2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

aminnn zuhalcim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş tez zamanda burdaki herkesin mutlu haberini alırız ve inş bende meleğimi sağlıkla kucağıma alırım hepinizde dualarımdasınız

eylemmmmm canım nasıl sevindim anlatamam dün akşam seni online gördüm topikte yazmadan çıktın nasılsın test zamanın geliyor diye soracaktım gittin...maşallah arkadaşıma
kan verince herşey kesinleşecek Allahın izniyle..
geçmiş kötü deneyimler bu mutluluğu gölgelemesin lütfen Allaha emanet kuzu inşallah...

Son düzenleme:

canim harika haber, yedinci gunde ev testi ile cift cizgiyi goruyorsan buyuk olasilikla ikizdir kac embriyo transfeer edilmisti bakarsin tek yumurta ikizi bile olabilir:)) masallahhh

sağolasın canım allah razı olsun inş tez zamanda sizlerdende müjdeler alacağız inanıyorum buna yürekten canım geçmiş mutluğumu sanırım gölgeliyor tam yaşamam malesf engel oluyor galiba çünkü korkuyorum inş kan değerlerimde iyi çıkar ilk kan tahlinini bugün yaptırıym diyorum 2 gün sonra tekrarlarım değer 2 katı oldumu diye sizlerde hep dualarımdasınız canım rabbim kimsenin kucağını boş brakmasın

Son düzenleme:
canim harika haber, yedinci gunde ev testi ile cift cizgiyi goruyorsan buyuk olasilikla ikizdir kac embriyo transfeer edilmisti bakarsin tek yumurta ikizi bile olabilir:)) masallahhh

canım benim 6. gün embriyo transferi yapıldı ve 2 tane kondu canım ayy inş aslında eşim çok istiyo ikiz olmasını sanırım kan tahlilinde belli olur bugün eğer yüksek çıkarsa ikiz olabilir bakalım kısmet darısı istiyen tüm bacılarıma inş

Amin canım Allah tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşan kadınlara yaşatsın bu güzel duyguyu..
Geçmişi unutmak mümkün değil biliyorum bende bir keresinde gebe olduğumu öğrendim kese görmeye gittim ve kese yok meğerse dış gebelikmiş değerin sıfırlanması bir buçuk ayı buldu çok uğraştım.şimdi gebe kalsam keseyi görene kadar eminim tadını çıkaramam gebeliğimin ama bir yandan da olacakla öleceğin önüne geçemiyoruz bugünü yaşayalım yarını yarın olunca düşünürüm diyorum..elinden geldiği kadar rahat ol ve tadını çıkar kan değerinide merakla bekliyorum

Son düzenleme:

telefondan zor oluyor sen yine yazabiliyorsun ben sadece okuyabiliyorum telefondan
teknolojiyi çok geriden takip ediyorum

canım bende 2. bebeğimin kalp atışını bile duymuştum benim bu sorunum sanırım hamilelik boyunca gidecek ama yinede dediğin gibi yarını yarın düşünmek lazım kan tahlilim iyi çıkarsa ozaman daha iyi olcama inanıyorum kan tahlilini akşam yaptırcam inş güzel sonuç alırım ve sizlelede hemen paylaşırım rabbim evlat hasreti çekenlerin hasretini te zamanda dindirsin o melek kokusunu tattırsın inş

Süperrrr cnm idrar testinde çift çizgi çıkması :)
2 kayıp yaşamışsın çok üzüldüm cnm inşllah ikiz olurrr heycanla kan sonucunu bekliyoruz cnm

Hayırlı pazarlar kızlar. Pozitif sonuç alanlar var ne güzel. Allah tamamına erdirsin, bizlere de nasip etsin inşallah. Ben de dün Lucrin'e başladım

Süperrrr cnm idrar testinde çift çizgi çıkması :)
2 kayıp yaşamışsın çok üzüldüm cnm inşllah ikiz olurrr heycanla kan sonucunu bekliyoruz cnm

sağol canım inş hayırlısı olur evet canım 2 bebeğimde karnımda öldü kısmet ikiz olursa sevinirim rabbim tüm bacılarıma bu duyguyu yaşatsın inş

şimdi listeyeb aktım hatibulut kimyasal olmuş Yaşımız, sebeplerimiz onunla aynıydı. Çok sevinmiştim ilk denemesinde başarılı olacak diye. İnşallah dondurulmuşları vardır da onlar ile hamile kalır yeniden.

Son düzenleme:

akşam vereceğin güzel haberi bekliyorum canım heyecanla

Benim eşimde uykuyu sevmezde ben seviyorum :)

aaaa kadın dediğin erkeğinden önce kalkmalı olmaz öyle

evet canım maalesef değeri 22 den 9 a düşmüş aslında test gününde kan verseydi sonucun negatif olduğunu düşünecekti erken baktırınca gebeliği farketmiş oldu..7.gün değeri 22
9.gün değeri 9 a düşmüş 12.gün baktırsa 5 in altında bir değer olacaktı ve negatif kızlar ilk denemem diyecekti..

Hayırlı pazarlar kızlar. Pozitif sonuç alanlar var ne güzel. Allah tamamına erdirsin, bizlere de nasip etsin inşallah. Ben de dün Lucrin'e başladım

bende soracaktım tam yazmışsın meğer lucrine başladınmııııı dicektim...
hayırlı olsun sonu bebekli olsun inşallah bebeğin gelsin bu kez sıkı sıkı tutunsın annesine

akşam vereceğin güzel haberi bekliyorum canım heyecanla

aaaa kadın dediğin erkeğinden önce kalkmalı olmaz öyle

Tunaydııınnnn
Güldenimm yeşillenmişsinn hayırlı olsunn kırmızı renk de yakışıyor du ama yeşilin karızması yarı bir hava vermiş

Tunaydııınnnn
Güldenimm yeşillenmişsinn hayırlı olsunn kırmızı renk de yakışıyor du ama yeşilin karızması yarı bir hava vermiş

tünaydınnnn
yine yeşillendi fındık dalları evet
sağolsunlar öyle uygun gördüler bende layık olmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…