saol sekerimmm benmGünaydın kızlar ayıcıklarınız güne güzel başlamama neden oldu içim açıldı :)))
benkayram günaydın canım nasılsın iyimisinnn prensesler nasılllYeni topicin hayirli olsun guldenim insallah herkese ugur getirir..
günaydınn tatlışım..
evet yaa nafişle denk geldi bugun ayılarımız
günaydın tarsukkkk nasılsın balım iyimisin duana kocaman amin diyorum canımgünaydın arkadaşlar umarım her kez iyidir inşallah 2014 de hamile kalırız ve hepimizin göbüşleri bebeklerle dolu olur
Yeni topicin hayirli olsun guldenim insallah herkese ugur getirir..
ayyyyyyyyy kızlarrr cok mutluyum randevu aldım hemde 24 ocağaaa nasıl sevinçliyim anlatamam bana mart ayı için bile ocakta aramanız gerekiyo demişlerdi daha öncekinde nasıl mutluyum bilemezsinizz
günaydın arkadaşlar umarım her kez iyidir inşallah 2014 de hamile kalırız ve hepimizin göbüşleri bebeklerle dolu olur
ayyyyyyyyy kızlarrr cok mutluyum randevu aldım hemde 24 ocağaaa nasıl sevinçliyim anlatamam bana mart ayı için bile ocakta aramanız gerekiyo demişlerdi daha öncekinde nasıl mutluyum bilemezsinizz
bide erken kaçmış topikten gece dimi canım olmadı şimdi bu güldenin yaptıgıGülden nerde kaldı ben ondan önce erken kalkmış olamam imkansızzz :))
günaydın arkadaşlar umarım her kez iyidir inşallah 2014 de hamile kalırız ve hepimizin göbüşleri bebeklerle dolu olur
Gülden nerde kaldı ben ondan önce erken kalkmış olamam imkansızzz :))
bide erken kaçmış topikten gece dimi canım olmadı şimdi bu güldenin yaptıgı
günaydın tarsukkkk nasılsın balım iyimisin duana kocaman amin diyorum canım
Gelsin kulağını bi çekelim :)
ben iyiyim sen de iyisin dir inşallah kocamı işe gönderdim pc nin başından kalkabilirsem evi temizliyeceğim sabah sabh hrkez burda ne güzel
ben iyiyim sen de iyisin dir inşallah kocamı işe gönderdim pc nin başından kalkabilirsem evi temizliyeceğim sabah sabh hrkez burda ne güzel
dememmi patron senle ne konustuysak aynısını dedimçok sevındım cnm..
daha once aramıştım falan dedın dımııı :))
saol canım beniminşallah herşey gönlünce olur
yok kızz kıyamayız biz yine onaGelsin kulağını bi çekelim :)
cok şükür iyiyim canım bildiğin gibi genetik testlerimi filan istemişti dr umun onları yaptırıcaz randevu alamıyodum fakilteden normaldede fiyatları cok fazla bi şekilde bugün alabildim nasıl sevindim anlatamamben iyiyim sen de iyisin dir inşallah kocamı işe gönderdim pc nin başından kalkabilirsem evi temizliyeceğim sabah sabh hrkez burda ne güzel
hee kolaydı kulağını çekmekkkk
artıkın o editörr şekerim ona göre
evet cnm burdayızzz...
iş yerındeyz ondan burdayım yoksa bu saatte evde olsam uyurdum
aynen canım bende iş yerinden giriyorum nete evde yok ondan bu saatlerde topik acıyomevet cnm burdayızzz...
iş yerındeyz ondan burdayım yoksa bu saatte evde olsam uyurdum
Cnm burası bağımlılık yapıyor benimde temizlik yapmam lazım hatta dün yapacaktım bi türlü buradan çıkamadım :)
dememmi patron senle ne konustuysak aynısını dedim
saol canım benim
yok kızz kıyamayız biz yine ona
cok şükür iyiyim canım bildiğin gibi genetik testlerimi filan istemişti dr umun onları yaptırıcaz randevu alamıyodum fakilteden normaldede fiyatları cok fazla bi şekilde bugün alabildim nasıl sevindim anlatamam
işteyim bende buralardayım erkencikten..
yeni topik yeni umutlar oldu canım hareketliyiz maşallah burada
Hahahah doğru ya ben onu unutmuştum :))
Gülden bitane bitane :)
aynen canım bende iş yerinden giriyorum nete evde yok ondan bu saatlerde topik acıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?