2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Zaten şuba tta öyle yapacam haziranda laaporoskopi hiterskopi temmuzdada
Transfer inşallah benim plan bu

hoşgeldiiiiiinnnn
inşallah rabbim fazla uğraştırmadan bebeğine kavuşturur..
o problemden bizde de mevcut sayı hareket ve morfoloji hepsi az

amin hepimizi inşallah:) burada herkes bir içir küründen bahsediyor. şimdi onu denemeye başlayacağız belki faydası olur. eşim okadar soğukkanlı duruyor ki yapacağım her şeyi yiyebilir:)

ama şekerim ben gece olunca erken kalkan bir kimse olaraktan çöküyorum yatasım geliyiii....
senden gece gelir oldun özlem büyüdükçe büyüyorr...

vaaayyyyy be böyle yazılı okuyunca ne kadınmışım dedim hem ben bi de ödüllüyüm dimi yeni ödüllerimde yolda kk dan süpperim şahaneyim acayip bişeyim ben yaaa
sahanın çamırlı olduğunu biliyorum bi kere ben senaryo yazdım taammııııııııı

amin hepimizi inşallah:) burada herkes bir içir küründen bahsediyor. şimdi onu denemeye başlayacağız belki faydası olur. eşim okadar soğukkanlı duruyor ki yapacağım her şeyi yiyebilir:)

tatlım eşin için keçiboynuzu kürü yap ...

ödüllü prensesim menim

ödüllerine bide senaristlik ekledin

ödüllü prensesim menim

ödüllerine bide senaristlik ekledin

kk nın enlerinde yok sanırım o kategori başı çekerdim kesin
diğer topikimiz en faydalı ve bilgilendirici konu seçilcek gibi duruyor bende en paylaşımcı kk üyesi olarak kupa alcam inşallah
29 aralıkta bitiyodu dimi oylamalar..

tatlım eşin için keçiboynuzu kürü yap ...

keçiboynuzu hareketliliği bozuyor yazmışlar oyüzden ondan çekindim. iyice araştırıp yapayım onu da. nasıl yapmam gerek? buarada herkese çok teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğiniz için. dert ortağı olmak bu olsa gerek:) iyi geceler...

hiç bilmiyom ne zaman biteceğini çoktandır bakmıyorum oylamaya

Guldencım ıyı yapıyorsun canım erken kalkmakla ben uyku duzenı bozuk bu sene ben de senı opucem ama bu telefondan opemıyorum Smıle yok çünkü aklımda Bi bu kikirik kalmış

Saram benım umrunda olmazmı canım ben de hep cıf kullanıyorum cıfın bıze reklam parası ödenmesi lazım

Son düzenleme:
baktım gördüm veee çelik yüzeyler için olan cif var gri..
ben onlan yıkıyorum çay makinamı..
ankastre ocağımı fırınımı filan onla siliyom ışıl ışıl parlıyooo

dimi ama cifin bize para ödemesi lazım

baktım gördüm veee çelik yüzeyler için olan cif var gri..
ben onlan yıkıyorum çay makinamı..
ankastre ocağımı fırınımı filan onla siliyom ışıl ışıl parlıyooo

çelikler için olan gri ciftende aldım ama bu sefer beyaz şişedeki cif var ya onunla yıkadım süpper oldu yetkili servisteki kız sakın ciflemeyin deyince bende daha beter olur diye ciflememiştim ama şimdi gördükçe yüzüm gülüyo resmen

Bak sındıre sındıre dedım söndüre söndüre demıs guldencım ıncırlerını de yıyorum bu arada kurun burda bu göz kırpma sımle yaptım say

ben bir kez yaptım eşime diye hatırlıyorum ve epey zaman oldu tarifi tam verebilirmiyim bilmiyorum bilen arkadaşlar yazarsa daha iyi olur aslında..tahminen 7-8 tane keçiboynuzunu bir kaç parça olacak şekilde tek tek kırıyorsun ve kaynamış yarım litre suya atıp 5 dk kaynatıyorsun ılıyınca içiriyorsun eşine bir bardak kalanı buzdolabına koyup akşama içiyorsun..böyle hatırlıyorum inşallah doğrudur..
sperm hareketliliğini bozduğunu ilk kez duyuyorum canım...

ben gidim banyomun yerlerini yıkayıp geleyim gelmezsem ya zehirlendim yada yorgunluktan uyudum

tamam sarı kafaları ben tahmin ederim sen yaz
erken kalkmak iyidir canımcım erkenden işleri bitiriyorsun gün sana kalıyor..

Bak sındıre sındıre dedım söndüre söndüre demıs guldencım ıncırlerını de yıyorum bu arada kurun burda bu göz kırpma sımle yaptım say

ben anlıyorum ne demek istediğini
incire selam kürlere devammmmm

kizlar canlar guzel anne adaylari herkeseeeee iyi geceler tatli ruyalar

iyi geceler canım görüşmek üzereee....

ben gidim banyomun yerlerini yıkayıp geleyim gelmezsem ya zehirlendim yada yorgunluktan uyudum

töbeeeee ne biçim laflar bunlar böyle dikkat et kendine kolay gelsin canımcım
sabah yoklama alacam topikte sayı eksik çıkarsa endişelenecem ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…