• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Son düzenleme:
günaydın kızlar hepimize hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun inşallah:16::16:
2 gündür yokum aranızda yokluğum farkedildimi acaba:44::44::1::1:

DİLİMİZE DÜŞEN..KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP KABUL OLSUN İNŞŞŞ hayırlı cumalar

kızlar biliyorsunuz saat 10.30 da opu olacak ve inşallah eşinin sperm hücreleri sorunsuz çözülür aklınıza geldikçe dua edin lütfen:16::16:

kızlar biliyorsunuz saat 10.30 da opu olacak ve inşallah eşinin sperm hücreleri sorunsuz çözülür aklınıza geldikçe dua edin lütfen:16::16:
Rabbim yüzünü güldürsün arkadaşımızında bebeğine kavusur inşallah:16::16:
dualarım aysenle

günaydın kızlar hepimize hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun inşallah:16::16:
2 gündür yokum aranızda yokluğum farkedildimi acaba:44::44::1::1:

DİLİMİZE DÜŞEN..KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP KABUL OLSUN İNŞŞŞ hayırlı cumalar

günaydın canlar dün nerdeydiniz hele bi tanesi yokluğum farkedildimi diyoo bide herhalde farkedildi yazdım hatta nerde bu hatunlar diye hayırlı cumalar bu arada:1:

Rabbim yüzünü güldürsün arkadaşımızında bebeğine kavusur inşallah:16::16:
dualarım aysenle

Amin canım inşallah..
dün eşi tese ameliyatına girdi sperm hücresi bulunamadı bugünde aysen opu olacak tedavi iptal olacakken eski merkezinde eşinin dondurulmuş sperm hücreleri olduğundan gece uçakla antepe gittiler bu sabah çok önemli...çok uğraştılar inşallah olur:16:

günaydın canlar dün nerdeydiniz hele bi tanesi yokluğum farkedildimi diyoo bide herhalde farkedildi yazdım hatta nerde bu hatunlar diye hayırlı cumalar bu arada:1:

saol canım dün işyerinde net yoktu ondan giremedim carşamba gününüde anlatcam birazddan :1:

Amin canım inşallah..
dün eşi tese ameliyatına girdi sperm hücresi bulunamadı bugünde aysen opu olacak tedavi iptal olacakken eski merkezinde eşinin dondurulmuş sperm hücreleri olduğundan gece uçakla antepe gittiler bu sabah çok önemli...çok uğraştılar inşallah olur:16:
gecmişi okudum canım yaa umarım hersey iyi olur arkadaşımız için:16:

canlar dün iş yerinde net kesikti o yüzden aranızda değildim..
gelelim bendeki haberlere carsamba günü dr uma gittim görüştük..
adet olmadıgımdan dolayı kontrollerimi yaptı kist filan gözükmüyo dedi istersen söktürücü alabilirsin ama sıkıntın yoksa bence alma o ilaçlar 80 yasındaki kadınıda suni adet gördürür dedi ağrıların başlayınca istersen al dedi..

inofolici konuştuk almaya basladım dedim iyi yapmıssın ama ilk hafta günde 1 adet al sonra ikiye cıkar dedi:31:
4ay kadar kullan biraz ara ver sonra 4 ay daha kullanırsın dedi..

rekürrent abourt (tekrarlayan düşük) oldugu için genetik testlermi istedi ve burdaki fakültede randevu alamıyorum ücretleride labratuarlarda 1750 lira civarı:31:

3. denemeden 2-3 ay önce histereskopi yapılmasına karar verildi onunda fiyatı 1500 lira müdahae gerekirse 2000 tl:31:

anlıcanız benden haberler böyle..
nerden baksanız bi dahaki tedavim bu seferkinin 2 katına yakın tutacak bana o yüzden 2014 yılı eylül ekimden sonraya eger parayı denkleştirebilirsem denemek düşüyor bende haberler bunlar:31:

saol canım dün işyerinde net yoktu ondan giremedim carşamba gününüde anlatcam birazddan :1:

gecmişi okudum canım yaa umarım hersey iyi olur arkadaşımız için:16:

meraklandım şimcik...
noldu acaba çarşamba günü..
uzun uzun yazma uzun yazıları okurken daralıyorum ben :1::1:

Back