- 4 Haziran 2010
- 3.082
- 34
canım hafta sonu eşimde müsaitmiş avm ye gidelim dedim olur dedi
beklemedeyim o zamana kadar
geç oldu güç olmayacak harika şeyler alacağım
Alırsın canım benim hiç gerek yoktu ama bana almaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hafta sonu eşimde müsaitmiş avm ye gidelim dedim olur dedi
beklemedeyim o zamana kadar
geç oldu güç olmayacak harika şeyler alacağım
ben bisürü şey kazandım iyi oluyor ansızın kapı çalması kargo gelmesi değişik heyecan seviyorum valla
havalardandır canım ya
canım valla bitti isterseniz paketlerimin fatosunu çekip yollayabilirim. ben birde diğer topiğede katıldım. Oradaki hediyelerimde bitti.
Şimdi yılbaşı konseptine uygun neler yapabilirim diyorum süsleme olarak. Onlara bakıyorm
ne olsun canım kahve keyfiiyiyiz canım sen nasılsın
iyiym bende bi insan hem yorgun hem enerjik nası olabiliyor ona kafa yoruyorum içim kıpır kıpır vücudum yattığı yerden kaldıramıyor kendini garip..
yarın sınavım yok laptopla sarılıp yatıyorum şuan eşim yanıma gelene kadar bööle:)
hangi avmlere gidiyorsunuz karşılaşmayalım sonra:)))
Alırsın canım benim hiç gerek yoktu ama bana almaya
bende kazandım ama çok büyük şeyler deil
ne olsun canım kahve keyfi
aynı ben aha da bole
havalardandır canım ya
canım valla bitti isterseniz paketlerimin fatosunu çekip yollayabilirim. ben birde diğer topiğede katıldım. Oradaki hediyelerimde bitti.
Şimdi yılbaşı konseptine uygun neler yapabilirim diyorum süsleme olarak. Onlara bakıyorm
Amin canım ya halimize binlerce şükür olsungaliba ondan dondum buz kestim bugun okuldan arabaya kadar olan 100mlik yolda anahtarın üstündeki açma düğmesine zor bastım parmaklarımı hissetmiyordum artık Allah ım evsizlere yardım etsin ne diyim
senin canın sağolsunda canım işte ......
kurbanım herşeyin en iyisine layık
söylersem karşılaşma olasılığımız artar canım o yüzden sülemem
bravo gel opucem senı
ben birkaç sey daha aldım ama henuz eksık ya bugunlerde işte de yogunum erken de kacamıyorum artık akşamları gelırken bı ıkı derken tamamlarız
Amin canım ya halimize binlerce şükür olsun
benim kalbi temiz içi dışı bir arkadaşım sende her şeyin en iyisine layıksın
ne olsun canım kahve keyfi
aynı ben aha da bole
katilime sesleniyorum
senin için profilime resim ekledim beni görmen içn
profilimdeki albümdeyim
kıymetimi bil bak ne uslu bir kurbanım
sende ödül olarak bana ses veeeerrrrrr
gel beraber olsun tatlımafiyet olsun sana
katilime sesleniyorum
senin için profilime resim ekledim beni görmen içn
profilimdeki albümdeyim
kıymetimi bil bak ne uslu bir kurbanım
sende ödül olarak bana ses veeeerrrrrr
:)) mümkün deil sözleşsek bile birbirmizi bulamayız ankara +haftasonu+avm olağanüstü kalabalık sanki her şey beleş:) ben haftaiçi gündüz gidiyorum eşim avmlerden nefret ediyo haftasonları ev kuşuyu zaten