• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kan degerleride bunyeye gore degisiyormus cok takilmamak gerek yukseldigi surece ignelere devam..
benim 189 ne oldu yukseldi yukseldi dis gebelik oldu daha dusuk olan arkadaslarim masallah nazar yapmim simdi hamiss..

aynen canım değerler değişken hiç belli olmuyor..
sağlıklı gebelikler nasip olsun hepimize..

en güzeli duayı nasıl yaptığın önemli yanlış anlama olmamalı:1:
töbeee çarpılcaz gece gece:17::17::17:

Allah sonumuzu hayır etsin inşallah olan Türkiyeme olacak ben ona üzülüyorum:5::5::5:

Yokk bişey olmaz ne bitmez nimeti varmış yiye yiye bitmedi:1:

yemek masası öylece duruyooo ekmekler kurudu yaw günah tutuyonuz beni..
toplayıp geliyrum uşaklar dağılmayun ulaaaa:10::10::10:

merhaba bayanlar, ben de aranıza yeni katıldım. daha önce hep yorumları falan okuyordum ancak nezaman doktorum bizi tüp bebeğe yönlendirdi hemen topiğinize katıldım. burada yaptığınız yorumla gerçekten çok içten. biz yola yen başlayanlarız. ilk tüp bebek deneyimimiz olacak. ne yapacağımızı hiç bilmiyorum.

merhaba bayanlar, ben de aranıza yeni katıldım. daha önce hep yorumları falan okuyordum ancak nezaman doktorum bizi tüp bebeğe yönlendirdi hemen topiğinize katıldım. burada yaptığınız yorumla gerçekten çok içten. biz yola yen başlayanlarız. ilk tüp bebek deneyimimiz olacak. ne yapacağımızı hiç bilmiyorum.

Hoşgeldin canım:71::71:
Gönül isterdiki hiç bu topikte tanışmayalım ama işte
Sağlık olsun
Bu arada sorun neydi canı ve hangi merkezde yaptıracaksın

Evet canım geçen sene martta öooldum
Negatifti
Bende sol tüp tıkalı
Küçük çikolata kistim rahim duvarı kalınlaşması
Rezerv azlığı sağ tüpte sıvı birikmesi
Eski dr um öyle demişti
Bakalım yeni dr um ne diyecek
felakat tellalı gibi olcam biraz ama
ben hemen deyiveriimm ne diyceni belli testleri isteyecek
hepatit markırları amh rubellalar falan filan pıhtılaşma vırt zırt..
sonrada laporoskopi diycek tüplerde sıvı birikimi filan varsa die..
ki varmış tüpleri görmek isteyecek.
öncesinde kürtaj filan varsa histereskopi yapılacak..benim düşündüklerim şimdilik bynlar

hoşgeldin tatlım...
ilk tüp denemesi olacak demek inşallah fazla uğraşmadan kavuşursun evladına..
biraz durumundan bahsedermisin mesela hangi hastaneyi düşünüyorsun tedavi olmanıza sebep ne vs...

yemek masası öylece duruyooo ekmekler kurudu yaw günah tutuyonuz beni..
toplayıp geliyrum uşaklar dağılmayun ulaaaa:10::10::10:

bende lavaboları ovdum çamaşır suyuyla sonrada cifledim bi güzel baktımki başım ağrıyo midem bulanıyo anladımki çamaşır suyu dokundu bana zaten hep dokunur ama bu sefer deterjanları biraz fazla karıştırdım heralde balkona çıktım hava aldım biraz şimdi daha iyiceyim ama banyonun yerleri kaldı sadece orayıda yıkamam lazım biraz dinlenip sonra yıkayacam

Hoşgeldin canım:71::71:
Gönül isterdiki hiç bu topikte tanışmayalım ama işte
Sağlık olsun
Bu arada sorun neydi canı ve hangi merkezde yaptıracaksın

teşekkür ederim:) şimdilik daha araştırma aşamasındayız. burada sizlerin yorumlarından okuduğum kadarıyla daha çok iki yer üzerinde duruyoruz. ilk başta memorial daha sonra umut tüp bebek. işten gelir gelmez açıp yorumlarınızı okuyorum. yeni birşeyler yazılmış mı diye. bizdeki sorun spermazlığı. doktor hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe yönlendirdi bizi.siz nereleri tavsiye edersiniz?

Iyı akşamlar kıslara
Yenı gelen arkadaslarımız hosgelmısler ınsallah topogımızın Uğur'u onlardan bulaştırır pek güzel haberler gelıyıyor devamını dılerım ınsallah
Ben de bugün ıncır kurune başladım :9: adetımı düzene gırdıyse yogun uğraşlar sonucu belkım yumurtaları da çatlatırız dedım :9: Mart'a kadar

Guldenım doğru söylüyorsun eslerımız duygularını daha ıclerınde yasıyorlar.

Ayşencım canım belkıde nasıp Antep te orda kısmet olacak sana bebısın her ısde vardır bu hayır Allah yardımcın olsun canım

felakat tellalı gibi olcam biraz ama
ben hemen deyiveriimm ne diyceni belli testleri isteyecek
hepatit markırları amh rubellalar falan filan pıhtılaşma vırt zırt..
sonrada laporoskopi diycek tüplerde sıvı birikimi filan varsa die..
ki varmış tüpleri görmek isteyecek.
öncesinde kürtaj filan varsa histereskopi yapılacak..benim düşündüklerim şimdilik bynlar

Ben testleri yaptırddım zati :-) bugün
Dediklerini yapacağını biliyorum zaten felaket değil
Biz bilerek gidiyoruzz hayırlısı olsunda

Kizlar merkezden arafilar maalesef sonuc olumsuz... eski merkezi arayip dondurulmus hücreleri istediler ama yarın benim operasyon a kadar yetismeyecek.. bu nedenle diger merkeze ucuyoruz bu gece islemler orda devam edecekmis
Yarın için dualarım seninle inşallahh canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz :16::16::16:

bende lavaboları ovdum çamaşır suyuyla sonrada cifledim bi güzel baktımki başım ağrıyo midem bulanıyo anladımki çamaşır suyu dokundu bana zaten hep dokunur ama bu sefer deterjanları biraz fazla karıştırdım heralde balkona çıktım hava aldım biraz şimdi daha iyiceyim ama banyonun yerleri kaldı sadece orayıda yıkamam lazım biraz dinlenip sonra yıkayacam

benide dom....tos yapar öyle her defasında dışarı derin nefes almak için çıkarım :1::1:
dozunu bi ayarlayamadım gitti..
kaç yıllık kadınım şurda hala zehirlenme tehlikesi atlatabiliyorum:1::1::1:
elceğizlerin dert görmesin missss olmuştur heryerler..

hoşgeldin tatlım...
ilk tüp denemesi olacak demek inşallah fazla uğraşmadan kavuşursun evladına..
biraz durumundan bahsedermisin mesela hangi hastaneyi düşünüyorsun tedavi olmanıza sebep ne vs...

teşekkürlerr:) amin Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısıyla. bizim problemimiz spermazlığı. doktorumuz vakit kaybtmeden tüp bebeğe yönlendirdi. şimdi araştırma yapıyorum. iki hastane arasındayım. bu konuda çok bilgisizim:(

Iyı akşamlar kıslara
Yenı gelen arkadaslarımız hosgelmısler ınsallah topogımızın Uğur'u onlardan bulaştırır pek güzel haberler gelıyıyor devamını dılerım ınsallah
Ben de bugün ıncır kurune başladım :9: adetımı düzene gırdıyse yogun uğraşlar sonucu belkım yumurtaları da çatlatırız dedım :9: Mart'a kadar

Guldenım doğru söylüyorsun eslerımız duygularını daha ıclerınde yasıyorlar.

Ayşencım canım belkıde nasıp Antep te orda kısmet olacak sana bebısın her ısde vardır bu hayır Allah yardımcın olsun canım

hiç üşenmedin o kadar sayfayı okudun dimi harikasın valla...
net işi ne zaman çözülecek gözlerim arıyor seniiiiiii:29::29::29:
incir kürün hayırlı olsun efenim şifaaaaa olsun ablan kurban olsuuunnnnn:38:
eş durumu zor cidden mesela aysen in eşini düşünsene şimdi sperm bulunamıyor ve yollara düşüyorlar evlat için adamcağız nasıl kötü hissediyordur kendisini:5::5::5:biz olsak ağlar ağlar rahatlarız onlar ne yapsınlar:5::5::5:

kızlar size temizlikte bir ipucu verecem inox ev aletleriniz varsa eğer onları parlatmanın yolu cifden geçiyo cifle bulaşık süngerinin sert yüzeyiyle ovun ışıl ışıl pırıl pırıl oluyo denedim tecrübeyle sabittir.

ben geçen tanınmış bir markanın çaycısını almıştım inox muş inox demekte en kaliteli çelikmiş ama ilk yıkamada lekeler oluştu çizik gibi oldu aldım servise götürdüm cifle mi yıkadınız ondan olmuş dediler oysaki cifle yıkamamıştım sadece normal bulaşık deterjanıyla yıkamıştım sakın ciflemeyin dediler inox un özel deterjanı varmış servisinden onu almalıymışım küçücük bir şişe dünyanın parası hemde neyse ilk seferde değiştiler çaycımı aldım eve geldim ilk yıkamada hooop yine aynı lekeler bir yıldır illallah etmiştim geçen gün dedimki nasılsa bu şekilde kötü görünüyo bi cifleyim şunu bide ne göreyim ilk aldığım zamanki oldu beni görmelisiniz çocuk gibi seviniyorum evin içinde

şimdi diyeceksinizki konuyla ne alakası var ama temizlikten bahsedince bu bilgiyide paylaşayım dedim belki birilerine yardımcı olur :34::34::34::34:

senden de razı olsun kuzum ne demek...
ben boş yere yazmıyorum tamamen kk da uzun zamandır kızlarla yaşaya yaşaya göre göre onlardan edindiğim ve kendi yaşadığım tecrübelerle size yazıyorum...yumi sayın iyi dediğim gibi sonuda iyi olacak:38:
Âmin inşallahh tatlım :16::16::16:

faydasını gören çok inşallah sende de işe yarar canım zaten zamanında faydasını görmüşsün o zaman devaaammmmmmm:21::21::21:

Soğan kürü banada iyi geliyo
İlk yaptığımda korkmasaydım daha iyi sonuç alabilirdim
Bu ay bende yapayım hem çok iyi zayıflatıyo

teşekkür ederim:) şimdilik daha araştırma aşamasındayız. burada sizlerin yorumlarından okuduğum kadarıyla daha çok iki yer üzerinde duruyoruz. ilk başta memorial daha sonra umut tüp bebek. işten gelir gelmez açıp yorumlarınızı okuyorum. yeni birşeyler yazılmış mı diye. bizdeki sorun spermazlığı. doktor hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe yönlendirdi bizi.siz nereleri tavsiye edersiniz?

Selam sumhim bende hastane icin cok arastirma yaptim umut bahcecide karar verdim yarin ilk kez gorusmeye gidicem bizde sorun seninkiyle ayni bir asilama yaptik ama olmadi insallah buradan hayirli haberler aliriz

Back