2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin
4500 normal bir ücret merkeze göre değişiyor tabii daha uygun fiyatlı merkezlerde var rapor hakkı kullanabilirsen daha aşağıda bir ücretle tüp bebek yapabilirsin..

bende sımdı merkezı arayıp hemsıreye sormayı dusunuyodum sagol ya gercekden (emre beyden cekındıgımden) onu aramak ıstemedım hergun soruyor der dıye banada ısmını dedıgınde oyle bıseydı tesekkur ederım tekrar
cnm zaten bana altinciyi duyunca ilk ucretsiz psikologdan bahsettileer:))))

seda hnm cok ıyı bırı ama tabıı uzun yorum yapmak ıcın daha erken bakalım faydası olcakmı?

ama onlarında söylemesi gerekti tatlım..
yazdık günah işten izin al git..
bide merkeze uzak bi yer gittiğimiz yer..
Benım işime yakın gerçi

bende senii

aynen canım söylemeleri gerekti bunları alın 3 gün geçerli rapor diye açıkçası bizde daha önce hep özellerde denediğimiz için bilirsiniz onlar hereyi hazırlarlar verirlerdi benimde kabahatım var sorabilirdim ama işte aklıma gelmedi çok yoğudum işten izin alip git gel yoruyor beyini valla

kağıda yaz hocam ya da kodla deee
ne zaman sana uygunsa o zaman öğrenirsin canım olmadı hemşireye sorarsın..

sağol canım meraktan çatlamam an meselesiydi
hoca kazıklamaz be canım deme öyle her merkezin kendine göre fiyat uygulaması var paran varsa gidersin yoksa daha uygun merkezi seçersin.tüp bebek fiyatları bile birbirinden o kadar farklıki kaldıki uyguladıkları işlem ücretlerinde farklılık olmayacak...

intralipid mis tam dogru yazilisi arkadaslar

aklımda tuttamamakda haklıymısım dımı tuaf bır adı var senın sebebı bellımı?

ıstıcekmısın bu serumu:26: ben mutlaka kullancam zaten dr ne dese yapıyorum ılkınden farklı olarak bu serumu kullancaz dedı

o kagıda yaz dılımın ucuna geldı gıttı dıyemedım hocanın karsısında dılım tuttuluyor sorcagım soruları unutcam dıye ıcımden tekrar edıyorum o arada soyledıklerını kacırıyorum ama sagolsun o durmadan anlatıyor sorularımı cvplıyor cuma gunu ıkıncı anlatısıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…