2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
nasıl merak ediyorum seni bir bilsen..
sabah 8.30 da transfer vardı olabildinmi iyimisin

günaydın kızlarrr herkes için hayırlı sağlıklı mutlu bir gün olsun inşallah

daha tedaviye başlayamadım adetimi bekliyorum dört gözle bugün olurum sanırım tedaviye başlarım biran önce

hadi bakalımm hayırlısıı cnm...

bende bugün adet olcam gibi ama sen tedaviye ben evde beklemeye devam

ee belli mi olur belki yavrun geliverir kız :))

Ahhh ahhhh çok doğru yazdın cnm sabretmekten başka caremiz yok ...

evet tatlım....napalımmmmm

zd86 cnm nadem ayni hastanedeyiz bende bugun arayip o serumun fiyatini sorum bakalim bana ne diyecekler cnm

arayıp sordunmu

emre bey bana bahsettıgıne gore aret bey sana bahsetmıstır belkı bende gıttıgımde sorcam seruma herhangı bır ucret odıcekmıyız dıye

inşallah Allah ım hepimize tadavili tedavisiz farketmez sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah daha fazla beklemeden kavuşuruz evlatlarımıza..

arayıp sordunmu

emre bey bana bahsettıgıne gore aret bey sana bahsetmıstır belkı bende gıttıgımde sorcam seruma herhangı bır ucret odıcekmıyız dıye

merakla sizin diyaloğunuzu takip ediyorum
serumun adı ne ve ücreti ne...

dün komşum geldi.Başka bir komuşumun bebeği olmuştu 10 gün oldu bi gidemedim kıza.aslında pek gitmek istemedim yalan değil.
neyse mecburen gittim.
annesi demez mi bebeği al sende kucağına seninde olsun diyee
bi kızdımm kucağa almakla keşke bebek olsa dedim..

bu insanlarr çok cahil çokk

Günaydın kızlarrr Ilk tüp bebek denemem maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.merakla ve heyecanla 2.tüp bebeğe ne zaman başlarım merak ediyorum.kızlar ne zaman adet olurum ?? Ve ne zaman 2. Tüpe başlarım ????

Amin canım inşallah daha fazla beklemeden kavuşuruz evlatlarımıza..

merakla sizin diyaloğunuzu takip ediyorum
serumun adı ne ve ücreti ne...

bende arayıp sorarımda sımdı emre bey derkı cuma yanımdaydı sordu hemen unutmus der dıye cekınıyorum ama tabı ucretıde ogrenmem sart

Kızlar bukadar şaşkın biri olurmu? evet olur bendeniz 5. deneme yapıyoruz ve reçeteye yazılan ilaçları almadık. Dr. ilaçları yazdı ama adet olunca geliceksin dedi ee bizde şakınlar ilaçları almadık giderken alırız diye düşündük, evde bianda aklıma geldi saolasın elem88 arkadaşada sordum ve üniversiteyi aradık almanız lazımdı dediler tabi reçetenin 3 günlük süresi olduğunu ve tekrardan hastaneye gidip yeniletmeniz lazım dediler öğleden sonra gidicem inşlh biaksilik çıkmadan alırım yaa

bi bak bakalım göbüşüne belki hamilesindir
şaka bir yana doktorum gebe kadınlarla zaman geçir yeni doğmuş bebekleri kokla derdi sebebide hormonlarını gebeliğe hazırlamak amaçlı faydası olur demişti bunu prof söylüyor hemde işinde çok başarılı bir prof...
eskilerin evet akla hayale sığmayacak değişik yöntemleri olsada bazıları dikkate alınabilir..

aaaa durup dururken iş çıkardın kendine...
neyseki telafisi olabilecek bir durum..

rica ederim tatlım ne demek..
biz senlen aynı merkezde olduğumuz için haberleşcez bilgi alışverişinde buluncaz tabıkım :)

valla cnm kucağıma almadım
belkı doğrudur ama ben bi süredir pek bebek sevemıyorummmmmmm

Amin canım inşallah...

ne durumdasın merak ediyorum seni..

teveccühün şekerim
kalp sayısı mesaj sayısına göre artıyor 5000 mesajı geçince 5 kalbin oluyor...

sağol canım
Tatlım Bugün cok şükür o ağrı geçti sabaha kadar hissettirdi ama kendini şimdi arada oluyor korktum valla :18:

bende arayıp sorarımda sımdı emre bey derkı cuma yanımdaydı sordu hemen unutmus der dıye cekınıyorum ama tabı ucretıde ogrenmem sart

ücretini bilmiyorum hocam hani bir serum vermiştiniz neydi o dersin işte onun ücretini öğrenmeliyim dersin bence sorun olmaz valla öğrenceksiniz banane merak ettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…