• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
afferin kistine takdir ettim kendisini kistin küçüleni makbuldür:1::1:

deme öyle ben dedim ikinci denememde değerim 9 du sonra 23 sonra 160 küsür oldu böyle devam etti
öncesinde ilk tüpte negatifi alınca az bişi çıkaydı beee demiştim az bişi çıktı ikinci denememde:27::27::37::1::1::1:
sonuç kimyasal gebelik:19::19::19:
dilemişken 100 lü bi değer dile..
dua kapılarının ne zaman açık olacağı belli değildir bir anda kabul olabilir dikkat etmek lazım:1::1::1:

Ozaman duayı şöyle uzatıyorum :26:
İlki 39 ikicisi 139 üçüncüsü 439 olsun ve katlanarak devam etsin
Cümlemizinkini inşallah

Son düzenleme:
Sagol canim.baya birikmis yazismalar anca okuyabildim :-) sanki zaman gecmiyo gibi.bugin sogan suyunictimki adetim gecikmesin diye ama yinede kismet.en azindan temizler iceriyi dedim

soğan kürünemi başladın çok iyi olmuş..
şifa olsun arkidişime inşallah:38:

Kizlarrr nasil moraller. Aysen79 sizede gecmis olsun ama umudunu kaybetme Rabbim ol derse olur.iyi yolculuklar
Ayşen arkaşıımız dışında iyiiyz
İki arkadaşımız hatibulut ve didem ada arkadaşlarımız hamile
Meliten arkadaşımızda değeri 39 inşallahh. Yükselmesini bekliyoruz:16:

Evet canım geçen sene martta öooldum
Negatifti
Bende sol tüp tıkalı
Küçük çikolata kistim rahim duvarı kalınlaşması
Rezerv azlığı sağ tüpte sıvı birikmesi
Eski dr um öyle demişti
Bakalım yeni dr um ne diyecek

İnşallah yeni doktorun güzel haberler verir
Çok üzüldüm cnm inşallah ikincisi tutar bol bol dua edicem sizlere 2014 bizim yılımız olsa keşke en kısa zamanda kavuşsak bebişlerimize ne güzel olur ama ben inanıyorum herşey çok güzel olacak cnm

töbe yarabbim anlamazsın bile be ben özellikle görmek için çaba sarfettimde ondan :1:
merak adiyordum aynı senin gibi nasıl adet olcam diye normal oldum ama bi parça geldi kan pıhtısı gibi değişik bişi değil yani merak etme sende normal adet olabilir hemende geriliyosun heee daha da bişi demicem sana:1::1:

Ne desen haklısın cnm bugün beni anlayışla karşıla ...
Ben bakmam hemen sifonu çekerim olur biter :)

İnşallah yeni doktorun güzel haberler verir
Çok üzüldüm cnm inşallah ikincisi tutar bol bol dua edicem sizlere 2014 bizim yılımız olsa keşke en kısa zamanda kavuşsak bebişlerimize ne güzel olur ama ben inanıyorum herşey çok güzel olacak cnm

Amin canım
Bende canı gönülden öyle diliyorum
Bu sene bizim yılımız olacak inşallah:48:

kızlar meliten arkadaşımızın test günüydü bugün ve değeri 39 çıkmış düşük bir değer olduğundan resmen bunalıma girdi ve bu iş olmadı bırakıyorum ilaçları ikinci testi de yaptırmam dedi ve yokoldu...ne kadar ısrar etsemde yapma etme diye dinletemedim inşallah ilaçlarını bırakmaz aklım bi yandan da onda:31::31::31:
ben 10 lu 20 li 30 lu değerlerle gebe kalıp doğuranları biliyorum değeri düşük ama gebelik olabilirdi inşallah iyidir şimdi:5::5::5:

kan degerleride bunyeye gore degisiyormus cok takilmamak gerek yukseldigi surece ignelere devam..
benim 189 ne oldu yukseldi yukseldi dis gebelik oldu daha dusuk olan arkadaslarim masallah nazar yapmim simdi hamiss..

Soal canim benim jeton sonradan dustu ben daha once yapmistim ve adetim duzene girmisti.aklima gelince hemen kaynattim bir guzel huplettim

Soğan kürü banada iyi geliyo
İlk yaptığımda korkmasaydım daha iyi sonuç alabilirdim
Bu ay bende yapayım hem çok iyi zayıflatıyo

Soal canim benim jeton sonradan dustu ben daha once yapmistim ve adetim duzene girmisti.aklima gelince hemen kaynattim bir guzel huplettim

faydasını gören çok inşallah sende de işe yarar canım zaten zamanında faydasını görmüşsün o zaman devaaammmmmmm:21::21::21:

Back