izindeyim sekerim...aferin kızımm böyle devamm
benım evde varda ne oluyor sankımmk
eşim var başımda gardiyan gibi
günaydın yetercim iyiyiz sen nasılımgünaydın kızlar keyifler nasıl
günaydın kızlar keyifler nasıl
izindeyim sekerim...
benim evde olsa iyi olucak alıcam zaten bitane net eve 5 de evde oluyorum 8 den sonra 10 a kadar bosum eşimde yok canım sıkılıyor
günaydın yetercim iyiyiz sen nasılım
kocadan 2 bucuk sene sonraizin cıkmısken alıcam zatenhımm anladım cnm ozaman sana gerekli gerçekten al bitane
saol sekerimmm benm
benkayram günaydın canım nasılsın iyimisinnn prensesler nasılll
merhaba canım..
senınde bebeklerın hayırlı olsun ne kadarlık hamılesın :))
çok sevındım cnm..
daha once aramıştım falan dedın dımııı :))
günaydınn cnm..inşallah
günaydın cnm çok şükür iyi diyelim iyi olsun
sen kesin iyisindir dün cimcimenle beraberdin :)
izindeyim sekerim...
Benim evde olsa iyi olucak alıcam zaten bitane net eve 5 de evde oluyorum 8 den sonra 10 a kadar bosum eşimde yok canım sıkılıyor
Günaydın yetercim iyiyiz sen nasılım
kocadan 2 bucuk sene sonraizin cıkmısken alıcam zaten
gunaydin tatlim ben iyiyim cok sukur kizlar da iyiler cok cadilar teyzesi parmaklarinda oynatiyorlar..Allahim hepinize nasip etsin..Sen nasilsin gelisme var mi? Ben cok vakit bulamiyorum
Selam canim ben ekimde kizlarimi kucagima aldim cok sukur..Darisi basiniza olur insallah..
ben iyiyim cok şükür canım 2. denemem ekimde negatifle sonuclandı haberin varmı bilmiyorum..gunaydin tatlim ben iyiyim cok sukur kizlar da iyiler cok cadilar teyzesi parmaklarinda oynatiyorlar..Allahim hepinize nasip etsin..Sen nasilsin gelisme var mi? Ben cok vakit bulamiyorum
.
tabi dün cimcimenin yanındaydın iyi olursun..iyiym balım
ozaman al canımm fikrini değiştirmeden :))
saol saracım aminnnn diyorum gönlünden geçenegünaydın kızlar herkes için güzel bir gün olsun tüm kötülükler uzak iyilik melekleri yakınınızda olsun
oooooooooooooo dün çok güzeldi yaaaiyim canım eşimin amcası rahatszımış onu ziyarete gideceğiz
günaydın kızlar herkes için güzel bir gün olsun tüm kötülükler uzak iyilik melekleri yakınınızda olsun
günaydın aysencim hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur sana bebişin arkadaşım 4 ocakta büyük gün olurKizlar gunaydin... gunaydin en guzel anne adaylari... gunaydin hepimize....
günaydın kızlar herkes için güzel bir gün olsun tüm kötülükler uzak iyilik melekleri yakınınızda olsun
Kizlar gunaydin... gunaydin en guzel anne adaylari... gunaydin hepimize....
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar... test gunum 4 ocak ... rabbim hepimuze anne olmayi nasip etsin emeklerimizi bosa cikarmasin
günaydın kızlar hepiniz için güzel haberler alıp vereceğimiz birgün olsun inşallah
hamile olanlar bebişlerinizi Allah ım korusun
sonuç bekleyenler umarım güzel haberlerle dönersiniz
bende kırmızıları gördüm ve yarın tedavi için bismillah diyip başlayacağım
Allah ım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin,hepimizin bu yolda yanında olsun sabrını versin hepinizi öpüyorum güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?