merhaba arkadaşlar ..bizde 3 ay önc varosel ameliyatı oldu eşim ama deeğrler yükselmedi..ve tüp bebek önerildi..2 yada3 ay daha bkleyip olmazsa tüp bebek le çocuk sahibi olmyı deniyeceğiz...fiyat konusunda bir bilgisi olna var mı..bize 4.500 gider ama ialçalr hariç denildi normal mi sizce..
bende sımdı merkezı arayıp hemsıreye sormayı dusunuyodum sagol ya gercekden (emre beyden cekındıgımden) onu aramak ıstemedım hergun soruyor der dıye banada ısmını dedıgınde oyle bıseydı tesekkur ederım tekrarzd86, egunal arkadaslarim hemsire Birsen hanimla gorustum serumun adi intralitit mis tabi dogru yazdiysam ve asla oyle size denilen gibi 3500 tl ye cok maliyetli birsey degil cok ucuza cok makul fiyatli bir serum dedi demekki Murat Berksoy beni kaziklayacakti iyiki kabul etmemisim:)
Hemsire faydali dedi Emre bey ve Aret bey bazi hastalarda uygulatiyor dedi fiyati cok uygun 1,5 saat suruyor doktorun uygun gordugu hastalar uygulamali ben olasam uygulatirdim dedim.
cnm zaten bana altinciyi duyunca ilk ucretsiz psikologdan bahsettileer:))))
güldencim buradanda tebrik edeyim seni editörlüğün hayırlı olsun canım yakışmış arkadaşıma
Bence çok iyi benim tüp bebek 6.100 tuttu cnm
merhaba cnmm
hayırlısı olsun..
evet fiyat normal...ilaçlarda rahat 1.5 falan tutar
hoşgeldin
4500 normal bir ücret merkeze göre değişiyor tabii daha uygun fiyatlı merkezlerde var rapor hakkı kullanabilirsen daha aşağıda bir ücretle tüp bebek yapabilirsin..
ama onlarında söylemesi gerekti tatlım..
yazdık günah işten izin al git..
bide merkeze uzak bi yer gittiğimiz yer..
Benım işime yakın gerçi
bende senii
ben cuma gunu psıkologa gıttım (ucretsız hızmet verılıyor) ıstersen yararlanabılıyosun ogun emre beyde yogundu 5 dk serum hakkında konusmaya dıye gırdım ısmını dedı tuaftı aklımda tutamamdım bırde sureklı tekrar ettım sımdı sormaya cekınıyorum geldıgınde gorusuruz der dıyedaha tedavıyede zaman var ya
zd86, egunal arkadaslarim hemsire Birsen hanimla gorustum serumun adi intralitit mis tabi dogru yazdiysam ve asla oyle size denilen gibi 3500 tl ye cok maliyetli birsey degil cok ucuza cok makul fiyatli bir serum dedi demekki Murat Berksoy beni kaziklayacakti iyiki kabul etmemisim:)
Hemsire faydali dedi Emre bey ve Aret bey bazi hastalarda uygulatiyor dedi fiyati cok uygun 1,5 saat suruyor doktorun uygun gordugu hastalar uygulamali ben olasam uygulatirdim dedim.
canım fazla gecikmez bir kaç güne olursun adet...
2 ay ara vermek yeterli oluyor şubat mart gibi düşünülebilir tedavi...
tabii doktorunla birlikte karar verilecek bir durum bu..
intralipid mis tam dogru yazilisi arkadaslar
sağolun inşALLAH GREK KLMADAN HAMİLE KALIRIM...RABBİM HEİPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN..
cupcakelove sonucunuz nasıl oldu...
sağol canım benim
Sen beni güldürdün allahta seni bebişle güldürsün inşallahhhhh :)))
ohh ohhh kaynatmıssınız gene bişilerrr
Günlden ablacım editörlüğün hayırlı uğrlu olsun sana bebek sansı getrsin inş
amann kızzz işler dursun biz cene calalım zaten benmde ambulanstan gelen malzemeler ayarlancak hiç canım istemiyoçenemizz susar mı hiç ayol
kağıda yaz hocam ya da kodla deee
ne zaman sana uygunsa o zaman öğrenirsin canım olmadı hemşireye sorarsın..
sağol canım meraktan çatlamam an meselesiydi
hoca kazıklamaz be canım deme öyle her merkezin kendine göre fiyat uygulaması var paran varsa gidersin yoksa daha uygun merkezi seçersin.tüp bebek fiyatları bile birbirinden o kadar farklıki kaldıki uyguladıkları işlem ücretlerinde farklılık olmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?