arayıp sordunmu
emre bey bana bahsettıgıne gore aret bey sana bahsetmıstır belkı bende gıttıgımde sorcam seruma herhangı bır ucret odıcekmıyız dıye
aaaa durup dururken iş çıkardın kendine...
neyseki telafisi olabilecek bir durum..
yerim ben siziiiiii
Tatlım Bugün cok şükür o ağrı geçti sabaha kadar hissettirdi ama kendini şimdi arada oluyor korktum valla :18:
bendee
ama ben akşam oynarım şuan işteyim
aaaa durup dururken iş çıkardın kendine...
neyseki telafisi olabilecek bir durum..
Günaydın kızlarrrIlk tüp bebek denemem maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.merakla ve heyecanla 2.tüp bebeğe ne zaman başlarım merak ediyorum.kızlar ne zaman adet olurum ?? Ve ne zaman 2. Tüpe başlarım ????
aynen be canım valla kendime iş çıkardım artık vardır bundada bir hayır diyorum nasip..
Günaydın kızlarrrIlk tüp bebek denemem maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.merakla ve heyecanla 2.tüp bebeğe ne zaman başlarım merak ediyorum.kızlar ne zaman adet olurum ?? Ve ne zaman 2. Tüpe başlarım ????
Hahahaha doğru işte oynaman pek hoş olmaz :))
Birden hayal ettim işte oynarken herkez çalışırken sen başlıyorsun oynamaya ohhh yandan yandan :))))
ama onlarında söylemesi gerekti tatlım..
yazdık günah işten izin al git..
bide merkeze uzak bi yer gittiğimiz yer..
Benım işime yakın gerçi
bende senii
sabah aradim doktor operasyonda hemsiresi aricak beni birazdan soracam cnm ben sadece tanismaya gitmistim cokda detayli bisey soramamistim aglamaktan:)) yeni doktor yeni hastaneya tuhaf olmustum su gecmisten zor kopma huyumu hic sevmiyorum tipik yengecim
ücretini bilmiyorum hocam hani bir serum vermiştiniz neydi o dersin işte onun ücretini öğrenmeliyim dersin bence sorun olmaz valla öğrenceksiniz banane merak ettim ben
sabah aradim doktor operasyonda hemsiresi aricak beni birazdan soracam cnm ben sadece tanismaya gitmistim cokda detayli bisey soramamistim aglamaktan:)) yeni doktor yeni hastaneya tuhaf olmustum su gecmisten zor kopma huyumu hic sevmiyorum tipik yengecim
günaydın yokhecim..
iyiyim cok şükür sen nasılsın..
evet yaa yeni umutlar yeni deneyimlerle hepimiz buradayız
günaydın melekcim..
teşekkür ederim...
yok canım yaa hala olmadım adet bu sabah test yaptım her zamanki gibi negatif..
ama yavas yavas agrılarım var sanki olurum yakında herhalde
canım benım yaa herşeyde vardır bi hayır
inşallah 2.sinde olucakk...
benım bilgim yok güldencim bilir sanırım :))
dimi yaa...
acayip kötü bi durum ayyyyyy hayali bile kötü be
ben cuma gunu psıkologa gıttım (ucretsız hızmet verılıyor) ıstersen yararlanabılıyosun ogun emre beyde yogundu 5 dk serum hakkında konusmaya dıye gırdım ısmını dedı tuaftı aklımda tutamamdım bırde sureklı tekrar ettım sımdı sormaya cekınıyorum geldıgınde gorusuruz der dıyedaha tedavıyede zaman var ya
merhaba arkadaşlar ..bizde 3 ay önc varosel ameliyatı oldu eşim ama deeğrler yükselmedi..ve tüp bebek önerildi..2 yada3 ay daha bkleyip olmazsa tüp bebek le çocuk sahibi olmyı deniyeceğiz...fiyat konusunda bir bilgisi olna var mı..bize 4.500 gider ama ialçalr hariç denildi normal mi sizce..
merhaba arkadaşlar ..bizde 3 ay önc varosel ameliyatı oldu eşim ama deeğrler yükselmedi..ve tüp bebek önerildi..2 yada3 ay daha bkleyip olmazsa tüp bebek le çocuk sahibi olmyı deniyeceğiz...fiyat konusunda bir bilgisi olna var mı..bize 4.500 gider ama ialçalr hariç denildi normal mi sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?