yumurtan olmuştu denemelerinde...

bir kere iğne ile denendi aşılama yapıldığı zaman.. ama klomenle de yumurta gelişiyor 1-2 tane tam büyüyor ama geç büyüyor. ilk kullandığımda tam zamanında ve 3 tane çok iyi yumurta gelişti ama git gite bu kalite düştü ve büyüme zamanı uzadı bu na rağmen hiç doz artırılmadan günde 2 tane 5 gün kullandım hep eşimde de sorun olduğu için ilk zamanlar yumurta oluşsa da çatlasada gebelik oluşmadı doktorlar 1,5 yıl oyaladılar bizi hep bende tedavi uyguladılar baktılar ki olmuyor daha sonra eşimi değerlendirdiler onları dinlediğime çok pişmanım onlar için git gel demeleri kolay

Slm kizlar bende araniza yeni katildim 12 senikileride evliyim 5 tupbebek tedavisi sonuc négatif insallh hepimizin bebisleri olur

bende bursa acıbademde şahin beyin hastasıydım iki defa tüp bebek denedik birincisinde sonuç negatifti ikincisindede donmuşlarla tedavi olduk oda kimyasal oldu şimdi üçüncü tüp bebek denemesi yapacaz ama zamanı belli değil ilk denemede şahin beyin ve ekibinin ilgisinden alakasından çok memnundum ama ikinci denemede aynı ilgiyi göremedim bu yüzden üçüncü denemeyi büyük ihtimalle başka bir hastanede yapacam

ancak inşallah sizin tedaviniz başarılı olur ve bebeğinize kavuşursunuz.

tedaviye başlamışsın canım hayırlı olsun sonu bebişli olsun inşallah

valla ne yalan sölim bende bişi yapmıyorum :)

kızlar bu çıktığımız süreç evet gerçekten çok zor biliyorum size diyeceğim bu sürçte inanın dua çok önemli transfer olan yada olacak olan bacılarım transferden sonra eşiniz abdest alıp günde birkere karnınıza işaret parmağını koyarak 20 defa ya mübdi okusun ve sizde günde elinizi karnınıza koyarak 7 ayetel kürsü okuyun yer gök dua üzerine biz elimizden geleni yapalım takdir allahın yüce rabbim yar ve yardımcımız olsun bu süreçte ben bildiklerimi ve yaptıklarımı sizinle paylaşmak istedim ben duaların faydasına çok inanıyorum ve inş rabbimin izniyle bende yavrumu kucağıma alırım sizlerinde güzel haberini duyarız inş

canımm okuyoruz daaa hemen cevap veremıyoruzzzzzzzzzzz..

canımm hoşgeldınnnnnnnn..
demek 5 kere denedın ve olmadıı..
hakkımızda hayırlısı ne dıyeyım

Amin insallh sizin oldumu cocugunuz olanlarin deneyimlerine ihtiyacim var yanlis birseymi yapiyoruz diyemi tutmuyor artik insanin aklina ister istemez oyle seyler geliyor cevaplarsaniz sevinirim

Amin insallh sizin oldumu cocugunuz olanlarin deneyimlerine ihtiyacim var yanlis birseymi yapiyoruz diyemi tutmuyor artik insanin aklina ister istemez oyle seyler geliyor cevaplarsaniz sevinirim

bazen herşey dört dörtlük görünür ama yinede olmaz nasip bir yerden sonra...
tıbben herşeyi yaptıktan sonra gerisi takdir diyoruz..

bir daha negatif almaktan iptal olan tedavilerden Allah korusun seni...
bebeğin gelecekse tedavi isteği versin içine...

Sağol canım benim.Rabbim tüm olumsuzluklardan korusun hepimizi inşallah. Emeklerimizin karşılığını en yakın zamanda alalım.

Back