- 23 Ekim 2013
- 987
- 228
- 53
olur belkide nerden biliyorsun dene bir ay bak bakalım noluyooo
Deniycem yaa valla bende heveslendim sanki hemen hamile kalcakmışım gibi hissettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur belkide nerden biliyorsun dene bir ay bak bakalım noluyooo
Cnm cok tesekkur ederim... rabbim hayirli haberler almayi duymayi hayirli haberler vermeyi nasip etsin.. darisi basina... bak ben artik hamisimmm :)) bol bol yatiyor her okuduğum isimde dua ediyorum.
Deniycem yaa valla bende heveslendim sanki hemen hamile kalcakmışım gibi hissettim
bende az sonra cıkıcam kızlarrrrrrrrrrrrrrr..
herkeseee iyi akşamlarr
Kızlar birde geçmiş sayfalarda bir serumdan bahsetmissiniz o konuda yeni bir gelisme var mi
aysennn:)
senı bu kadar pozitif görmek ne güzelll yaa
Allah ıyılık versın canım..
çok çok geçmiş olsun..Umarım maçınız da güzel geçer.kazanan siz olursunuz
günaydın canım..
hadi bakalım başarılar kızlarına umarım güzel sonuc alırsınız.
sanada tekrar geçmiş olsun canım
Cnm cok uzuldummm biraz su günlerin tadini cikarayim. Netice itibariyle bebisimi gobisime koydular.... ben hamleyim ... :))
nasıl bir gelişme olması lazımdı kuzum
adınımı merak ediyorsun yazayım ben sana intralitit...
uygun bir fiyatı varmış...
Vanım ben hiç duymadım bu serumu
Ne işe yarıyoki
Goggle aradım ama bulamadım
süpersin ve iyi bir örneksin her türlü olumsuzluğa zorluğa rağmen bu şekilde pozitif olmanı takdirle karşılıyorum..
bağşıklık sistemi çok güçlü olanlarda vücut embriyoyu yabancı cisim olarak algılıyor ve öldürmek ,atmak istiyor.
işte bu serum bunu engellemek için...
kızlar birazdan kan tahlili vermeye gidicem dua edinde değerlerim yükselmiş olsun çok heycanlıyım rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır
öncelikle çok güzel bi topik umut verici bizim gibi insanların olduğunu bilmek bile avutuyor allah hepimize yardım etsin 36 yaşındayım 12 yıldır çocuk istiyoruz sebepsiz infertilite 3 aşılama 2 tüp bebek vs bir sürü şeydenedik hiç biri tutmadı napcağımı bilemiyorum memorial ı herkes öneriyor ama fiyatlar fahiş devletle anlaşmaları yok diğer iki denemeyi özelde yaptık birikimler uçtu gitti kafam çoooooook karışık sizce napmalı bende 2014 annelerinden olmak istiyorum
Tesekkur ederim cnm ..su pozitif kelimesini oniki gun sonra duysam sen o zaman gor beni :))