2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
aferin kızımm böyle devamm

benım evde varda ne oluyor sankımmk
eşim var başımda gardiyan gibi
izindeyim sekerim...
benim evde olsa iyi olucak alıcam zaten bitane net eve 5 de evde oluyorum 8 den sonra 10 a kadar bosum eşimde yok canım sıkılıyor

günaydın kızlar keyifler nasıl
günaydın yetercim iyiyiz sen nasılım

günaydın kızlar keyifler nasıl

İYİYİZ canım saoll...
sen nasılsın?

izindeyim sekerim...
benim evde olsa iyi olucak alıcam zaten bitane net eve 5 de evde oluyorum 8 den sonra 10 a kadar bosum eşimde yok canım sıkılıyor

günaydın yetercim iyiyiz sen nasılım

hımm anladım cnm ozaman sana gerekli gerçekten al bitane

saol sekerimmm benm

benkayram günaydın canım nasılsın iyimisinnn prensesler nasılll

gunaydin tatlim ben iyiyim cok sukur kizlar da iyiler cok cadilar teyzesi parmaklarinda oynatiyorlar..Allahim hepinize nasip etsin..Sen nasilsin gelisme var mi? Ben cok vakit bulamiyorum

merhaba canım..
senınde bebeklerın hayırlı olsun ne kadarlık hamılesın :))

çok sevındım cnm..
daha once aramıştım falan dedın dımııı :))

günaydınn cnm..inşallah

Selam canim ben ekimde kizlarimi kucagima aldim cok sukur..Darisi basiniza olur insallah..

Son düzenleme:
izindeyim sekerim...
Benim evde olsa iyi olucak alıcam zaten bitane net eve 5 de evde oluyorum 8 den sonra 10 a kadar bosum eşimde yok canım sıkılıyor

Günaydın yetercim iyiyiz sen nasılım

iyiym balım

kocadan 2 bucuk sene sonraizin cıkmısken alıcam zaten

ozaman al canımm fikrini değiştirmeden :))

aaaaayyyy ne güzell allah bağışlasın canımmmmmmmmmm... ne güzellllllll

gunaydin tatlim ben iyiyim cok sukur kizlar da iyiler cok cadilar teyzesi parmaklarinda oynatiyorlar..Allahim hepinize nasip etsin..Sen nasilsin gelisme var mi? Ben cok vakit bulamiyorum
.
ben iyiyim cok şükür canım 2. denemem ekimde negatifle sonuclandı haberin varmı bilmiyorum..
gecenlerde dr umla görüştük genetik testlerinikanama phtılaşma testlerimi istedi onlar için ugrasıyodum şükrüki bu sahab aldım randevu haziran temmuz gibide hist. yaparız dedik öyle şimdilik maddi acıdan toarlanmayı bekliyorum..
cadılarını öp benm için inşallah dediğin gibi bizede kısmet bi gün olur arkadasım

günaydın kızlar herkes için güzel bir gün olsun tüm kötülükler uzak iyilik melekleri yakınınızda olsun

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar... test gunum 4 ocak ... rabbim hepimuze anne olmayi nasip etsin emeklerimizi bosa cikarmasin

günaydın kızlar hepiniz için güzel haberler alıp vereceğimiz birgün olsun inşallah

hamile olanlar bebişlerinizi Allah ım korusun

sonuç bekleyenler umarım güzel haberlerle dönersiniz

bende kırmızıları gördüm ve yarın tedavi için bismillah diyip başlayacağım

Allah ım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin,hepimizin bu yolda yanında olsun sabrını versin hepinizi öpüyorum güzel anneler

günaydın kızlar herkes için güzel bir gün olsun tüm kötülükler uzak iyilik melekleri yakınınızda olsun

inşallah canımmmmmmmmmm sana da GÜNAYDINNN :)

Kizlar gunaydin... gunaydin en guzel anne adaylari... gunaydin hepimize....

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar... test gunum 4 ocak ... rabbim hepimuze anne olmayi nasip etsin emeklerimizi bosa cikarmasin

güNAYDINNNNN tatlım..
baaak korktuğun gibi olmadı gördün mü transferin yapıldı ohhhhhhhh şimdi sıra o mutlu haberi almaktaaa..
ben inanıyorum yaa olucak bu iş

kocamann bi AMİNNNNNNN diyorum canımmmmmmm..
inşallah tedavinn çook güzel geçer ve sonunda bebişin seninle olurrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…