• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Gunaydin guzel anne adaylari guzel bir gun olsun ve guzel haberler alalim.Cuma transferim var insallah bende yakinda test gunu bekleyenler gurubuna girecegim :)

saol saracım aminnnn diyorum gönlünden geçene:16:

:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

Kizlar gunaydin... gunaydin en guzel anne adaylari... gunaydin hepimize....

sanada günaydın canım

Günaydın cnm benim nasıl oldun ??

bugün daha iyiyim canım sen nasılsın toparlanabildinmi :38:

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar... test gunum 4 ocak ... rabbim hepimuze anne olmayi nasip etsin emeklerimizi bosa cikarmasin

inşallah bebeğine kavuşursun canım :38:

Son düzenleme:
Gunaydin guzel anne adaylari guzel bir gun olsun ve guzel haberler alalim.Cuma transferim var insallah bende yakinda test gunu bekleyenler gurubuna girecegim :)

rabbim inşallah nasip eder bebişini ,sana sımsıkı tutunur ve bırakmaz inşallah, allah yardımcın olsun cuma mübarek gün inşallah uğur grtirir

Tesekkur ederim kizlar iyi dilekleriniz icin... walla cookkk degisik duygular.., tam bitti derken yeni bir umut... Allah im emeklerimizi bosa cikarmasin....

günaydın yokhecim iyiym sen nasılsın

sanada günaydın kuzum

Allh iylik versin canım bende iyim desem de canım sıkılıyor:ssz:bizimki gidip tüp deneyelim diyor ama :50:benim ayaklarım gitmiyor:50:içimde boşluk var hiç bişey hissetmiyorum :50:ve umudumda yok okadar olumsuzki hayatımdaki sıkıntılar sorunlar :ssz:anlican kararsızım yaza düşünüyorum ama bilmiyoru. Nasip mutluluk olsaydı azda olsa umudum olurdu ama yok sorunlarda olunca:43:pofff :ssz:okulum umudum şimdilik napim dua ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin ztn olacagı varsa o yönlendirir :40:

inşallahhh mübarek cumada sana meleklerin sımsıkı tutunur

$image.jpg Elimde Birseyim Yok Deme: Yüzündeki Tebessüm En Büyük Sadakadir. Diyecek Sözüm Yok Deyipte Susma: Allahin Selami En Büyük Kelamdir. Kimseye Yardim Edemiyorum Deyip Ümidini Kesme: Ettigin Dua Büyük Yardimdir. Ümidim Yok Deyipte Gaflete Dalma: RABBiMIN Kapisi Her Zaman Aciktir...:40:

oo ne guuzell yavruna kavuşmana az kaldı desene cnm :)

gunaydin arkadaslarr bugun suleymaniyede rapor icin jinek. muayenem var umarim kist gecmistir..

inşallah tatlm.

Tesekkur ederim kizlar iyi dilekleriniz icin... walla cookkk degisik duygular.., tam bitti derken yeni bir umut... Allah im emeklerimizi bosa cikarmasin....

dimi yaaa..
çok sevındım vala ....amin cnm

günaydın kızlar nabersiniz
ben bugün daha iyiyim
hatta yarıfinal maçına gidecem kızlarımı yalnız bırakamam
11.30da maç çıkarım birazdan

Eki Görüntüle 906872 Elimde Birseyim Yok Deme: Yüzündeki Tebessüm En Büyük Sadakadir. Diyecek Sözüm Yok Deyipte Susma: Allahin Selami En Büyük Kelamdir. Kimseye Yardim Edemiyorum Deyip Ümidini Kesme: Ettigin Dua Büyük Yardimdir. Ümidim Yok Deyipte Gaflete Dalma: RABBiMIN Kapisi Her Zaman Aciktir...:40:

AY ARKADAŞIMMMMMMM paylaşımın çok güzell çok anlamlı ALLAH RAZI OLSUN

Allh iylik versin canım bende iyim desem de canım sıkılıyor:ssz:bizimki gidip tüp deneyelim diyor ama :50:benim ayaklarım gitmiyor:50:içimde boşluk var hiç bişey hissetmiyorum :50:ve umudumda yok okadar olumsuzki hayatımdaki sıkıntılar sorunlar :ssz:anlican kararsızım yaza düşünüyorum ama bilmiyoru. Nasip mutluluk olsaydı azda olsa umudum olurdu ama yok sorunlarda olunca:43:pofff :ssz:okulum umudum şimdilik napim dua ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin ztn olacagı varsa o yönlendirir :40:
hayırlısı canım ne diyeyim ama cok olumsuzsunuz mutsuzsunuz yaa böyle olmazki

ben bugün daha iyiyim

Allah ıyılık versın canım..
çok çok geçmiş olsun..Umarım maçınız da güzel geçer.kazanan siz olursunuz

Herkese Günaydın, çok güzel ve umut dolu bir gün olsun.

Ayşen, inşallah yavrun sımsıkı tutunur sana, aklım sende dualarım seninle.
yıldız, ben de seni merak ediyordum. Cuma transferin varmış çok sevindim. Bir tane mi koyacaklar iki tane mi? Senden güzel haberler almayı çok istiyorum arkadaşım, bebeğini seveceğim inşallah... Allah yardımcın olsun.

ben perşembe günü testi tekrarlayıp bu sefer inşallah öğreneceğim hamile miyim değil miyim... Tam 16 günlük bir bekleyiş olacak. Zaman bana hiç geçmiyor, tadım hiç yok. İnşallah bir mucize olur.

Öpüyorum hepinizi.:16::16::16:

ben bugün daha iyiyim
günaydın canım..
hadi bakalım başarılar kızlarına umarım güzel sonuc alırsınız.
sanada tekrar geçmiş olsun canım

Back