töbeeeee ne biçim laflar bunlar böyle dikkat et kendine kolay gelsin canımcım
sabah yoklama alacam topikte sayı eksik çıkarsa endişelenecem ona göre
Bıtedın mı temıZlığı saracım yoksa sabaha kadar devam mı
Sanda ıyı geceler guldenım ınsallah sen de bebıslı rüyalar gorursun
canım maç tatil oldu haberlerde çıktık
seyirciden birisi biber gazı sıktı
7 sayı öndeydik
son 5 dakika kalası maç tatil oldu yarın 5 dakika daha oynayacaz
Canlar bugün yumurta toplandı cok şükür hersey güzel geçti boşuna korkmuşum hemen ayıldım hatta uyandırırlarken kızmışım niye uyandırıyorsunuz ne güzel rüya görüyorum demişimYumi sayısına gelince malesef 4 tane Dr kaliteleri güzel dedi İnş hepsi döllenir dualarınızı bekliyorum
Kizlar merkezden arafilar maalesef sonuc olumsuz... eski merkezi arayip dondurulmus hücreleri istediler ama yarın benim operasyon a kadar yetismeyecek.. bu nedenle diger merkeze ucuyoruz bu gece islemler orda devam edecekmis
Cnm tese olumsuz sonuclandi.eski merkezde esimin dondurulmus hucreletini istefiler.. diger merkezke baglanti yazismalar azot tanklari hazirliklar derken hesap yapildi.. benim yumuslari topkayana kadar yetismeyecek.. en kisa yol benim gitmem 11 de ucuyoruz.. antep e gidiyoruz islemlerim baslatildi... op yatin okacsk sabah 10 .30 da .. butun heves umit yerle bir... sadece hayırlısı diyorum. Rabbim bilir...
kızlar meliten arkadaşımızın test günüydü bugün ve değeri 39 çıkmış düşük bir değer olduğundan resmen bunalıma girdi ve bu iş olmadı bırakıyorum ilaçları ikinci testi de yaptırmam dedi ve yokoldu...ne kadar ısrar etsemde yapma etme diye dinletemedim inşallah ilaçlarını bırakmaz aklım bi yandan da onda
ben 10 lu 20 li 30 lu değerlerle gebe kalıp doğuranları biliyorum değeri düşük ama gebelik olabilirdi inşallah iyidir şimdi
bak gitcem oyun kulübüne daha da gelmicem
Cok sagol dt85 benim 6yasinda bir oglum var ama ikincisi malesef olmadi rabbim evlat sevgisini herkese tattirsin :))
Güüüünnnaayyddıınnnnn
Güzel haberler aldığımız birgün olsun inşallah...
Monicagaller in test günüüüüü
Amin canım günaydın
Güüüünnnaayyddıınnnnn
Güzel haberler aldığımız birgün olsun inşallah...
Monicagaller in test günüüüüü
Kan verdim. Saat 2 gibi çıkmış olur dediler. Ölüyorum heyecandan...
günaydınnnnnn
hayırlı cumalar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?