Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol saracım aminnnn diyorum gönlünden geçene
Kizlar gunaydin... gunaydin en guzel anne adaylari... gunaydin hepimize....
Günaydın cnm benim nasıl oldun ??
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar... test gunum 4 ocak ... rabbim hepimuze anne olmayi nasip etsin emeklerimizi bosa cikarmasin
Gunaydin guzel anne adaylari guzel bir gun olsun ve guzel haberler alalim.Cuma transferim var insallah bende yakinda test gunu bekleyenler gurubuna girecegim :)
sanada günaydın canım
bugün daha iyiyim canım sen nasılsın toparlanabildinmi
inşallah bebeğine kavuşursun canım
gunaydin arkadaslarr bugun suleymaniyede rapor icin jinek. muayenem var umarim kist gecmistir..
rabbim inşallah nasip eder bebişini ,sana sımsıkı tutunur ve bırakmaz inşallah, allah yardımcın olsun cuma mübarek gün inşallah uğur grtirir
günaydın yokhecim iyiym sen nasılsın
sanada günaydın kuzum
gunaydin arkadaslarr bugun suleymaniyede rapor icin jinek. muayenem var umarim kist gecmistir..
Gunaydin guzel anne adaylari guzel bir gun olsun ve guzel haberler alalim.Cuma transferim var insallah bende yakinda test gunu bekleyenler gurubuna girecegim :)
Tesekkur ederim kizlar iyi dilekleriniz icin... walla cookkk degisik duygular.., tam bitti derken yeni bir umut... Allah im emeklerimizi bosa cikarmasin....
Eki Görüntüle 906872 Elimde Birseyim Yok Deme: Yüzündeki Tebessüm En Büyük Sadakadir. Diyecek Sözüm Yok Deyipte Susma: Allahin Selami En Büyük Kelamdir. Kimseye Yardim Edemiyorum Deyip Ümidini Kesme: Ettigin Dua Büyük Yardimdir. Ümidim Yok Deyipte Gaflete Dalma: RABBiMIN Kapisi Her Zaman Aciktir...
Eki Görüntüle 906872 Elimde Birseyim Yok Deme: Yüzündeki Tebessüm En Büyük Sadakadir. Diyecek Sözüm Yok Deyipte Susma: Allahin Selami En Büyük Kelamdir. Kimseye Yardim Edemiyorum Deyip Ümidini Kesme: Ettigin Dua Büyük Yardimdir. Ümidim Yok Deyipte Gaflete Dalma: RABBiMIN Kapisi Her Zaman Aciktir...
hayırlısı canım ne diyeyim ama cok olumsuzsunuz mutsuzsunuz yaa böyle olmazkiAllh iylik versin canım bende iyim desem de canım sıkılıyorbizimki gidip tüp deneyelim diyor ama benim ayaklarım gitmiyoriçimde boşluk var hiç bişey hissetmiyorum ve umudumda yok okadar olumsuzki hayatımdaki sıkıntılar sorunlar anlican kararsızım yaza düşünüyorum ama bilmiyoru. Nasip mutluluk olsaydı azda olsa umudum olurdu ama yok sorunlarda oluncapofff okulum umudum şimdilik napim dua ediyorum rabbim hayırlısını nasip etsin ztn olacagı varsa o yönlendirir
günaydın kızlar nabersiniz
ben bugün daha iyiyim
hatta yarıfinal maçına gidecem kızlarımı yalnız bırakamam
11.30da maç çıkarım birazdan
günaydın canım..günaydın kızlar nabersiniz
ben bugün daha iyiyim
hatta yarıfinal maçına gidecem kızlarımı yalnız bırakamam
11.30da maç çıkarım birazdan