2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arayıp sordunmu
emre bey bana bahsettıgıne gore aret bey sana bahsetmıstır belkı bende gıttıgımde sorcam seruma herhangı bır ucret odıcekmıyız dıye

sabah aradim doktor operasyonda hemsiresi aricak beni birazdan soracam cnm ben sadece tanismaya gitmistim cokda detayli bisey soramamistim aglamaktan:)) yeni doktor yeni hastaneya tuhaf olmustum su gecmisten zor kopma huyumu hic sevmiyorum tipik yengecim

canım fazla gecikmez bir kaç güne olursun adet...
2 ay ara vermek yeterli oluyor şubat mart gibi düşünülebilir tedavi...
tabii doktorunla birlikte karar verilecek bir durum bu..

aynen be canım valla kendime iş çıkardım artık vardır bundada bir hayır diyorum nasip..

olbilir canım nerden bilecektin reçetenin 3 günlük olduğunu şahsen bende unutabilirdim hemen almazsam bir ara alırım diye düşünebilirdim benim bildiğimde 10 gün geçerliliği olduğuydu reçetenin meğer öyle değilmiş artık

canım benım yaa herşeyde vardır bi hayır
inşallah 2.sinde olucakk...
benım bilgim yok güldencim bilir sanırım :))

Hahahaha doğru işte oynaman pek hoş olmaz :))
Birden hayal ettim işte oynarken herkez çalışırken sen başlıyorsun oynamaya ohhh yandan yandan :))))

dimi yaa...
acayip kötü bi durum ayyyyyy hayali bile kötü be

ama onlarında söylemesi gerekti tatlım..
yazdık günah işten izin al git..
bide merkeze uzak bi yer gittiğimiz yer..
Benım işime yakın gerçi

bende senii

aynen canım söylemeleri gerekliydi reçete süresini herkes bilmeyebilir...

tipik yangeçsin demek bende tipik aslanım memnun oldum
doğum günlerimiz yakın olabilir seninle 24 temmuz doğumluyum ben...

geçmiş olsun canım, hayırlsı inşlh bence bir adet ol 2. adetinle başla derim...

ücretini bilmiyorum hocam hani bir serum vermiştiniz neydi o dersin işte onun ücretini öğrenmeliyim dersin bence sorun olmaz valla öğrenceksiniz banane merak ettim ben

ben cuma gunu psıkologa gıttım (ucretsız hızmet verılıyor) ıstersen yararlanabılıyosun ogun emre beyde yogundu 5 dk serum hakkında konusmaya dıye gırdım ısmını dedı tuaftı aklımda tutamamdım bırde sureklı tekrar ettım sımdı sormaya cekınıyorum geldıgınde gorusuruz der dıye daha tedavıyede zaman var ya

merhaba arkadaşlar ..bizde 3 ay önc varosel ameliyatı oldu eşim ama deeğrler yükselmedi..ve tüp bebek önerildi..2 yada3 ay daha bkleyip olmazsa tüp bebek le çocuk sahibi olmyı deniyeceğiz...fiyat konusunda bir bilgisi olna var mı..bize 4.500 gider ama ialçalr hariç denildi normal mi sizce..

zd86, egunal arkadaslarim hemsire Birsen hanimla gorustum serumun adi intralitit mis tabi dogru yazdiysam ve asla oyle size denilen gibi 3500 tl ye cok maliyetli birsey degil cok ucuza cok makul fiyatli bir serum dedi demekki Murat Berksoy beni kaziklayacakti iyiki kabul etmemisim:)

Hemsire faydali dedi Emre bey ve Aret bey bazi hastalarda uygulatiyor dedi fiyati cok uygun 1,5 saat suruyor doktorun uygun gordugu hastalar uygulamali ben olasam uygulatirdim dedim.

Allh iylik versin canım ben kötüyüm gece istifar ettim dün ya yedğim dokundu yada üşüttüm yarım saat önce yine istifar ettim yanımda kimse yok ztn kocadan hayır yok keşke sizler gbi komşularım olsydı:çok sevme sende yanarsın işte boyle canım

cnm zaten bana altinciyi duyunca ilk ucretsiz psikologdan bahsettileer:))))

merhaba cnmm
hayırlısı olsun..
evet fiyat normal...ilaçlarda rahat 1.5 falan tutar

Bence çok iyi benim tüp bebek 6.100 tuttu cnm

Son düzenleme:
güldencim buradanda tebrik edeyim seni editörlüğün hayırlı olsun canım yakışmış arkadaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…