• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tünaydınnnn:16::16:
yine yeşillendi fındık dalları evet:1:
sağolsunlar öyle uygun gördüler bende layık olmaya çalışacağım :42:

canım yaa layık olmasan tüp bebek bölümüne editor olmazdın:15::15:..hakkıyla yerine getireceğine inancımız tam:42::42:kaç yıllık emeğin var burada ben bizzat şahidimm seni tanımadan önce arada bir uğradığım forumaa şimdi bir gün uğramasam suçluluk duyuyorumm evladını ihmal eden anne gibi hissediyorumm....
senin hassasiyetin ve sorumluluk duygun bundan kat kat fazlasıydı her daim...:54:

Güldencim arka sayfalarda okudum da yesillenmissin sanirim, ne demek olduğunu bilmiyorum ama hayirli ugurlu olsun tatlim :) anladigim kadariyla iyi bir sey:) benim bir maruzatim var, yeşil hatun olarak sana bildireyim. Simdi ben hep cepten giriyorum. Cepten girince pc den farkli bir formatta gorunuyor sayfa. Mesela senin rengini goremiyorum anketlere katilamiyorum ifadeler cikmiyor falan... acaba kk uygulamasi var mi indirmem gereken ya da bir ayar mi yapmaliyim?

:46::46::46::46::46::46::46::46:
ooovv gülden caaaannn hayırlı olsun..
tebrik ederim arkadaşım emeğin büyük..
başarılarının devamını diler arz ederim:42::42::37::37:

kızlar bugun 6. günüm... dun gece bacaklarım ve karnımda buyuk bı agrı oldu... normalde adet tarıhım gelecek ayın 6 ve 7 si gıbı... varsayalımkı kanamam oldu bu adetımı önemı cekmıs oluyo yani?

Güldencim arka sayfalarda okudum da yesillenmissin sanirim, ne demek olduğunu bilmiyorum ama hayirli ugurlu olsun tatlim :) anladigim kadariyla iyi bir sey:) benim bir maruzatim var, yeşil hatun olarak sana bildireyim. Simdi ben hep cepten giriyorum. Cepten girince pc den farkli bir formatta gorunuyor sayfa. Mesela senin rengini goremiyorum anketlere katilamiyorum ifadeler cikmiyor falan... acaba kk uygulamasi var mi indirmem gereken ya da bir ayar mi yapmaliyim?

incirim telden giriyorsan sayfanın en altında full site diye bir şey olması lazım..
ona bi basıver bakalım değişen birşey olacakmı??:34::34:

kızlar bugun 6. günüm... dun gece bacaklarım ve karnımda buyuk bı agrı oldu... normalde adet tarıhım gelecek ayın 6 ve 7 si gıbı... varsayalımkı kanamam oldu bu adetımı önemı cekmıs oluyo yani?

yav narsude nie bunları düşünüyosun kiii keyfini çıkarsana cicim yaa..
öne çıksın geri gitsin ne önemi var kiii
bak ben bu gün 14, günüm hayla giden yok..
boşver takılma bunlara sen anın tadını çıkar:34::34:

canım yaa layık olmasan tüp bebek bölümüne editor olmazdın:15::15:..hakkıyla yerine getireceğine inancımız tam:42::42:kaç yıllık emeğin var burada ben bizzat şahidimm seni tanımadan önce arada bir uğradığım forumaa şimdi bir gün uğramasam suçluluk duyuyorumm evladını ihmal eden anne gibi hissediyorumm....
senin hassasiyetin ve sorumluluk duygun bundan kat kat fazlasıydı her daim...:54:

sağol canım güzel sözlerin için teşekkür ediyorum.
uzun zamandır birlikteyiz dolu dolu hemde dediğin gibi gelmediğimde merak ediyorum...

evet canım iyi birşey oldu :1:
deryaa arkadaşımız yazmış mesajında istersen onu oku tam bilgim yok o konuda çünkü..

yok canım yapmadım yapsam da değişen bişi olmayacak..
çünkü benim tüplerim yok:14::14::14:

canım benım ben senı tup bebek yatırdın sandım ve 14. gunun sandım tüplerın olmayabılır ama rahmın ve yumurtaların var... en bastada ALLH VAR rab istedıkten den sonra ımkansız dıye bşe yoktur:16:

incirim telden giriyorsan sayfanın en altında full site diye bir şey olması lazım..
ona bi basıver bakalım değişen birşey olacakmı??:34::34:

bende hep cepten giriyorum full site ye tiklayinca kismi olarak daha cok seyi renkleri ile gorebiliyorsun begeni yapabiliyorsun ama tabi bilg. gibi olmuyor

narsude adet olmayı falan düşünme canım şimdi sadece tahlil yaptırıcağın günü heycanla bekle ve inş sende güzel müjde vericeksin bize rabbim emekleriin karşılığını boşa çıkarmasın inş kaç emriyo transfer etmişlerdi sana

:46::46::46::46::46::46::46::46:
ooovv gülden caaaannn hayırlı olsun..
tebrik ederim arkadaşım emeğin büyük..
başarılarının devamını diler arz ederim:42::42::37::37:

sağol canım...
sen arz edersinde ben teşekkür etmezmiyim ettim gitti:1:

ama sen neden adet hesabı yapıyorsun adet düzenin ilaç kullandığından ona göre değişti...
ağrılarında hayra çıksın inşallah...
sürekli olumsuzsun yağma böyle nolur biliyorum negatiflerden sonra iyi düşünmek zor ama eziyet etme kendine..

canım merak ediyorum seni inşallah herşey yolundadır:16:

slm ... cnm umarım öyledir yaklaşık bir iki saat önce aradılar... ve yarın transfere bekliyoruz dediler... sordum kaç hücreli bölünmesi iyi mi felan dizdim kıza bir sürü soru... hem ağladım hem sordum.. kız bilmiyorum ama dr bey geldi kontrolünü yaptı ve uygun buldu ... olumsuz bişey olsaydı bilirdim .. yarın sabah 8:30 da transferiniz olacak... burada olmalısınız ..dr size açıklayacaktır dedi... hem çok mutluyum hem cok ağlıyorummm.. cok dua ediyorum...bi de hep kötü haber alcam hissi ile bi k sigara içtim... ona da vicdan yapıyorum...

slm ... cnm umarım öyledir yaklaşık bir iki saat önce aradılar... ve yarın transfere bekliyoruz dediler... sordum kaç hücreli bölünmesi iyi mi felan dizdim kıza bir sürü soru... hem ağladım hem sordum.. kız bilmiyorum ama dr bey geldi kontrolünü yaptı ve uygun buldu ... olumsuz bişey olsaydı bilirdim .. yarın sabah 8:30 da transferiniz olacak... burada olmalısınız ..dr size açıklayacaktır dedi... hem çok mutluyum hem cok ağlıyorummm.. cok dua ediyorum...bi de hep kötü haber alcam hissi ile bi k sigara içtim... ona da vicdan yapıyorum...

Harika bir haber bu az kaldı evladına kavuşmana inşallah...
Nasıl gergin ve endişeli olduğun mesajından bana geçti Rabbim yardımcın olsun içini ferahlatsın...
Sigara işini abartma ama:50::50:

Merhaba ben geldim uzun ve soğuk bir yolculuktan sonra henüz eve vardik. Sabah 06:30 da yola ciktik 9:30 gibi merjezdeydim 11:00 e dogru histeroskopiye aldilar çok şükür birşey çıkmadı sonra kasik ağrım oldu ağrı kesici yaptılar biraz kanamam oldu doktorum rahime birkac çizik attığını söyledi

mrb msj tesadüfen gördüm bende geçen hafta histeroskopi oldumda benimde ağrım oldu sonrasında ne yapmayı düşünüyosun benimkindede Allaha şükür bişi çıkmadı eşimde biraz bekleyelim belki kendiliğinden tutar diyo yoksa hemen aşılamamı yaptırsam bilemedim sen ne düşünüyosun

Back