Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tünaydınnnn
yine yeşillendi fındık dalları evet
sağolsunlar öyle uygun gördüler bende layık olmaya çalışacağım
Güldencim arka sayfalarda okudum da yesillenmissin sanirim, ne demek olduğunu bilmiyorum ama hayirli ugurlu olsun tatlim :) anladigim kadariyla iyi bir sey:) benim bir maruzatim var, yeşil hatun olarak sana bildireyim. Simdi ben hep cepten giriyorum. Cepten girince pc den farkli bir formatta gorunuyor sayfa. Mesela senin rengini goremiyorum anketlere katilamiyorum ifadeler cikmiyor falan... acaba kk uygulamasi var mi indirmem gereken ya da bir ayar mi yapmaliyim?
kızlar bugun 6. günüm... dun gece bacaklarım ve karnımda buyuk bı agrı oldu... normalde adet tarıhım gelecek ayın 6 ve 7 si gıbı... varsayalımkı kanamam oldu bu adetımı önemı cekmıs oluyo yani?
canım yaa layık olmasan tüp bebek bölümüne editor olmazdın..hakkıyla yerine getireceğine inancımız tamkaç yıllık emeğin var burada ben bizzat şahidimm seni tanımadan önce arada bir uğradığım forumaa şimdi bir gün uğramasam suçluluk duyuyorumm evladını ihmal eden anne gibi hissediyorumm....
senin hassasiyetin ve sorumluluk duygun bundan kat kat fazlasıydı her daim...
Güldencim arka sayfalarda okudum da yesillenmissin sanirim, ne demek olduğunu bilmiyorum ama hayirli ugurlu olsun tatlim :) anladigim kadariyla iyi bir sey:) benim bir maruzatim var, yeşil hatun olarak sana bildireyim. Simdi ben hep cepten giriyorum. Cepten girince pc den farkli bir formatta gorunuyor sayfa. Mesela senin rengini goremiyorum anketlere katilamiyorum ifadeler cikmiyor falan... acaba kk uygulamasi var mi indirmem gereken ya da bir ayar mi yapmaliyim?
yav narsude nie bunları düşünüyosun kiii keyfini çıkarsana cicim yaa..
öne çıksın geri gitsin ne önemi var kiii
bak ben bu gün 14, günüm hayla giden yok..
boşver takılma bunlara sen anın tadını çıkar
neeeee test yaptınmı pekı
akşam vereceğin güzel haberi bekliyorum canım heyecanla
aaaa kadın dediğin erkeğinden önce kalkmalı olmaz öyle
yok canım yapmadım yapsam da değişen bişi olmayacak..
çünkü benim tüplerim yok
incirim telden giriyorsan sayfanın en altında full site diye bir şey olması lazım..
ona bi basıver bakalım değişen birşey olacakmı??
kızlar bugun 6. günüm... dun gece bacaklarım ve karnımda buyuk bı agrı oldu... normalde adet tarıhım gelecek ayın 6 ve 7 si gıbı... varsayalımkı kanamam oldu bu adetımı önemı cekmıs oluyo yani?
ooovv gülden caaaannn hayırlı olsun..
tebrik ederim arkadaşım emeğin büyük..
başarılarının devamını diler arz ederim
Kendimden utandım artık bende erken kalkıcam :)
canım merak ediyorum seni inşallah herşey yolundadır
slm ... cnm umarım öyledir yaklaşık bir iki saat önce aradılar... ve yarın transfere bekliyoruz dediler... sordum kaç hücreli bölünmesi iyi mi felan dizdim kıza bir sürü soru... hem ağladım hem sordum.. kız bilmiyorum ama dr bey geldi kontrolünü yaptı ve uygun buldu ... olumsuz bişey olsaydı bilirdim .. yarın sabah 8:30 da transferiniz olacak... burada olmalısınız ..dr size açıklayacaktır dedi... hem çok mutluyum hem cok ağlıyorummm.. cok dua ediyorum...bi de hep kötü haber alcam hissi ile bi k sigara içtim... ona da vicdan yapıyorum...
Merhaba ben geldim uzun ve soğuk bir yolculuktan sonra henüz eve vardik. Sabah 06:30 da yola ciktik 9:30 gibi merjezdeydim 11:00 e dogru histeroskopiye aldilar çok şükür birşey çıkmadı sonra kasik ağrım oldu ağrı kesici yaptılar biraz kanamam oldu doktorum rahime birkac çizik attığını söyledi