2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ayyyyyyyyy kızlarrr cok mutluyum randevu aldım hemde 24 ocağaaa nasıl sevinçliyim anlatamam bana mart ayı için bile ocakta aramanız gerekiyo demişlerdi daha öncekinde nasıl mutluyum bilemezsinizz

günaydın arkadaşlar umarım her kez iyidir inşallah 2014 de hamile kalırız ve hepimizin göbüşleri bebeklerle dolu olur

Yeni topicin hayirli olsun guldenim insallah herkese ugur getirir..

merhaba canım..
senınde bebeklerın hayırlı olsun ne kadarlık hamılesın :))

ayyyyyyyyy kızlarrr cok mutluyum randevu aldım hemde 24 ocağaaa nasıl sevinçliyim anlatamam bana mart ayı için bile ocakta aramanız gerekiyo demişlerdi daha öncekinde nasıl mutluyum bilemezsinizz

çok sevındım cnm..
daha once aramıştım falan dedın dımııı :))

günaydın arkadaşlar umarım her kez iyidir inşallah 2014 de hamile kalırız ve hepimizin göbüşleri bebeklerle dolu olur

günaydınn cnm..inşallah

Gelsin kulağını bi çekelim :)

hee kolaydı kulağını çekmekkkk
artıkın o editörr şekerim ona göre

ben iyiyim sen de iyisin dir inşallah kocamı işe gönderdim pc nin başından kalkabilirsem evi temizliyeceğim sabah sabh hrkez burda ne güzel

evet cnm burdayızzz...
iş yerındeyz ondan burdayım yoksa bu saatte evde olsam uyurdum

çok sevındım cnm..
daha once aramıştım falan dedın dımııı :))
dememmi patron senle ne konustuysak aynısını dedim
inşallah herşey gönlünce olur
saol canım benim

Gelsin kulağını bi çekelim :)
yok kızz kıyamayız biz yine ona

ben iyiyim sen de iyisin dir inşallah kocamı işe gönderdim pc nin başından kalkabilirsem evi temizliyeceğim sabah sabh hrkez burda ne güzel
cok şükür iyiyim canım bildiğin gibi genetik testlerimi filan istemişti dr umun onları yaptırıcaz randevu alamıyodum fakilteden normaldede fiyatları cok fazla bi şekilde bugün alabildim nasıl sevindim anlatamam
işteyim bende buralardayım erkencikten..
yeni topik yeni umutlar oldu canım hareketliyiz maşallah burada

Cnm burası bağımlılık yapıyor benimde temizlik yapmam lazım hatta dün yapacaktım bi türlü buradan çıkamadım :)

aynen valla..
gerçi ben gece tutuyorum kendımı gırmıyorum..yoksa eşim bi dünya söylenir..

aferin kızımm böyle devamm

Hahahah doğru ya ben onu unutmuştum :))
Gülden bitane bitane :)

ewettttttttttttttt....

aynen canım bende iş yerinden giriyorum nete evde yok ondan bu saatlerde topik acıyom

benım evde varda ne oluyor sankımm
eşim var başımda gardiyan gibi

gülden facede sin galiba senin dışında herkes burda ilk sen günaydın derdin yoksa hasta filan mı oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…