• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
haklısın aslında o nasip işi.ama internette okudum da pco lularda fazla yumurta oluyor.kolay oluyor falan diye ama .Bu Allah'ın takdiri artık.inşallah cok beklemeyiz .yasım da geçiyor.Rabbim hiç bebeği olmayanlara tattırsın enkısa zamanda ins.

inşallah cnm..

Sanirim bulamadilar bi kac biyopsi icin parca aldilar yarina kadar icinde arayacaklarmis bulamazlarsa islem iptalmis...

hadi ya üzüldüm şimdi...
umarım o alınan parçadan sperm bulunurr..bizimde böyle bir riskimiz var bakalım ben neler yaşıcam..
tatlımmm üzülme yaaa allahım yardımcın olsun

Sağol canım benim. Herkes benden beklerken süpriz yaptı teyzesine.

aynı ben bizim sıpalarda öyle oldu ben ablayım büyük olunca benden bekliyorlar 8 yıldır ama benim kızkardeşim doğuruyo hürrem misali kocasına kalsa 3.yü yapacaklar:1:

Aral beye tada kaan bozkurta gidicem . Ikisi de cok iyiymis bende duydum . Daha 1ayim var karar vermeye :))

merkez iyi canım öncesinde doktorlarıda öyle inşallah sonuda güzel olur..

arkadaslar isyerinde is arasinda cepten sizleri takip ediyorum hiziniza yetisemiyorummm her baktigimda uc sayfa atiyor:)))

demekki işi gücü bırakıp bizimle takılacan en güzeli:1:

Kizlar merhaba kismetse bende yarin umut bahceci de ulun beyle basliyorum cok heyecanliyim

hoşgeldin tatlım..
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah..
ikinci bebekmi olcak nickine bakınca alp diye bir oğlun var gibi geldide bana:1:

Kızlar, Gonal-F (3 kutu) ve Menopur (2 kutu) kullanacakmışım..bunları kullanan oldu mu aranızda? göbişten mi, popişten mi?
Bu arada yeni gelenlere hayırlı olsun diyorum :) hoş geldiniz..

her ikisinide kullandım ikiside göbüşten canım..

Kızlar ben çıkıyorum eve geçicem oradan yazışırık gayrı öptüm byeeee

görüşürük o zaman bekliyom:1:

DOĞRUdur cnm yaaa tam sevilcek yaştalar ki sıpalarr... :)
allah uzun ömürler versin onlaraaa..sanada hayırlı evlatlar...
afiyet olsun cnm..benimde bi müşterim gelmişti ondan çıkıverdim :1:

Amin tatlım...
müşterine söyle yerli yersiz gelmesin dicem ama vazgeçtim müşteri veli nimettir:1:

Almanyada basladin tedaviyi trye bildirip doktorlar birbirleriyle durumu konusuyorlarmis her seferinde benim mutlaka trye gelmem gerekiyor cunku pgd almanyada yasak zaten yokta sadece belli kromozomlar inceleniliyor burda oda pek tuzlu yaniiii trye gelmem coook daha iyi olacak ama dedigin gibi stresli olacak buyuk ihtimal daha fazla bilgiyi 7.1.14 de aktaracam canlar

canım anlattıklarını ve geçmişi hatırlayınca türkiyeye gelmen en doğrusu tabii pgt yi unuttum gitti ben o da Almanyada yokmuş o olmadanda olmaz...hem istanbula gelirsen istanbuldaki kızlar pek bi sevinirler gurubu toplarlar senin için..

kızlr ben de yeni sayılırım.hızınıza yetişemiyorum.pco rahatsızlığı olupta tüp bebekle kaçıncı denemede gebe kalan var mı?biraz devrik bi cümle ama.tüp bebekte olasılık kac acaba?

hoşgeldin canım..
ilk denemede de kalabilirsin uzun bir sürede kalamayabilirsin..
öyle imkansız durumda tek yumurta ile gebe kalanlar oluyorki bazende herşey yolunda gidip yüksek şans verilen hatunlar gebe kalamıyor ben gibi mesela 8 yıldır bekliyorum...nasip işi birazda inşallah ilk denemende gelir uğraşmazsın daha fazla..

Kizlar eşim ameliyattan cikti..sanirim olumsuz... galiba bunis burda bitti...moralim cok bozuk.. esim bendrn de kotu...nyine de yarina kadar bekleyin dediler

aysencim ne diyeceğimi bilemedim şu an üzüldüm evet ama yarına kadar umudumuz olmalı diye düşünüyorum bitti denene kadar bitmedi unutma dua et bu gece olurmu:5::5::5:

hoşgeldin tatlım..
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah..
ikinci bebekmi olcak nickine bakınca alp diye bir oğlun var gibi geldide bana:1:

her ikisinide kullandım ikiside göbüşten canım..

görüşürük o zaman bekliyom:1:

Amin tatlım...
müşterine söyle yerli yersiz gelmesin dicem ama vazgeçtim müşteri veli nimettir:1:

tatlım hiç gelmese de olur yani :)) sonuçta iş yeri benım deil banane yaa :1:

gülden ayşene ben çok üzüldüm yaa..
bi an hayallerimin boşa olduğunu düşünmeye başladım..oysa umut doluydum :14:

tatlım hiç gelmese de olur yani :)) sonuçta iş yeri benım deil banane yaa :1:

tamam o zaman sen nasıl istersen öyle olsun:27:

gülden ayşene ben çok üzüldüm yaa..
bi an hayallerimin boşa olduğunu düşünmeye başladım..oysa umut doluydum :14:

canım bu yol zor herşeyle karşılaşabiliriz Rabbime sığınıp hakkımızda en hayırlı olanı dileyelim elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakacaz...her olup bitenden kendine pay çıkarma ya bende de kötü şeyler olursa diye düşünme olmamış birşey için baştan endişe duymak mantıklı geliyormu sana...benim başıma bir sürü aksilik geldi anlatıp sıkmayım sizi ama ben vazgeçiyormuyum anne olmaktan tedaviden tabiki hayır...kötü günlerimin bir benzerini yaşama potansiyelim var yeni tedavimde de ama düşünmüyorum yeni tedavi yeni umuttur..başıma bişey gelirsede o zaman üzülürüm şimdiden değil...

tamam o zaman sen nasıl istersen öyle olsun:27:

canım bu yol zor herşeyle karşılaşabiliriz Rabbime sığınıp hakkımızda en hayırlı olanı dileyelim elimizden geleni yapıp takdiri Allaha bırakacaz...her olup bitenden kendine pay çıkarma ya bende de kötü şeyler olursa diye düşünme olmamış birşey için baştan endişe duymak mantıklı geliyormu sana...benim başıma bir sürü aksilik geldi anlatıp sıkmayım sizi ama ben vazgeçiyormuyum anne olmaktan tedaviden tabiki hayır...kötü günlerimin bir benzerini yaşama potansiyelim var yeni tedavimde de ama düşünmüyorum yeni tedavi yeni umuttur..başıma bişey gelirsede o zaman üzülürüm şimdiden değil...

haklısın tatlım doğru soyluyorsun...
en guzelı allaha sığınmak ve hakkımızda en hayırlısı neyse onu istemek..

kazanmışlar canım:16:
önce ben yazmasam olmazdı:27:

ıyıkı sen soyledın baksana berceste gitmiş :1:

kız berceste senı gitti sandım burdaymışsın k.bkma cnm..
ben çıkıyorum artıkın kızlarr öptüm hepinizi..

canım anlattıklarını ve geçmişi hatırlayınca türkiyeye gelmen en doğrusu tabii pgt yi unuttum gitti ben o da Almanyada yokmuş o olmadanda olmaz...hem istanbula gelirsen istanbuldaki kızlar pek bi sevinirler gurubu toplarlar senin için..

hoşgeldin canım..
ilk denemede de kalabilirsin uzun bir sürede kalamayabilirsin..
öyle imkansız durumda tek yumurta ile gebe kalanlar oluyorki bazende herşey yolunda gidip yüksek şans verilen hatunlar gebe kalamıyor ben gibi mesela 8 yıldır bekliyorum...nasip işi birazda inşallah ilk denemende gelir uğraşmazsın daha fazla..

Aynen dedigin gibi mutlaka bulusma olur

arkadaşlar bugun dayanamadım test yaptırdım 9. gunum bugun sonuç 32. 51 cıktı ne oluyo bu şimdi :18::18:
:64::64::64::64::64::65::65::65::65::119::119::119::119::119::119:

arkadaşlar heyecandan gerçekten buraya yazmayı unuttum.test günüm normalde 24 aralıktı ama doktor bakalım dedi.7.günüm bugün idrarda silik çıktı kan sonucumda 22,21 doktorumlada konuştum çikolata kisti+morfoloji+rezerv azlığı ilk tüp denemem ve çok şükür hamileyim.rabbim dileyen herkese nasip etsin aratmasın ve sonuna kadar gitmeyi nasip etsin :54::54:

:64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::119::119::119::119:

kızlar çok sevindim Allahım 9 ay sonra mis kokusunu koklamayı nasip etsin sağlıkla inşallah
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back