2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben testleri yaptırddım zati bugün
Dediklerini yapacağını biliyorum zaten felaket değil
Biz bilerek gidiyoruzz hayırlısı olsunda

ama nacizane tavsiyem bütün bu operasyonlardan önce yumi toplatıp döllendirip dondur..
bi kere operasyon geçirince bizim gibi rezervi az olanlar epey sarsılıyo..
örnek ben..
çok çookk çoooookkk pişmanım yumi toplatmadığım embryo dondurtmadığım için

sorun sadece sperm azlığı ise bence şansınız yüksek olur tabii nasip meselesi öncelikle...
aklına takılan ne varsa sorabilirsin ben olmasam kızlar mutlaka yanıtlarlar...
bu süreçte her daim yanındayız
hangi hastaneler mesela gidenler olabilir aramızda fikir alışverişi yaparsınız

o dom.... tos bana hep dokunuyo canım ama çamaşır suyu olmadan da içimesinmiyo işte bende zehirlenme tehlikesi atlatıyorum hemde senelerdir kadınlık zor be yaaaaa

kıyamam ben sanaaaa

eşim canım menim yaaa bana meyva suyu hazırlamış onu içiyorum şimdi ben bu adamı çok seviyom yaaaaaaa bide baba yapsam oooh yandan yandan

o dom.... tos bana hep dokunuyo canım ama çamaşır suyu olmadan da içimesinmiyo işte bende zehirlenme tehlikesi atlatıyorum hemde senelerdir kadınlık zor be yaaaaa

çamaşır suyu ile biz kanlı pıçaklıyız hep eşofmanlarıma sıçrıyooo ve değişik desenler alıyor eşofmanlarım yazık ama yepisyeni eşofmanlarım gitti bende ikinci sınıf eşyalarla temizlik yapamıyorum illa her an şık olcam bu kadar zaman sonra hala zehirlenme tehlikesi atlatıyorsak bize kadın denemezzaten doğuramıyoruzda neremiz kadın bizim yeaaahhhhh

Son düzenleme:
sara hatuunuumm senden naber yaaaa..
gerçi ben hep sizi takip ediyomda..
yeni topike geliim dedim..
yeni topik yeni yıl yeni umutlar yeni merkez bende bu sene her şey yenii..
sölemesi ayıp yeni yılda arabamısda yeni
Allah'ım kaza bela göstermesin herkese nasip etsin inşallah..

gerçekten samimiyetiniz için çok teşekkür ederim. zaten iş çıkışı direk burdayım:)her adımımı paylaşırım. fikir alışverişinde bulunmak iyi geliyor. durumumuzdan ailemize de pek bahsetmek istemiyoruz. bu yüzden burası ilaç gibi geldi:)

eşim canım menim yaaa bana meyva suyu hazırlamış onu içiyorum şimdi ben bu adamı çok seviyom yaaaaaaa bide baba yapsam oooh yandan yandan

hiiii saat itibari le tehlikeli sakın içmeeeeee
ilaç atmıştır meyve suyuna birazdan bana neler oluyorrrrr derken kendinden geçebilir sabah uyandığında pişmanmısın sorusu ile karşılaşabilirsin tikkat etttttyemezler enişte hain planına karşı uyardım arkidişimi

Kizlar merkezden arafilar maalesef sonuc olumsuz... eski merkezi arayip dondurulmus hücreleri istediler ama yarın benim operasyon a kadar yetismeyecek.. bu nedenle diger merkeze ucuyoruz bu gece islemler orda devam edecekmis
Aysen moralinizi iyi tutmaya calisin arkadasim . Bizim sinavimiz bu diyelim . Allah daha acilarini yasatmasin . Dua edicem senn icin . Allah yardimciniz olsun .

Sperm sayisi kac cok mu dusuk . Bizimki kadar degildir belki bzm 100bin civari. Bize dr tup bebege gecmeden biraz kaliteyi artiralim dedi bekliyoruz 5aylik tedavimiz kaldi . Inis cikis oluo sayida ama bakalim hayirlisi. Iyi bir urologa gidin tup bebek merkezi disinda bi urolog olsun . Hangi sehirdesin ?

rica ederim ne demek...
ilk denemelerde aileler çevre genelde bilmiyor bende de öyle olmuştu sadece annem ve kardeşim biliyordu..
4.tüpe gelince bilmeyen kalmadı artık bebek olmayınca daha çocuk düşünmüyoruz yalanı bir yere kadar geçerli oluyor...

hoşgeldiiiiiinnnn
inşallah rabbim fazla uğraştırmadan bebeğine kavuşturur..
o problemden bizde de mevcut sayı hareket ve morfoloji hepsi az

öncelikle arabanızı güle güle kullanın Allah kazadan beladan korusun

sonracıma sen bizi niye gizliden takip ediyon tızım topiğe gelip yazışsak ya özlüyom men seni

ben bu aralar kendimi temizliğe verdim canım düşün gecenin bu saatinde banyo tuvalet yıkıyom

bide kilo vermeye çalışıyom yarın yoğurt kürüne başlıyom kilo verip şubat mart gibi tedavi düşünüyom

bide lahana diyeti var araya onuda sıkıştıracam

Tabı hıc usenmeden okuyorum guldencım 1 saat sürse bile söndüre söndüre okumam lazım çünkü
Ama özlüyorum dıyosun ben gelınce uyumaya gıdıyorum fazla konuşamıyoruz o yüzden bu meselenın cozulmesı lazım canım

Rabbım Ayşe'ne bu emeklerınının mükafatını verır ınsallah da bugün yaşadıkları sonra hatırladığında yüzünde tebessüm ettırecek anılar olur amın sabreden selametını görür ınsallah

Saram temızlık ıslerıne görersem hıc çıkamayız ısın ıcınde canım ben az mı tuz ruhlarıyla çamaşır sularını karıştırdım krızlerden dondüm

Sperm sayisi kac cok mu dusuk . Bizimki kadar degildir belki bzm 100bin civari. Bize dr tup bebege gecmeden biraz kaliteyi artiralim dedi bekliyoruz 5aylik tedavimiz kaldi . Inis cikis oluo sayida ama bakalim hayirlisi. Iyi bir urologa gidin tup bebek merkezi disinda bi urolog olsun . Hangi sehirdesin ?[/QUOTE]

5aylik tedavide ne uygulaniyo acaba biraz bilgi verir misin birde hangi merkeze gidiyorsun

aaaa aşk olsun bizden de kadın olmazsa kimseden olmaz bak her türlü zorluğa karşı anne olmak için çabalayıp türlü laf sokmalara karşı dik durup en iyi aşçı en iyi temizlikçi en şık en mükemmel kadın olmak için çabalıyoruz hem çalışıp hem evi idare ediyoruz daha ne olsun dimi

yok tızım böyle bi girişimde bulunamaz enişten çünkü saha çamurlu

Sperm sayisi kac cok mu dusuk . Bizimki kadar degildir belki bzm 100bin civari. Bize dr tup bebege gecmeden biraz kaliteyi artiralim dedi bekliyoruz 5aylik tedavimiz kaldi . Inis cikis oluo sayida ama bakalim hayirlisi. Iyi bir urologa gidin tup bebek merkezi disinda bi urolog olsun . Hangi sehirdesin ?[/QUOTE]

2 milyon civarında. istanbuldayız. evet doktorumuz da üroloğa da gidin dedi. ama tüp bebek için de çalışmalara başlayın dedi. tedavinizi nerede oluyorsunuz?

sende bizdensin desene

biz de öyle diyoruz daha çocuk düşünmüyoruz diye ama işte nekadar inanıyorlar bilmiyorum. umarım hep birlikte 2014 anneleri olarak yeni bir topiğe geçeriz:)

aşkolsun kızlar ya iki sayfa geride inox ev aletleriyle ilgili süper bir bilgi paylaştım kimsenin umurunda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…