ama nacizane tavsiyem bütün bu operasyonlardan önce yumi toplatıp döllendirip dondur..
bi kere operasyon geçirince bizim gibi rezervi az olanlar epey sarsılıyo..
örnek ben..
çok çookk çoooookkk pişmanım yumi toplatmadığım embryo dondurtmadığım için
hoşgeldiiiiiinnnn
inşallah rabbim fazla uğraştırmadan bebeğine kavuşturur..
o problemden bizde de mevcut sayı hareket ve morfoloji hepsi az
Tabı hıc usenmeden okuyorum guldencım 1 saat sürse bilesöndüre söndüre okumam lazım çünkü
Ama özlüyorum dıyosun ben gelınce uyumaya gıdıyorumfazla konuşamıyoruz o yüzden bu meselenın cozulmesı lazım canım
Rabbım Ayşe'ne bu emeklerınının mükafatını verır ınsallah da bugün yaşadıkları sonra hatırladığında yüzünde tebessüm ettırecek anılar olur amın sabreden selametını görür ınsallah
Saram temızlık ıslerıne görersem hıc çıkamayız ısın ıcınde canımben az mı tuz ruhlarıyla çamaşır sularını karıştırdım krızlerden dondüm
aaaa aşk olsun bizden de kadın olmazsa kimseden olmaz bak her türlü zorluğa karşı anne olmak için çabalayıp türlü laf sokmalara karşı dik durup en iyi aşçı en iyi temizlikçi en şık en mükemmel kadın olmak için çabalıyoruz hem çalışıp hem evi idare ediyoruz daha ne olsun dimi
yok tızım böyle bi girişimde bulunamaz enişten çünkü saha çamurlu
amin hepimizi inşallah:) burada herkes bir içir küründen bahsediyor. şimdi onu denemeye başlayacağız belki faydası olur. eşim okadar soğukkanlı duruyor ki yapacağım her şeyi yiyebilir:)
ama şekerim ben gece olunca erken kalkan bir kimse olaraktan çöküyorum yatasım geliyiii....
senden gece gelir oldun özlem büyüdükçe büyüyorr...
vaaayyyyy be böyle yazılı okuyunca ne kadınmışım dedim hem ben bi de ödüllüyüm dimi yeni ödüllerimde yolda kk dan süpperim şahaneyim acayip bişeyim ben yaaa
sahanın çamırlı olduğunu biliyorum bi kere ben senaryo yazdım taammııııııııı
aşkolsun kızlar ya iki sayfa geride inox ev aletleriyle ilgili süper bir bilgi paylaştım kimsenin umurunda olmadı
ödüllü prensesim menim
ödüllerine bide senaristlik ekledin
tatlım eşin için keçiboynuzu kürü yap ...
kk nın enlerinde yok sanırım o kategori başı çekerdim kesin
diğer topikimiz en faydalı ve bilgilendirici konu seçilcek gibi duruyor bende en paylaşımcı kk üyesi olarak kupa alcam inşallah
29 aralıkta bitiyodu dimi oylamalar..
hiç bilmiyom ne zaman biteceğini çoktandır bakmıyorum oylamaya
Guldencım ıyı yapıyorsun canım erken kalkmakla ben uyku duzenı bozuk bu seneben de senı opucem ama bu telefondan opemıyorum Smıle yok çünkü aklımda Bi bu kikirik kalmış
Saram benım umrunda olmazmı canım ben de hep cıf kullanıyorumcıfın bıze reklam parası ödenmesi lazım
baktım gördüm veee çelik yüzeyler için olan cif var gri..
ben onlan yıkıyorum çay makinamı..
ankastre ocağımı fırınımı filan onla siliyom ışıl ışıl parlıyooo
keçiboynuzu hareketliliği bozuyor yazmışlar oyüzden ondan çekindim. iyice araştırıp yapayım onu da. nasıl yapmam gerek? buarada herkese çok teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğiniz için. dert ortağı olmak bu olsa gerek:) iyi geceler...
Bak sındıre sındıre dedım söndüre söndüre demısguldencım ıncırlerını de yıyorum bu arada kurun burda bu göz kırpma sımle yaptım say
Guldencım ıyı yapıyorsun canım erken kalkmakla ben uyku duzenı bozuk bu seneben de senı opucem ama bu telefondan opemıyorum Smıle yok çünkü aklımda Bi bu kikirik kalmış
Saram benım umrunda olmazmı canım ben de hep cıf kullanıyorumcıfın bıze reklam parası ödenmesi lazım
Bak sındıre sındıre dedım söndüre söndüre demısguldencım ıncırlerını de yıyorum bu arada kurun burda bu göz kırpma sımle yaptım say
kizlar canlar guzel anne adaylari herkeseeeee iyi geceler tatli ruyalar
ben gidim banyomun yerlerini yıkayıp geleyim gelmezsem ya zehirlendim yada yorgunluktan uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?