kızlar birazdan kan tahlili vermeye gidicem dua edinde değerlerim yükselmiş olsun çok heycanlıyım rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır
Hadi bakalim cnm... güzel bi haber getir bize ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar birazdan kan tahlili vermeye gidicem dua edinde değerlerim yükselmiş olsun çok heycanlıyım rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır
öncelikle çok güzel bi topik umut verici bizim gibi insanların olduğunu bilmek bile avutuyor allah hepimize yardım etsin 36 yaşındayım 12 yıldır çocuk istiyoruz sebepsiz infertilite 3 aşılama 2 tüp bebek vs bir sürü şeydenedik hiç biri tutmadı napcağımı bilemiyorum memorial ı herkes öneriyor ama fiyatlar fahiş devletle anlaşmaları yok diğer iki denemeyi özelde yaptık birikimler uçtu gitti kafam çoooooook karışık sizce napmalı bende 2014 annelerinden olmak istiyorum
Tesekkur ederim cnm ..su pozitif kelimesini oniki gun sonra duysam sen o zaman gor beni :))
Canım değil vanım yazmışım
Bende birde bu çıkmasın yaa
Hayırlısı diyelim
Nasılsın editörüm
Ben bir kereviz yapıp geleyim
öncelikle çok güzel bi topik umut verici bizim gibi insanların olduğunu bilmek bile avutuyor allah hepimize yardım etsin 36 yaşındayım 12 yıldır çocuk istiyoruz sebepsiz infertilite 3 aşılama 2 tüp bebek vs bir sürü şeydenedik hiç biri tutmadı napcağımı bilemiyorum memorial ı herkes öneriyor ama fiyatlar fahiş devletle anlaşmaları yok diğer iki denemeyi özelde yaptık birikimler uçtu gitti kafam çoooooook karışık sizce napmalı bende 2014 annelerinden olmak istiyorum
editörüm bilgilerimi yazarken sebebi yazmayı unutmuşum. tek yumurtalığım var rezervim az ve kaliteli değil.
yeşilli editörüm,
1_bizi neden ihmal ediyosun?
2_kereviz candır.ben sana özelden bi tarif göndereyimde bayıl
Tesekkurler gulden . Onumuzdeki ay deniycem heycan olur hayatimda :))Ovulasyon testi idrar testi gibi sabah idrarı ile yapılmaz sakııınnnnnnn...
Saat 11.00 gibi yapın hergün aynı saatte yapın öncesinde fazla sıvı almayın..
gebelik testi gibi idrarı damlatıyorsunuz ikinci çizgi kontrol çizgisiye aynı koyuluğa geldiğinde hatta da koyu olduğunda o gün mutlak ilişki günüdür kaçırmayın asla...
gebelik testi bildiğiniz gibi BHCG yi tespit eder..
Ovulasyon testide kitin üzerinde yazdığı LH değerini tespit eder...
LH değeri tavan yaptığında ikinci çizgi çok koyu çıkar bu da yumurtlama bir kaç saat içinde olabilir demektir..
iyi yumurtlamalar dilerim
Eylem guzel haberini bekliyoruz git gel hayirlisiyla .kızlar birazdan kan tahlili vermeye gidicem dua edinde değerlerim yükselmiş olsun çok heycanlıyım rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır
Tesekkurler gulden . Onumuzdeki ay deniycem heycan olur hayatimda :))
Eylem guzel haberini bekliyoruz git gel hayirlisiyla .
nasıl bir gelişme olması lazımdı kuzum
adınımı merak ediyorsun yazayım ben sana intralitit...
uygun bir fiyatı varmış...
Bak gelişme olmuş bile son dakika haberleri serumun adi intralipid mis
bu çatlmasını engelleyici iğneden sonra bnm miğdeme kramplar giriyor. gazım varmış gibi. içimde resmen bişiler patlıyor sanki. normal midir?
merhaba canım hayırlı olsun tedavın..
bende 25 yasındayım ınsallah bu yaş bize bebeklerimizi getirirrr..
gülden arkadaşımız senı listeye ekler cnmm HOŞGELDİN
beni de listeye eklermisiniz 2,5 yıldır bebek istiyorum yaşım 25. kısmetse ilk denemem olacak ocak ayında. bahceci diyarbakır tüp bebek merkezinde. sebep: yumurtlama tembelliği+sayı,hareket azlığı+morfoloji... teşekkürler
Kizlar kocami ikna ettim yarin gelip beni alacak. Evime gidecegim ... yaklasik 4 saat sürüyor.