• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
arkadaslar yumurta kalite veya rezerv azlik sorunu olanlara eczaneden alinan Apitera Ari Sutu Bal Polen Propolis adinda bir urun var tavsiye ederim sabah aksam bir cay kasigi cok yariyormus alerjik bunyesi olanlar ayni urunun polensiz olanini alabilir, uc ay kadar kullandim doktorum yazmisti bir zamanlar.

hımmm teşekkür ederim arkadaşım ilk fırsatta deniycem.
yemediğimiz içmediğimiz neler yokki ondan da yerik nolceek:56::56:

sağol canım paylaştığın için ben bi sorayım eczaneye alayım polensiz olanını alerjim varda :27::27:

genelde olmuyor soyleyince getiriyorlar cnm

inofolic kullanirken bende hep actim isyerinde oglenleri yemekhaneye hep ilk kosanlardan oluyordum:) oysaki yemekle normalde hic aram yoktur.

genelde olmuyor soyleyince getiriyorlar cnm

inofolic kullanirken bende hep actim isyerinde oglenleri yemekhaneye hep ilk kosanlardan oluyordum:) oysaki yemekle normalde hic aram yoktur.

sen yazınca netten baktım hemen bildiğimiz bir bak markasının ürünüymüş ısrarla alerjiden bahsetmişler korktum poleni sade yemiştim ben çok fena olmuştum alerji oldu polensiz olanı alerji yapmaz umarım diye alıcam inşallah kullanabilirim..
inofolic insülin direncini düzenliyor diyolar bende normaldi demek bozdu sürekli açım kilo alcam yaaa :1::1::1:

bencede bir doktora görünmen lazım canım yeterince beklemişsin zaten biliyorum artık fenalık geldi doktora göstermekten ama bizim kaderimiz bu...nereye gitceniz yemeğe bellimi..

kociş korkusuna bak beee kocam gelir ben çıktım diyoooo gelince çıksana hadiiiiiiiii olmaz dimiiiiii kızar herifin:33::33::33::1:
sana özelden yazcam birazdan bak unutma unutursan parça pinçik ederim:27:

Allah seni valla doğru ne zaman gelse pc başında oluyorum
Bende şeyi keşfettim yemekten sonra hiiç karışmıyo :52:
Bende karnını doyuruyorum ohhh miss
O kurtlar vadisine ben size
Fena mı yani:19:

Kizlar merkezden arafilar maalesef sonuc olumsuz... eski merkezi arayip dondurulmus hücreleri istediler ama yarın benim operasyon a kadar yetismeyecek.. bu nedenle diger merkeze ucuyoruz bu gece islemler orda devam edecekmis

bir keresinde benden sadece 3 yumi toplandı oysaki 20 tane görünüyordu ultrasonda detaya inmeyim belkide yazmışımdır...
3 tane olunca üzüldüm ilk başta ama olsun dedim nasibimde anne olmak varsa bir tanesi beni anne yapacak dedim ve hastaneden eve huzurlu bi şekilde döndüm..
3 embriyoda döllendi ve 3 üde kondu 2 tanesi birinci kaliteydi..
ve ilk kez gebe kaldım tedavilerimde devam etmedi ama ilk gebeliğimdi benim...
sen hem gebe kalacaksın hemde devam edecek Allahın izniyle buna inan..
Canım benim Allah senden razı olsun moral oldun Rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün hep dualarımdasın inşallahh bizde hamiş kalıcaz önce göbüşlerimiz sonra kucaklarımız evlatla dolacak rabbim Yeterki ol desin :16::16:

Kizlar merkezden arafilar maalesef sonuc olumsuz... eski merkezi arayip dondurulmus hücreleri istediler ama yarın benim operasyon a kadar yetismeyecek.. bu nedenle diger merkeze ucuyoruz bu gece islemler orda devam edecekmis

aysennnnnnn:52::52::52::52::53::53::53:
gelişmelerin hızına yetişemiyorum yolcusunuz demek nerden nereye ya Allah yolunuzu açık etsin canım bu emeklerin çabaların sonu annelik olsun inşallah..dualarım seninle olacak haber ver sık sık olurmu:16:

Cnm doktorda kimyasal gebelik dedi aynı senin dediklerini dedi hamile kala bilmen güzel demişti
Benn bişi merak ettim doktora sormayı unuttum adet hemen olurmuyum birde acı çekermiyim ilk defa yaşadığım için bilmiyorum

Back