• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cnm cok tesekkur ederim... rabbim hayirli haberler almayi duymayi hayirli haberler vermeyi nasip etsin.. darisi basina... bak ben artik hamisimmm :)) bol bol yatiyor her okuduğum isimde dua ediyorum.

aysennn:)
senı bu kadar pozitif görmek ne güzelll yaa :46::46::46::46:

Deniycem yaa valla bende heveslendim sanki hemen hamile kalcakmışım gibi hissettim :16:

valla aynen öyle oluyor ben ilk kullandığım ay zaten hamile kaldım:52::52::52:
dış gebelik oldu ama oldu yani:1::1:
bi de sürekli pozitif testler görmek ikinci çizgiyi görmek havaya sokuyor insanı:1:

Kızlar birde geçmiş sayfalarda bir serumdan bahsetmissiniz o konuda yeni bir gelisme var mi

Allah ıyılık versın canım..
çok çok geçmiş olsun..Umarım maçınız da güzel geçer.kazanan siz olursunuz

günaydın canım..
hadi bakalım başarılar kızlarına umarım güzel sonuc alırsınız.
sanada tekrar geçmiş olsun canım

Selamlar kızlar dualarınızla aldık bugün maçı
Yarın. Finaldeyiz inşallah
Dişimide yaptırdım
Tüp için tüm hazırlıklar tm gaz devam

Cnm cok uzuldummm biraz su günlerin tadini cikarayim. Netice itibariyle bebisimi gobisime koydular.... ben hamleyim ... :))

süpersin ve iyi bir örneksin her türlü olumsuzluğa zorluğa rağmen bu şekilde pozitif olmanı takdirle karşılıyorum..

nasıl bir gelişme olması lazımdı kuzum:1::1::1:
adınımı merak ediyorsun yazayım ben sana intralitit...
uygun bir fiyatı varmış...

Vanım ben hiç duymadım bu serumu
Ne işe yarıyoki
Goggle aradım ama bulamadım

Vanım ben hiç duymadım bu serumu
Ne işe yarıyoki
Goggle aradım ama bulamadım

bağşıklık sistemi çok güçlü olanlarda vücut embriyoyu yabancı cisim olarak algılıyor ve öldürmek ,atmak istiyor.
işte bu serum bunu engellemek için...

bağşıklık sistemi çok güçlü olanlarda vücut embriyoyu yabancı cisim olarak algılıyor ve öldürmek ,atmak istiyor.
işte bu serum bunu engellemek için...

Canım değil vanım yazmışım :9:
Bende birde bu çıkmasın yaa
Hayırlısı diyelim
Nasılsın editörüm :16:
Ben bir kereviz yapıp geleyim

kızlar birazdan kan tahlili vermeye gidicem dua edinde değerlerim yükselmiş olsun çok heycanlıyım rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır

kızlar birazdan kan tahlili vermeye gidicem dua edinde değerlerim yükselmiş olsun çok heycanlıyım rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır

Hadi hayırlısı
Güzel haberlerle dön inşallah :26:
Dualarımız seninle canım

öncelikle çok güzel bi topik umut verici bizim gibi insanların olduğunu bilmek bile avutuyor allah hepimize yardım etsin 36 yaşındayım 12 yıldır çocuk istiyoruz sebepsiz infertilite 3 aşılama 2 tüp bebek vs bir sürü şeydenedik hiç biri tutmadı napcağımı bilemiyorum memorial ı herkes öneriyor ama fiyatlar fahiş devletle anlaşmaları yok diğer iki denemeyi özelde yaptık birikimler uçtu gitti kafam çoooooook karışık sizce napmalı bende 2014 annelerinden olmak istiyorum

öncelikle çok güzel bi topik umut verici bizim gibi insanların olduğunu bilmek bile avutuyor allah hepimize yardım etsin 36 yaşındayım 12 yıldır çocuk istiyoruz sebepsiz infertilite 3 aşılama 2 tüp bebek vs bir sürü şeydenedik hiç biri tutmadı napcağımı bilemiyorum memorial ı herkes öneriyor ama fiyatlar fahiş devletle anlaşmaları yok diğer iki denemeyi özelde yaptık birikimler uçtu gitti kafam çoooooook karışık sizce napmalı bende 2014 annelerinden olmak istiyorum

canım bende ataşehir memorialde yaptırdım ama gerçekten çok pahalı ama embriyolokları gerçekten çok iyi bu süreçte bence dr dan çok embriyoloklar çok önemli inş hakkında hayırlısı olur eğer şişli memorial de yaptırmak istersende tanıdım çok iyi ir dr var hale Karagözoğlu diye

Tesekkur ederim cnm ..su pozitif kelimesini oniki gun sonra duysam sen o zaman gor beni :))

eşime olaylı yolculuğunuzu anlatmıştım.ertesi gün soruyo embriyo sağlıklı mı diye?ki benim eşim acayip umursamaz bi insandır. doyısıyla elbette pozitif seni uçurur ama inan bizde coşacağız.

Back