• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
öncelikle çok güzel bi topik umut verici bizim gibi insanların olduğunu bilmek bile avutuyor allah hepimize yardım etsin 36 yaşındayım 12 yıldır çocuk istiyoruz sebepsiz infertilite 3 aşılama 2 tüp bebek vs bir sürü şeydenedik hiç biri tutmadı napcağımı bilemiyorum memorial ı herkes öneriyor ama fiyatlar fahiş devletle anlaşmaları yok diğer iki denemeyi özelde yaptık birikimler uçtu gitti kafam çoooooook karışık sizce napmalı bende 2014 annelerinden olmak istiyorum

işin maddiyat kısmını en iyi siz bilirsiniz,allah yardımcınız olsun

Tesekkur ederim cnm ..su pozitif kelimesini oniki gun sonra duysam sen o zaman gor beni :))

inşallahhhh canı gönülden diliyorum canım pozitifi görmeni...

Canım değil vanım yazmışım :9:
Bende birde bu çıkmasın yaa
Hayırlısı diyelim
Nasılsın editörüm :16:
Ben bir kereviz yapıp geleyim

iyiyim kuzum yoğunum bu ara aktif olamıyorum sizinle...
kereviz hiiçççç yemedim ben biliyormusun hep önyargılı baktım kendilerine hiç yemedim:50::50:

kızlar birazdan kan tahlili vermeye gidicem dua edinde değerlerim yükselmiş olsun çok heycanlıyım rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır

canım ben çok inanıyorum değerinin katlandığına 150 den aşağı gelemez gör bak:1:

öncelikle çok güzel bi topik umut verici bizim gibi insanların olduğunu bilmek bile avutuyor allah hepimize yardım etsin 36 yaşındayım 12 yıldır çocuk istiyoruz sebepsiz infertilite 3 aşılama 2 tüp bebek vs bir sürü şeydenedik hiç biri tutmadı napcağımı bilemiyorum memorial ı herkes öneriyor ama fiyatlar fahiş devletle anlaşmaları yok diğer iki denemeyi özelde yaptık birikimler uçtu gitti kafam çoooooook karışık sizce napmalı bende 2014 annelerinden olmak istiyorum

hoşgeldin beyzacım..
listemize ekleyecem senide bilgin olsun...
memorial i bende öneririm ama dediğin gibi biraz ücreti fazla..
rapor hakkını kullanmadın sanırım rapor çıkarabilir ve sgk ile anlaşmalı bir merkez seçebilirsin...
hangi ilde tüp yapabilirsin nerdesin yani..

yeşilli editörüm,
1_bizi neden ihmal ediyosun?
2_kereviz candır.ben sana özelden bi tarif göndereyimde bayıl

Son düzenleme:
yeşilli editörüm,
1_bizi neden ihmal ediyosun?
2_kereviz candır.ben sana özelden bi tarif göndereyimde bayıl

canım bazı yazılar hazıtlıyorum bölüm için faydalı bilgiler olacak o sebeple burda olsamda katılamıyorum fazla...
az kaldı daha akitf olacam...
tarifini bekliyorum:52::52::52:

Ovulasyon testi idrar testi gibi sabah idrarı ile yapılmaz sakııınnnnnnn...
Saat 11.00 gibi yapın hergün aynı saatte yapın öncesinde fazla sıvı almayın..
gebelik testi gibi idrarı damlatıyorsunuz ikinci çizgi kontrol çizgisiye aynı koyuluğa geldiğinde hatta da koyu olduğunda o gün mutlak ilişki günüdür kaçırmayın asla...
gebelik testi bildiğiniz gibi BHCG yi tespit eder..
Ovulasyon testide kitin üzerinde yazdığı LH değerini tespit eder...
LH değeri tavan yaptığında ikinci çizgi çok koyu çıkar bu da yumurtlama bir kaç saat içinde olabilir demektir..
iyi yumurtlamalar dilerim:42::1:
Tesekkurler gulden . Onumuzdeki ay deniycem heycan olur hayatimda :))

kızlar birazdan kan tahlili vermeye gidicem dua edinde değerlerim yükselmiş olsun çok heycanlıyım rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır
Eylem guzel haberini bekliyoruz git gel hayirlisiyla .

Tesekkurler gulden . Onumuzdeki ay deniycem heycan olur hayatimda :))

Eylem guzel haberini bekliyoruz git gel hayirlisiyla .

rica ederim canım...
idrar testi deyip durmuşum alışkanlık işte ikiside idrar testi aslında ama biri gebelik biri ovulasyon testi anladınız zaten eminim ama yazmak istedim yinede...

bu çatlmasını engelleyici iğneden sonra bnm miğdeme kramplar giriyor. gazım varmış gibi. içimde resmen bişiler patlıyor sanki. normal midir?

bu çatlmasını engelleyici iğneden sonra bnm miğdeme kramplar giriyor. gazım varmış gibi. içimde resmen bişiler patlıyor sanki. normal midir?

yumurta sayın fazlamı canım ondan dolayıda olabilir..
artık yumiler büyüyor bir de iğnelerin yan etkisi ile şişlik vs..hissedebilirsin..
bence normal ayaklarını sıcak tutu üşütme sakın...

merhaba canım hayırlı olsun tedavın..
bende 25 yasındayım :16: ınsallah bu yaş bize bebeklerimizi getirirrr..
gülden arkadaşımız senı listeye ekler cnmm HOŞGELDİN

hoşbulduk inşallah tez zamanda meleklerimize kavuşuruz 2014 hepimize anneliği getisin inş..:49::49::49::49:

beni de listeye eklermisiniz :3::3: 2,5 yıldır bebek istiyorum yaşım 25. kısmetse ilk denemem olacak ocak ayında. bahceci diyarbakır tüp bebek merkezinde. sebep: yumurtlama tembelliği+sayı,hareket azlığı+morfoloji... teşekkürler:16::16::16:

Kizlar kocami ikna ettim yarin gelip beni alacak. Evime gidecegim ... yaklasik 4 saat sürüyor.

Selam kızlaaaarrr.
Daha dün gördüm topiği.maşallah 346 sayfa olmuş bile. 2014 uğurlu gelir inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu yıl bebişlerini.:16:

beni de listeye eklermisiniz :3::3: 2,5 yıldır bebek istiyorum yaşım 25. kısmetse ilk denemem olacak ocak ayında. bahceci diyarbakır tüp bebek merkezinde. sebep: yumurtlama tembelliği+sayı,hareket azlığı+morfoloji... teşekkürler:16::16::16:

hoşgeldin:16:
hemen ekliyorum listemize...
ilk denemende evladına kavuşursun inşallah:16:

Back