• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Daha doktora gitmedim
Eşim gelsin gidecem
Beni
Düşündüren bu perşembe ist. Doktora gidecektim acaba gidebilirmiyim bilmiyorum
Akşam olsunda belli olur yoksa randevuyu erteleyecem:50:

Ben çıkayım başım çatlıyo
Daha sonnra yine gelirim hepinizi öptüm

doğru söylüyorsun randevu var bu hafta:26::26::26:
perşembeye daha iyi olursun bence gidersin diye düşünüyorum...

tatlım nasılsın lucrin vuralı epey oldu sanırım adet oldunmu ne durumdasın:16:

iyyiim canım nasıl olsun bildiğin gibi işteyim uğrasıyorum..
h.sonu tatilim bi gün zaten ondaa hiç bişey yapmadım annemin günü vardı ona gitti yardıma öyle geldi geçti sen ne güzel evini miss gibi yapmıssın:31:

evet CNm mıs gıbı oldu ama yoruldum olsun napalım :)
iyi hadi sende gezmişsin :))

Herkese gnaydın canlar okadar hastayımki bugün okula gidemedim
Takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorummm

geçmiş olsun canımm dikkat et kendinee...

sevimli canım bişi demiyorum:1:
nasılmıyım açım kahvaltı yapmalıyım:1::1:

arada bi ce e diyiver hafta sonu yeter..

sağol canım:38:

aynen canımm valla haklısınn..
şimdi geçmişi de okuyamadımm ne var ne yok haberım yok :5:
afiyet olsunnn tatlımm...

Gunaydin herkese guzel iyi haberli haftalar diliyorum .

Hatibulut cok uzuldum herseyde vardir bir hayir allah sabrini ve bundaki sonraki dnemelrin icin gucnu versin insallah kendiliginden olur .
Test yaptirip pozitif olan arkadaslarin da degerleri kat kat artsin , test gununu bekleyenler de guzel haberlerini alsinlar insallah . Allah yardimcimiz olsun hepimizin.

slm ... cnm umarım öyledir yaklaşık bir iki saat önce aradılar... ve yarın transfere bekliyoruz dediler... sordum kaç hücreli bölünmesi iyi mi felan dizdim kıza bir sürü soru... hem ağladım hem sordum.. kız bilmiyorum ama dr bey geldi kontrolünü yaptı ve uygun buldu ... olumsuz bişey olsaydı bilirdim .. yarın sabah 8:30 da transferiniz olacak... burada olmalısınız ..dr size açıklayacaktır dedi... hem çok mutluyum hem cok ağlıyorummm.. cok dua ediyorum...bi de hep kötü haber alcam hissi ile bi k sigara içtim... ona da vicdan yapıyorum...

AYŞENN hayırlı haberler ver cnm bizee..
inşallah herşeyy yolundadır...
Lütfenn artık kendini üzme bak transferin bile oluyor...

cnmm yazılanları şimi gördümm çok üzüldüm....Allahım sabır versin arkadaşımmmm

Canlar çok teşekkür ederim iyi dileklerinize. Ben dün testi tekrarladım. 10. gün 16 olan değerim 12. gün 34 oldu. Değer katlamış ama hala çok düşük. Sanırım gebelik devam etse bile düşükle sonuçlanması muhtemel, siz ne dersiniz? 4 gün sonra (perşembe) tekrar test yaptırmamı istedi doktor. Sabrımın sonuna geldim sanıyordum, meğer büyük konuşmuşum. Bu o kadar sinir bozucu bir şey ki; negatif desen değil, pozitif desen değil. Aileme, yakınlarıma nasıl anlatacağımı şaşırdım, ben de anlamıyorum çünkü. İçimin neşesi kaçtı.

Canim sonucunun katlanmis olmasi cok guzel sen umudunu kaybetme zor bi surec :( arada kalmak ama seninki nazli biraz yavas yavas gosteriyor kendini :)

Kimse negatif sonuç almasa keşke :( her sabah pozitif haberler görsek ne güzel olurrr çokmu şey istiyorum :(

canımm keşke oylee olsa..
keşke her tüp bebek denemesi pozitif sonuçlansaa...ama malesefff bu imkansız..
alnımızda ne yazıldıysa onu yaşıyoruz..
evet bzen kahroluyoruz çok üzülüyoruz ...NEDEN NEDEN BEN diyoruz ama sabırlı olmamız gerekk...
zor ama yapmamız gereken tek şey SABIRLI OLMAK

günaydın kızlarrr herkes için hayırlı sağlıklı mutlu bir gün olsun inşallah :nazar:

daha tedaviye başlayamadım adetimi bekliyorum dört gözle bugün olurum sanırım tedaviye başlarım biran önce :21:

sayın editörüm hayırlı uğurlu olsun, bu sene kucağın dolsun, kk da geçirdiğin bu günleri özle inşallah

Amin canım inşallah...

İnşallahhhh tatlım sonu güzel olsun eğer yarında devam ederse Dr arayacağım çünkü daha cok erken oyüzden korkuyorum:43:

ne durumdasın merak ediyorum seni..

Ne güzel erken kalkıyor iyi bi saatte yatıyor benden güldenime kocaman bi alkışşşşşş :)))
Buarada bende tebrik ediyorum yeşil olmuşsun benim de bugün 1 kalbim artmış neden artıyor anlamadım herhalde iyi bişeydir :)

teveccühün şekerim:1:
kalp sayısı mesaj sayısına göre artıyor 5000 mesajı geçince 5 kalbin oluyor...

Iyı geceler yine ben yıne geceleeeer:9:

Guldencım yesıl yakışmış hayırlı olsun

sağol canım:16:

günaydın kızlarrr herkes için hayırlı sağlıklı mutlu bir gün olsun inşallah :nazar:

daha tedaviye başlayamadım adetimi bekliyorum dört gözle bugün olurum sanırım tedaviye başlarım biran önce :21:

bende bugün adet olcam gibi ama sen tedaviye ben evde beklemeye devam:1::1::1:

Gunaydin herkese guzel iyi haberli haftalar diliyorum .

Hatibulut cok uzuldum herseyde vardir bir hayir allah sabrini ve bundaki sonraki dnemelrin icin gucnu versin insallah kendiliginden olur .
Test yaptirip pozitif olan arkadaslarin da degerleri kat kat artsin , test gununu bekleyenler de guzel haberlerini alsinlar insallah . Allah yardimcimiz olsun hepimizin.

günaydın sanada iyi haftalar olsun inşallah:16::16:

Canlar çok teşekkür ederim iyi dileklerinize. Ben dün testi tekrarladım. 10. gün 16 olan değerim 12. gün 34 oldu. Değer katlamış ama hala çok düşük. Sanırım gebelik devam etse bile düşükle sonuçlanması muhtemel, siz ne dersiniz? 4 gün sonra (perşembe) tekrar test yaptırmamı istedi doktor. Sabrımın sonuna geldim sanıyordum, meğer büyük konuşmuşum. Bu o kadar sinir bozucu bir şey ki; negatif desen değil, pozitif desen değil. Aileme, yakınlarıma nasıl anlatacağımı şaşırdım, ben de anlamıyorum çünkü. İçimin neşesi kaçtı.

canım inşlh değerin perşembe günü ikiye katlar poztif düşün stres yapma bence nasipte ne varsa o olur...

canımm keşke oylee olsa..
keşke her tüp bebek denemesi pozitif sonuçlansaa...ama malesefff bu imkansız..
alnımızda ne yazıldıysa onu yaşıyoruz..
evet bzen kahroluyoruz çok üzülüyoruz ...NEDEN NEDEN BEN diyoruz ama sabırlı olmamız gerekk...
zor ama yapmamız gereken tek şey SABIRLI OLMAK

Ahhh ahhhh çok doğru yazdın cnm sabretmekten başka caremiz yok ...

Back