Kizlar merkezden arafilar maalesef sonuc olumsuz... eski merkezi arayip dondurulmus hücreleri istediler ama yarın benim operasyon a kadar yetismeyecek.. bu nedenle diger merkeze ucuyoruz bu gece islemler orda devam edecekmis
allah yardımcın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merkezden arafilar maalesef sonuc olumsuz... eski merkezi arayip dondurulmus hücreleri istediler ama yarın benim operasyon a kadar yetismeyecek.. bu nedenle diger merkeze ucuyoruz bu gece islemler orda devam edecekmis
tşk canım kafama takıldı doktora gittiğimde sorcam
Canım benim Allah senden razı olsun moral oldun Rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün hep dualarımdasın inşallahh bizde hamiş kalıcaz önce göbüşlerimiz sonra kucaklarımız evlatla dolacak rabbim Yeterki ol desin
Cnm doktorda kimyasal gebelik dedi aynı senin dediklerini dedi hamile kala bilmen güzel demişti
Benn bişi merak ettim doktora sormayı unuttum adet hemen olurmuyum birde acı çekermiyim ilk defa yaşadığım için bilmiyorum
Cnm doktorda kimyasal gebelik dedi aynı senin dediklerini dedi hamile kala bilmen güzel demişti
Benn bişi merak ettim doktora sormayı unuttum adet hemen olurmuyum birde acı çekermiyim ilk defa yaşadığım için bilmiyorum
aysennnnnnn
gelişmelerin hızına yetişemiyorum yolcusunuz demek nerden nereye ya Allah yolunuzu açık etsin canım bu emeklerin çabaların sonu annelik olsun inşallah..dualarım seninle olacak haber ver sık sık olurmu
Hayırlısı olsun canım
Birçoğumuz hamile kalıp kalamadığımızı bilmiyoruz dediğin gibi
En azından bbunu biliyorsun
Ççok geçmiş olsun canımın içi
Cnm tese olumsuz sonuclandi.eski merkezde esimin dondurulmus hucreletini istefiler.. diger merkezke baglanti yazismalar azot tanklari hazirliklar derken hesap yapildi.. benim yumuslari topkayana kadar yetismeyecek.. en kisa yol benim gitmem 11 de ucuyoruz.. antep e gidiyoruz islemlerim baslatildi... op yatin okacsk sabah 10 .30 da .. butun heves umit yerle bir... sadece hayırlısı diyorum. Rabbim bilir...
değerin sıfırlanınca adet olursun canım ve adetinde ekstra bi durum olmaması lazım belki biraz fazla kanaman olur ki bende olmadı mesela normal oldum...belki parça gelebilir korkma o da herkeste olmaz bende oldu ama gördüm embriyomunormal adet ağrısı dışında ağrın olmaz endişelenme..
Cnm benim tüp bebek denedinmi daha önceden ...inşallah önemi bi sorunun yoktur
Deme yaa inşallah embriyo görmem ben çok etkilenirim etkisinde kalırım
skendaalllll sanırsın topikte yalnızım ve deli gibi kendi kendime yazıyorum azcık enerjik olalım litfen:122::122::122::126::126::126:
kızlar meliten arkadaşımızın test günüydü bugün ve değeri 39 çıkmış düşük bir değer olduğundan resmen bunalıma girdi ve bu iş olmadı bırakıyorum ilaçları ikinci testi de yaptırmam dedi ve yokoldu...ne kadar ısrar etsemde yapma etme diye dinletemedim inşallah ilaçlarını bırakmaz aklım bi yandan da onda
ben 10 lu 20 li 30 lu değerlerle gebe kalıp doğuranları biliyorum değeri düşük ama gebelik olabilirdi inşallah iyidir şimdi
Geldim canım beni mi ççağırdın
Ayrıca kistim küçülmüş burdaki dr öyle dedi
İlk tedavimde 39 görsem göbek atardım heralde