• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım benim Allah senden razı olsun moral oldun Rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün hep dualarımdasın inşallahh bizde hamiş kalıcaz önce göbüşlerimiz sonra kucaklarımız evlatla dolacak rabbim Yeterki ol desin :16::16:

senden de razı olsun kuzum ne demek...
ben boş yere yazmıyorum tamamen kk da uzun zamandır kızlarla yaşaya yaşaya göre göre onlardan edindiğim ve kendi yaşadığım tecrübelerle size yazıyorum...yumi sayın iyi dediğim gibi sonuda iyi olacak:38:

Cnm doktorda kimyasal gebelik dedi aynı senin dediklerini dedi hamile kala bilmen güzel demişti
Benn bişi merak ettim doktora sormayı unuttum adet hemen olurmuyum birde acı çekermiyim ilk defa yaşadığım için bilmiyorum

Hayırlısı olsun canım
Birçoğumuz hamile kalıp kalamadığımızı bilmiyoruz dediğin gibi
En azından bbunu biliyorsun
Ççok geçmiş olsun canımın içi
:16::16::16:

Cnm doktorda kimyasal gebelik dedi aynı senin dediklerini dedi hamile kala bilmen güzel demişti
Benn bişi merak ettim doktora sormayı unuttum adet hemen olurmuyum birde acı çekermiyim ilk defa yaşadığım için bilmiyorum

değerin sıfırlanınca adet olursun canım ve adetinde ekstra bi durum olmaması lazım belki biraz fazla kanaman olur ki bende olmadı mesela normal oldum...belki parça gelebilir korkma o da herkeste olmaz bende oldu ama gördüm embriyomu:5::5::5:normal adet ağrısı dışında ağrın olmaz endişelenme..

aysennnnnnn:52::52::52::52::53::53::53:
gelişmelerin hızına yetişemiyorum yolcusunuz demek nerden nereye ya Allah yolunuzu açık etsin canım bu emeklerin çabaların sonu annelik olsun inşallah..dualarım seninle olacak haber ver sık sık olurmu:16:

Cnm tese olumsuz sonuclandi.eski merkezde esimin dondurulmus hucreletini istefiler.. diger merkezke baglanti yazismalar azot tanklari hazirliklar derken hesap yapildi.. benim yumuslari topkayana kadar yetismeyecek.. en kisa yol benim gitmem 11 de ucuyoruz.. antep e gidiyoruz islemlerim baslatildi... op yatin okacsk sabah 10 .30 da .. butun heves umit yerle bir... sadece hayırlısı diyorum. Rabbim bilir...

Kizlar merkezden arafilar maalesef sonuc olumsuz... eski merkezi arayip dondurulmus hücreleri istediler ama yarın benim operasyon a kadar yetismeyecek.. bu nedenle diger merkeze ucuyoruz bu gece islemler orda devam edecekmis

Canım yaa
Hayırlısıyla gidin ve güzel sonuçlarla dönün inşallah
İlkten çok üzüldüm ama alternatifin olması yüreğmi rahatlattı
DUALARIM SENİNLE CANIM

Cnm tese olumsuz sonuclandi.eski merkezde esimin dondurulmus hucreletini istefiler.. diger merkezke baglanti yazismalar azot tanklari hazirliklar derken hesap yapildi.. benim yumuslari topkayana kadar yetismeyecek.. en kisa yol benim gitmem 11 de ucuyoruz.. antep e gidiyoruz islemlerim baslatildi... op yatin okacsk sabah 10 .30 da .. butun heves umit yerle bir... sadece hayırlısı diyorum. Rabbim bilir...

bir kapı kapanıp öteki açılıyor ama umutsuz olma nolur..
başka hastanede dondurulmuş hücreleriniz olmayabilirdi ve iptal denir biterdi herşey ben öyle oldu sandım mesajı okurken sonunda da bu gece diğer hastaneye uçuyoruz deyince bende sevinçten uçtum resmen süper bi haber bu...gelirse nazlı kuzun öyle bir hikaye ile gelecekki teyzeleri olarak bizler hiç unutmayacaz:16:
sabah 10:30 da dualarımda olacaksın Rabbim yar ve yardımcın olsun bitanem:16:

değerin sıfırlanınca adet olursun canım ve adetinde ekstra bi durum olmaması lazım belki biraz fazla kanaman olur ki bende olmadı mesela normal oldum...belki parça gelebilir korkma o da herkeste olmaz bende oldu ama gördüm embriyomu:5::5::5:normal adet ağrısı dışında ağrın olmaz endişelenme..

Deme yaa inşallah embriyo görmem ben çok etkilenirim etkisinde kalırım :(

Cnm benim tüp bebek denedinmi daha önceden ...inşallah önemi bi sorunun yoktur

Evet canım geçen sene martta öooldum
Negatifti
Bende sol tüp tıkalı
Küçük çikolata kistim rahim duvarı kalınlaşması
Rezerv azlığı sağ tüpte sıvı birikmesi
Eski dr um öyle demişti
Bakalım yeni dr um ne diyecek

Deme yaa inşallah embriyo görmem ben çok etkilenirim etkisinde kalırım :(

töbe yarabbim anlamazsın bile be ben özellikle görmek için çaba sarfettimde ondan :1:
merak adiyordum aynı senin gibi nasıl adet olcam diye normal oldum ama bi parça geldi kan pıhtısı gibi değişik bişi değil yani merak etme sende normal adet olabilir hemende geriliyosun heee daha da bişi demicem sana:1::1:

kızlar meliten arkadaşımızın test günüydü bugün ve değeri 39 çıkmış düşük bir değer olduğundan resmen bunalıma girdi ve bu iş olmadı bırakıyorum ilaçları ikinci testi de yaptırmam dedi ve yokoldu...ne kadar ısrar etsemde yapma etme diye dinletemedim inşallah ilaçlarını bırakmaz aklım bi yandan da onda:31::31::31:
ben 10 lu 20 li 30 lu değerlerle gebe kalıp doğuranları biliyorum değeri düşük ama gebelik olabilirdi inşallah iyidir şimdi:5::5::5:

skendaalllll sanırsın topikte yalnızım ve deli gibi kendi kendime yazıyorum azcık enerjik olalım litfen:122::122::122::126::126::126:

skendaalllll sanırsın topikte yalnızım ve deli gibi kendi kendime yazıyorum azcık enerjik olalım litfen:122::122::122::126::126::126:

Geldim canım beni mi ççağırdın
Ayrıca kistim küçülmüş burdaki dr öyle dedi:16:

kızlar meliten arkadaşımızın test günüydü bugün ve değeri 39 çıkmış düşük bir değer olduğundan resmen bunalıma girdi ve bu iş olmadı bırakıyorum ilaçları ikinci testi de yaptırmam dedi ve yokoldu...ne kadar ısrar etsemde yapma etme diye dinletemedim inşallah ilaçlarını bırakmaz aklım bi yandan da onda:31::31::31:
ben 10 lu 20 li 30 lu değerlerle gebe kalıp doğuranları biliyorum değeri düşük ama gebelik olabilirdi inşallah iyidir şimdi:5::5::5:

İlk tedavimde 39 görsem göbek atardım heralde

Geldim canım beni mi ççağırdın
Ayrıca kistim küçülmüş burdaki dr öyle dedi:16:

afferin kistine takdir ettim kendisini kistin küçüleni makbuldür:1::1:

İlk tedavimde 39 görsem göbek atardım heralde

deme öyle ben dedim ikinci denememde değerim 9 du sonra 23 sonra 160 küsür oldu böyle devam etti
öncesinde ilk tüpte negatifi alınca az bişi çıkaydı beee demiştim az bişi çıktı ikinci denememde:27::27::37::1::1::1:
sonuç kimyasal gebelik:19::19::19:
dilemişken 100 lü bi değer dile..
dua kapılarının ne zaman açık olacağı belli değildir bir anda kabul olabilir dikkat etmek lazım:1::1::1:

Back