bende bugün adet olcam gibi ama sen tedaviye ben evde beklemeye devam
günaydın kızlarrr herkes için hayırlı sağlıklı mutlu bir gün olsun inşallah
daha tedaviye başlayamadım adetimi bekliyorum dört gözle bugün olurum sanırım tedaviye başlarım biran önce
bende bugün adet olcam gibi ama sen tedaviye ben evde beklemeye devam
Ahhh ahhhh çok doğru yazdın cnm sabretmekten başka caremiz yok ...
İnşallahhhhhhhhhh adet olmazsın bi mucize olsada bebek olsa ne kadar mutlu olurum evin ortasında oynarım :)
ee belli mi olur belki yavrun geliverir kız :))
seninkisi gelsin benimkisi gelmesin ben doğal gebe olayım inşallah
bende Ist Tup Bebek Aret Kamara gectim cnm sirf doktora cok isindigim icin birde burayi deneyelim bakalim dedim..esim Amerikana donmemi cok istiyordu ben orada ilk tedavimde kendimi hep yanliz mutsuz hissediyordum hep o yuzden Ist Tup olsun dedim hayirlisi artik.
zd86 cnm nadem ayni hastanedeyiz bende bugun arayip o serumun fiyatini sorum bakalim bana ne diyecekler cnm
inşallah Allah ım hepimize tadavili tedavisiz farketmez sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
arayıp sordunmu
emre bey bana bahsettıgıne gore aret bey sana bahsetmıstır belkı bende gıttıgımde sorcam seruma herhangı bır ucret odıcekmıyız dıye
hayali bile güzel nasıl mutlu olurum anlatamam...
sen orda oyna bende gebeyim ya sana sadece oturup alkış tutarak eşlik ederim
Amin canım inşallah daha fazla beklemeden kavuşuruz evlatlarımıza..
merakla sizin diyaloğunuzu takip ediyorum
serumun adı ne ve ücreti ne...
İnşallahhhhhhhhhh adet olmazsın bi mucize olsada bebek olsa ne kadar mutlu olurum evin ortasında oynarım :)
dün komşum geldi.Başka bir komuşumun bebeği olmuştu 10 gün oldu bi gidemedim kıza.aslında pek gitmek istemedim yalan değil.
neyse mecburen gittim.
annesi demez mi bebeği al sende kucağına seninde olsun diyee
bi kızdımm kucağa almakla keşke bebek olsa dedim..
bu insanlarr çok cahil çokk
Kızlar bukadar şaşkın biri olurmu? evet olur bendeniz5. deneme yapıyoruz ve reçeteye yazılan ilaçları almadık. Dr. ilaçları yazdı ama adet olunca geliceksin dedi ee bizde şakınlar ilaçları almadık giderken alırız diye düşündük, evde bianda aklıma geldi saolasın elem88 arkadaşada sordum ve üniversiteyi aradık almanız lazımdı dediler tabi reçetenin 3 günlük süresi olduğunu ve tekrardan hastaneye gidip yeniletmeniz lazım dediler öğleden sonra gidicem inşlh biaksilik çıkmadan alırım yaa
Kızlar bukadar şaşkın biri olurmu? evet olur bendeniz5. deneme yapıyoruz ve reçeteye yazılan ilaçları almadık. Dr. ilaçları yazdı ama adet olunca geliceksin dedi ee bizde şakınlar ilaçları almadık giderken alırız diye düşündük, evde bianda aklıma geldi saolasın elem88 arkadaşada sordum ve üniversiteyi aradık almanız lazımdı dediler tabi reçetenin 3 günlük süresi olduğunu ve tekrardan hastaneye gidip yeniletmeniz lazım dediler öğleden sonra gidicem inşlh biaksilik çıkmadan alırım yaa
bi bak bakalım göbüşüne belki hamilesindir
şaka bir yana doktorum gebe kadınlarla zaman geçir yeni doğmuş bebekleri kokla derdi sebebide hormonlarını gebeliğe hazırlamak amaçlı faydası olur demişti bunu prof söylüyor hemde işinde çok başarılı bir prof...
eskilerin evet akla hayale sığmayacak değişik yöntemleri olsada bazıları dikkate alınabilir..
Tatlım Bugün cok şükür o ağrı geçti sabaha kadar hissettirdi ama kendini şimdi arada oluyor korktum valla :18:Amin canım inşallah...
ne durumdasın merak ediyorum seni..
teveccühün şekerim
kalp sayısı mesaj sayısına göre artıyor 5000 mesajı geçince 5 kalbin oluyor...
sağol canım
bende arayıp sorarımda sımdı emre bey derkı cuma yanımdaydı sordu hemen unutmus der dıye cekınıyorum ama tabı ucretıde ogrenmem sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?