Eylemcım tebrıkler ederım Rabbım evladını kucağına almyayı nasıl etsın ınsallah ıdrar tesirinde
çıktığına göre değerın ıyı olmalı dıye bıkıyorum Allah yavruna kavuştursun
kızlar bugün transferimin 7. günü dr 9. günü kan tahlili vermemi istemişti amam bugün ben dayanamayıp bugün sabah evde test yaptım veeeee ikinci çizgi silik çıktı yani pozitifakşamda kan tathlili yaptırmayı düşünüyorum ayyy ya tam sevinemiyorum inş kandada değerler güzel çıkar dua edin nolur rabbim istiyen herkese tez zamanda nasip etsin inş benim hamileliğiminde devamı gelir 2 kayıp yaşadıktan sonra inananın tam sevinemiyorum rabbim yardımcımız olsun hiç birimizin umudunu boşa çıkarmasın
kızlar bugün transferimin 7. günü dr 9. günü kan tahlili vermemi istemişti amam bugün ben dayanamayıp bugün sabah evde test yaptım veeeee ikinci çizgi silik çıktı yani pozitifakşamda kan tathlili yaptırmayı düşünüyorum ayyy ya tam sevinemiyorum inş kandada değerler güzel çıkar dua edin nolur rabbim istiyen herkese tez zamanda nasip etsin inş benim hamileliğiminde devamı gelir 2 kayıp yaşadıktan sonra inananın tam sevinemiyorum rabbim yardımcımız olsun hiç birimizin umudunu boşa çıkarmasın
eylemmmmm canım nasıl sevindim anlatamam dün akşam seni online gördüm topikte yazmadan çıktın nasılsın test zamanın geliyor diye soracaktım gittin...maşallah arkadaşıma 9.gün kan verince herşey kesinleşecek Allahın izniyle..
geçmiş kötü deneyimler bu mutluluğu gölgelemesin lütfen Allaha emanet kuzu inşallah...
canim harika haber, yedinci gunde ev testi ile cift cizgiyi goruyorsan buyuk olasilikla ikizdir kac embriyo transfeer edilmisti bakarsin tek yumurta ikizi bile olabilir:)) masallahhh
sağolasın canım allah razı olsun inş tez zamanda sizlerdende müjdeler alacağız inanıyorum buna yürekten canım geçmiş mutluğumu sanırım gölgeliyor tam yaşamam malesf engel oluyor galiba çünkü korkuyorum inş kan değerlerimde iyi çıkar ilk kan tahlinini bugün yaptırıym diyorum 2 gün sonra tekrarlarım değer 2 katı oldumu diye sizlerde hep dualarımdasınız canım rabbim kimsenin kucağını boş brakmasın
Gunaydınlaaaaar iyi pazarlarrrr
Güldencım Bu telefon 30 yıllık ısmını degıstırıp Gülşen yapmaya kararlı
Aman bozma canım sonra zor düzene gırıyor ben hala duzeltmedım geç yatınca erken kalkılmıyor uyku yetmıyor canım
canım bende 2. bebeğimin kalp atışını bile duymuştum benim bu sorunum sanırım hamilelik boyunca gidecek ama yinede dediğin gibi yarını yarın düşünmek lazım kan tahlilim iyi çıkarsa ozaman daha iyi olcama inanıyorum kan tahlilini akşam yaptırcam inş güzel sonuç alırım ve sizlelede hemen paylaşırım rabbim evlat hasreti çekenlerin hasretini te zamanda dindirsin o melek kokusunu tattırsın inşAmin canım Allah tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşan kadınlara yaşatsın bu güzel duyguyu..
Geçmişi unutmak mümkün değil biliyorum bende bir keresinde gebe olduğumu öğrendim kese görmeye gittim ve kese yok meğerse dış gebelikmiş değerin sıfırlanması bir buçuk ayı buldu çok uğraştım.şimdi gebe kalsam keseyi görene kadar eminim tadını çıkaramam gebeliğimin ama bir yandan da olacakla öleceğin önüne geçemiyoruz bugünü yaşayalım yarını yarın olunca düşünürüm diyorum..elinden geldiği kadar rahat ol ve tadını çıkar kan değerinide merakla bekliyorum
çalıştığım dönemlerden kalma alışkanlık canım erken kalkıyorum eşimde erkencidir biz ailecek uyku nedir bilmiyoruz
Süperrrr cnm idrar testinde çift çizgi çıkması :)
2 kayıp yaşamışsın çok üzüldüm cnminşllah ikiz olurrr heycanla kan sonucunu bekliyoruz cnm
Hayırlı pazarlar kızlar. Pozitif sonuç alanlar var ne güzel. Allah tamamına erdirsin, bizlere de nasip etsin inşallah. Ben de dün Lucrin'e başladım
canım bende 2. bebeğimin kalp atışını bile duymuştum benim bu sorunum sanırım hamilelik boyunca gidecek ama yinede dediğin gibi yarını yarın düşünmek lazım kan tahlilim iyi çıkarsa ozaman daha iyi olcama inanıyorum kan tahlilini akşam yaptırcam inş güzel sonuç alırım ve sizlelede hemen paylaşırım rabbim evlat hasreti çekenlerin hasretini te zamanda dindirsin o melek kokusunu tattırsın inş
Benim eşimde uykuyu sevmezde ben seviyorum :)
şimdi listeyeb aktım hatibulut kimyasal olmuşçok üzgünüm. Yaşımız, sebeplerimiz onunla aynıydı. Çok sevinmiştim ilk denemesinde başarılı olacak diye. İnşallah dondurulmuşları vardır da onlar ile hamile kalır yeniden.
Hayırlı pazarlar kızlar. Pozitif sonuç alanlar var ne güzel. Allah tamamına erdirsin, bizlere de nasip etsin inşallah. Ben de dün Lucrin'e başladım
akşam vereceğin güzel haberi bekliyorum canım heyecanla
aaaa kadın dediğin erkeğinden önce kalkmalı olmaz öyle
Tunaydııınnnn
Güldenimm yeşillenmişsinn hayırlı olsunn kırmızı renk de yakışıyor du ama yeşilin karızması yarı bir hava vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?